bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

17.februar Innkalling til årsmøte i Bergen Klatreklubb

Årsmøtet 2020 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 19. mars klokka 18 i 3. etasje hos Idèparken i Åsane.  Oppdatert saksliste med relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben senest en uke før årsmøtet avholdes.

 

Alle medlemmer kan komme med saksforslag til årsmøtet. Saksforslag må sendes inn til klubben før 5. mars, gjerne på epost til styreleder Erik Faugstad: post@bergen-klatreklubb.no

 

Vi minner om at medlemskap i Bergen Klatreklubb skal være betalt i 2020 for å ha stemmerett på årsmøtet. Medlemskap til klubben kjøper du her.

...les resten av artikkelen
10.februar Bryggeriet stengt tirsdag 11/2 fra 19 og utover

På grunn av omskruing i Bryggeriet vil det holdes stengt fra klokken 19.00 og utover tirsdag 11. februar. Vanlige åpningstider igjen fra onsdag 12. februar.

...les resten av artikkelen
30.januar Bryggeriet stengt for filmvisning onsdag 5. februar fra 19.00

På grunn av filmvisning i Bryggeriet vil buldrehallen være stengt fra klokken 19.00 onsdag 5. februar. Filmvisningen er gratis for medlemmer.

...les resten av artikkelen
27.januar Ledige plasser på grupper for paraklatring

Kan klatring være noe for deg eller noen du kjenner som er parautøver?

I regi av Bergen klatreklubb har vi to klatregrupper hvor det gjennomføres ukentlige treninger for personer med funksjonsnedsettelse. Gruppene er ledet av to instruktører, og vi legger vekt på å skape mestringsfølelse og idrettsglede på treningene.

Treningstider

De to klatregruppene har hver en ukentlig trening:

•     Tirsdag: 18:30-20:30 i Fysakhallen

•     Fredag: 17:15-19:00 i Bergenshallen

 

Hvis du er interessert er du velkommen til prøveklatring. Prøveklatringen kan foregå i en annen gruppe enn den man eventuelt kan få plass i. Treningen om fredagene er primært for personer med fysisk eller sensorisk funksjonsnedsettelse.

Send gjerne en mail om dette høres ut som noe for deg eller noen du kjenner!

Du kan sende mail til Trond Kristian med mailadresse:    tk@bergen-klatreklubb.no

 

...les resten av artikkelen
06.januar Overgang til nytt medlemssystem

Fra og med 1/1-20 har klubben gått over til NIF sin medlemsadministrasjon, MinIdrett. Dette skyldes strengere krav til personvern samt nye regler for registrering av medlemstall. Som følge av overgangen til nytt medlemssystem har vi også måttet gå over fra tidligere ordning med medlemsskap fra dato til dato, og medlemskapet følger fra nå av kalenderåret.

 

Hva vil dette ha å si for meg spør du deg kanskje? For det første er man nå nødt til å benytte www.minidrett.no for å kjøpe medlemskap i klubben (benytt linken på denne siden for direkte innmelding). Det er ikke lenger mulig å kjøpe i en av våre haller eller via våre nettsider. Når du har kjøpt medlemskap via NIF sin løsning får du kvittering på kjøpet som du kan bruke til å vise at du er medlem av klubben, eventuelt kan du laste ned appen til MinIdrett hvor du får opp medlemsskapet i klubben. Rent praktisk må man som første gangs bruker av MinIdrett registrere seg i løsningen (ved å motta en sms) så det kan være lurt å gjøre dette før man f.eks besøker Bryggeriet hvor det er dårlig mobildekning. 

 

For å kjøpe medlemskap trykk her. NB! Det er ikke nødvendig å søke om medlemskap i klubben, benytt linken for direkte innmelding.

 

Men hva med meg som kjøpte nytt medlemskap i desember??? Slapp av, allerede registrerte medlemskap i klubben løper selvsagt til de går ut, i ditt tilfelle da i desember 2020.

 

Du kan lese mer om fordelene ved å være medlem av klubben vår her.

minidrett2

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg