bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

17.desember Sammenlagtvinnere årets BergensCup

Gjennom fem runder med klatring og buldring har det vært kniving om å samle poeng i årets BergensCup. Vinnerene av hver klasse får med seg et kombinert årskort som gir gratis klatring i begge våre anlegg. Julebuldringen var siste runde så nå kan vi presentere sammenlagtresultatene. Alle vinnerene får årskort registrert på sin bruker fra og med 14. desember i år og et år frem i tid.

 

Vinner herreklassen: Erlend Sunde med til sammen 310 poeng. Christian Smøraas fikk andreplass med 245 poeng tett fulgt av Sjur Barndon med 240 poeng.

 

Vinner dameklassen: Ingvill Ydse med til sammen 260 poeng, tett fulgt av Sunniva Hammerås med 255 poeng og Marie tamber på 3. plass med 185 poeng.

 

Vinnere Junior jenter: Delt førsteplass mellom Inga Aarhus og Pernille Birkeland Seter, begge med imponerende 355 poeng. Jun-Vilde Hunskår på 3. plass med 260 poeng. Begge vinnerene får årskort i hallene.

 

Vinner Junior gutt: Sindre Mauland med 335 poeng. Birk Nordøen på 2. plass med 300 poeng og Oskar Tennebekk på tredje med 285 poeng.

 

Vel møtt til ny giv med BergensCup også i 2020!

bryggeriet3 2

...les resten av artikkelen
15.desember Resultater fra julebuldringen.

Resultatlisten for alle klassene finner du her. Takk til alle som var med og bidro til årets økt og årets julebord! Sammenlagtvinnere av årets BergensCup i klatring/buldring kommer straks.

...les resten av artikkelen
09.desember Bergen Klatreklubb ser etter nye styremedlemmer i 2020

Vil du være med og bidra i Norges største klatreklubb? Styret jobber med å videreutvikle klubbens nåværende og fremtidige klatreanlegg, de legger til rette for utvikling og vedlikehold av utendørs klatring, arrangerer sosiale begivenheter samt konkurranser med mer.

Valgkomiteen består denne gangen av Adam Custer, Heidi Lambrechts, Eirik Løvby og Henriette Alsaker.

Vi har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2020. Styret velges på årsmøtet i klubben som blir avholdt 19. mars. Valgkomitèen er i første omgang på jakt etter en kandidat som har barn/ungdom som klatrer. Alle kandidater til styret vil bli vurdert.

Innspill sendes til leder for komiteen, Henriette, på henriette@fjellogfjord-konferanser.no så snart som mulig.

...les resten av artikkelen
02.desember Ansettelse av daglig leder

logoVarBBergen Klatreklubb har nylig hatt en ansettelsesprosess for å finne en daglig leder som kan være med og bygge opp en større organisasjon med tanke på å drive klubben videre.

Klubben har vokst betydelig de siste årene, og med åpning av klatrehallen i Åsane om bare ett år, ser vi at oppgaver som økonomistyring, HR og personaloppfølging, nyansettelser m.m. blir vanskelig å følge opp tilfredsstillende av styret i fremtiden. Derfor har vi lagt spesielt vekt på å finne noen med solid erfaring og kvalifikasjoner innen disse områdene. Vedkommende vil da ta over ansvaret slik at både styret og øvrige ansatte kan fokusere helhjertet på å gjøre klatretilbudet i Bergen så godt som mulig.

Etter en spennende runde med intervjuer og mange gode kandidater, har vi gleden av å presentere Remi Småland som ny daglig leder i Bergen Klatreklubb. Han begynner i mars 2020. Remi er en lidenskapelig og erfaren klatrer som også har sterk faglig bakgrunn som leder i en stor bedrift gjennom mange år, og vi ser frem til at han skal bruke av sin kunnskap til å hjelpe oss å profesjonalisere organisasjonen fremover.

Den daglig lederen vil altså overta mer av det organisatoriske, økonomiske og personalmessige ansvaret i klubben. Trond Kristian Kalstø, som i dag er administrativ ansvarlig, har i flere år gjort en glimrende innsats for klubben gjennom blant annet klubbutvikling, utvikling av trenere, instruktører, grupper og aktiviteter - spesielt rettet mot barn og unge. Dette arbeidet anser vi som så viktig, at vi ønsker at Trond Kristian skal bruke mer tid og ressurser her. Han har dessuten gjort et solid stykke arbeid opp mot Åsane-prosjektet, og vil fortsatt være prosjektleder for dette.

Petter Vestly gjør også en kjempeinnsats for klubben - arbeidet han gjør med ruter og sikkerhet i klubbens anlegg er utrolig viktig. Dette blir enda mer krevende når vi får en ny, stor klatrehall, så det betyr mye at Petter nå jobber med å lære opp flere ruteskruere.

Styret ser fram til å jobbe videre med et styrket team i klubben, og vi gleder oss til å se hva vi sammen kan få til for å gjøre klatrebyen Bergen enda bedre!

...les resten av artikkelen
02.desember Åpningstider i desember/januar

IMG 0662
Både Bryggeriet og Bergenshallen vil ha begrenset åpningstid fra 14. desember og frem til over nyttår. Åpningstidene for hallene er listet opp her:

Bergenshallen:

Omskruing i Bergenshallen i uke 2

Vanlige åpningstider fra 13. januar i Bergenshallen.

Bryggeriet:

6. januar: 16-22

7. januar: 16-22

8. januar: 16-22

10. januar: 19-22

11. januar: 11-19

12. januar: 12-16

Oppdateringer på åpningstidene kommer forløpende.

Vanlige åpningstider fra 13. januar i Bryggeriet.

 

Årskortholdere med nøkkelbrikke kommer seg inn i Bryggeriet fra 15. desember og til over nyttår også utenom åpningstider. Merk at det kan forekomme endringer i åpningstidene som er publisert her så det er lurt å sjekke før man drar inn for å klatre/buldre.

 

En stor takk til alle våre frivillige vakter som stiller opp for klubben og for medlemmene - vi hadde ikke klart oss uten denne fantastiske dugnadsinnsatsen!

 

...les resten av artikkelen
11.november Opptak til Junior- og Rekruttgruppen i klatring våren 2020

Bergen Klatreklubb har nytt opptak til våre Junior- og Rekruttgruppe i klatring!

 

Juniorgruppen (tidligere Satsningsgruppen) er en gruppe for juniorklatere i alderen 12-19 år som ønsker å satse på klatring og delta i konkurranser for Bergen Klatreklubb. De trener fast tre ganger i uken og er en gjeng motiverte og veldig trivelige ungdommer som alle liker klatring veldig godt. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bli med i denne gruppen har vi nytt opptak nå til neste semester. Søknadsfrist er satt til 25. november. Etter at søknadsfristen har gått ut blir det lagt opp til et par fellestreninger med de som søker om å bli med i gruppen. Fellestreningene blir mest sannsynlig i uke 49.

 

Rekruttgruppen er for de som ønsker å trene strukturert med klatring men synes at tre treninger i uken blir for mye. Som navnet tilsier så er Rekruttgruppen ment for å rekruttere yngre klatrere til Juniorgruppen og det er meningen at denne gruppen skal være et steg opp fra våre ungdomsgrupper. Det er ønskelig at alle som søker plass på gruppene kan sikre og klatre på led fra før av. Deltakere på Rekruttgruppen vil bli invitert med på besøksøkter til Juniorgruppen slik at de blir kjent med deltakerene på begge gruppene.

 

For å søke om å komme med i gruppene sender du epost til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no med følgende info:

 

- Søkers navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsdato

- Foresattes navn, adresse, telefonnummer og e-post

- Søkers treningsopplegg (antall treningsøkter hver uke, andre aktiviteter i tillegg til klatring etc.)

- Eventuelle resultater fra deltakelse i klatrekonkurranser

- Søkers vilje til å drive med egentrening

- Søkers hovedmotivasjon for å komme med i Junior eller Rekruttgruppen

 

Klubben forventer også at foresatte til de som er med på gruppene er med og hjelper til i forbindelse med gjennomføring av konkurranser/treningsleir etc. Prisen for deltakelse på et semester er satt til 3500,- for Juniorgruppen og 2600,- for Rekruttgruppen. Kontigenten inkluderer inngang i hallene og medlemsskap i klubben, samt refusjon av reiseutgifter i forbindelse med konkurranser.

 

 

For mer info om gruppene kan du se på disse sidene.

satsningsgruppen

...les resten av artikkelen
04.november Bergenshallen stengt 9-10. november

På grunn av Trener1-kurs vil Bergenshallen være stengt for publikum lørdag og søndag, 9-10. november.

...les resten av artikkelen
31.oktober Reduserte åpningstider i Bryggeriet på søndager

På grunn av kurs i ruteskruing vil Bryggeriet være stengt for alle i tidsrommet 18-21 på søndager fremover frem til 8. desember. Dette gjelder også de med årskort i hallen.

...les resten av artikkelen
29.oktober Julebord BKK og julebuldring 2019

julebordbuldring

Trykk på bildet for info om årets julebord og julebuldring!

...les resten av artikkelen
17.oktober BKK søker daglig leder

dagligleder

Vil du lede Bergen Klatreklubb til nye høyder?

:: Klikk her for å se stillingsannonsen.

...les resten av artikkelen
09.oktober Harde bestigninger i Loddefjord

endre rectum

Rocktober er over oss og de siste ukene har lokale sterkringer repetert en av Bergens hardeste klatreruter. Det kan du lese om her.

...les resten av artikkelen
09.oktober Harde repetisjoner i Loddefjord

endre rectum

Foto: Jon Solberg Høyland

Ruten med det forlokkende navnet "Lenger opp i Rectum" i Loddefjord har fått både andre og tredjebestigning av henholdsvis Endre Evensen (bildet) og Leo Bøe de siste ukene. Ruten ble først gått av Sindre Sætther i 2006 og den fikk da graden 9/9+ (8b+).

 

Etter at Sindre gikk ruten har det vært lite aktivitet i denne delen av veggen frem til Endre hang opp slynger og begynte å prosjektere i vår, og han brukte endel tid til å finne ut av god beta på den 35 meter lange ruten. Først klatrer man opp "Rectum" som er gradert til 8/8+ (7c) før en serie med harde flytt og et vanskelig crux fortsetter videre oppover forlengelsen. Endre kommenterer at cruxet føltes blytungt ut i starten, men forbedret beta og funnet av en ny knelås like før cruxet gjorde at prosessen løsnet og bestigningen var et faktum. Med god beta fra Endre gikk også Leo ruten relativt raskt, og sammen med andre harde bestigninger i den siste tiden, blant annet "Mureren er tilbake", grad 9 (8b)  i Loddefjord og onsight av "Grunnleggende bestanddeler", grad 9- (8a) på Mojavato, viser det at Leo er tilbake i knallform etter en periode med skader.

 

Endre mener at ruten er riktig gradert, og at den fortjener tre stjerner. Samtidig kommenterer han at Sindre gikk den uten bruk av kneepads og knelåser, og at bruken av disse nok gjør ruten lettere. Så gjenstår det å se om flere av Sindres urepeterte ruter snart får flere bestigninger, med eller uten pad? 

 

 

...les resten av artikkelen
01.oktober Resultater BergensCup runde 4

Mandag 30. September gikk fjerde runde av årets BergensCup av stabelen i Bryggeriet. 66 deltakere i alle aldre stilte opp i denne runden og det ble ofret hud, svette og tårer i kampen om å komme øverst på pallen og sikre seg verdifulle poeng sammenlagt. Her er link til resultatene fra denne runden. I Herreklassen ble det ekstra spennende med superfinale da to av deltakerene endte opp med samme poengsum, og det var til slutt Eivind Rebnord som trakk det lengste strået. Dameklassen ble vunnet av Marie Tamber og Jenter Junior av Pernille Sæter. Vi gratulerer og takker alle som stilte opp og lagde topp stemning i Bryggeriet denne kvelden.

Neste runde blir årets Julebuldring lørdag 14. desember i Bryggeriet.

For sammenlagtseieren er det nå spennende i alle fire klassene. I dameklassen er det faktisk helt likt mellom Ingvill Ydse, Sunniva Hammerås og Marie Tamber hvor alle har 185 poeng. Samtidig er det ikke langt ned til neste dame på listen så siste runde blir avgjørende for hvem som stikker av med seieren. I herreklassen leder Erlend Sunde (270p) foran Sjur Barndon (240p) og Christian Smøraas (210p) mens det er et stykke ned til fjerdeplass. Junior Jenter ledes av Pernille Sæter (270p) tett etterfulgt av Jun Vilde Hunskår (260p) og Inga Aarhus (255p). Junior Gutter ledes av Birk Nordøen (300p) foran Sindre Mauland (285p) og Oskar Tennebekk (240p). Det gis 100 poeng til vinneren av hver runde mens 2. plass får 85 poeng og tredje 70 poeng så mye er åpent enda. Sammenlagtvinnerene i de fire klassene får alle kombinert årskort i begge våre anlegg, Bergenshallen og Bryggeriet til en verdi av 4000,-

...les resten av artikkelen
27.september Utleie buldrematter i Bryggeriet

Medlemmer av Bergen klatreklubb har mulighet til å leie klubbens buldrematter. Disse kan hentes ut i Bryggeriet i senterets åpningstid.

Følgende buldrematter er tilgjengelig for utleie: 

  • 1 stk Moon Saturn pad
  • 2 stk Black Diamond Mondo pad

Reservasjon og leie

  • Man kan leie crashpad for en periode på 1 -3 dager. Buldrematten må leveres tilbake på Bryggeriet før stengetid dag 3.
  • Pris for leie er 50,- for medlemmer og 150,- for ikke-medlemmer.
  • Dersom det er flere som står i kø om å leie, får et «buldrelag» disponere kun èn matte om gangen.
  • Crashpaden skal inspiseres av leietaker ved henting og evt synlige skader noteres ned av resepsjonist.
  • Den som leier har fullt ansvar for buldrematten. Eventuelle skader / rifter som oppstår på buldremattene SKAL rapporteres til resepsjonist ved tilbakelevering. Dersom det er snakk om større skader kan det bli krav om erstatning.
  • Ingen er glad i gjørmete og våte buldrematter. Ved tilbakelevering skal mattene være rengjort og tørket.

Betaling

Betaling gjøres når buldrematten hentes i Bryggeriet.

Spørsmål

Eventuelle spørsmål ang. buldremattene kan sendes til Trond Kristian på tk@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
15.september Bryggeriet stengt på grunn av omskruing til BergensCup

Bryggeriet er stengt hele søndag 29. september på grunn av omskruing til BergensCup som avholdes mandag 30. september klokken 19.00. Vi ber om at også de med årskort og nøkkelbrikke respekterer dette. Grupper og annen aktivitet som foregår på mandager går som vanlig før BergensCupen starter.

...les resten av artikkelen
02.september Åpningssamling på Kjereide

BKK inviterer til åpningssamling på Kjereide, 8. september.
I sommer er det utviklet et nytt stort klatrefelt på Kjereide, ved Kallestad, på Sotra. Så langt er 33 ruter gått (fra 7- til 8-) og en del prosjekter gjenstår. I tillegg er det potensiale for noen naturlig sikrede ruter. Feltet består av flere vegger med ulik vinkel og himmelretning, men klatringen er jevnt over av høy kvalitet og loddrett/svakt overhengende på gode tak. Mange av rutene får sol tidlig på dagen, men trenger et par dager på å tørke etter regnvær.
Søndag 8.september er det meldt bra vær og vi inviterer til åpningssamling. Oppmøte ved Kallestad grendahus kl. 10.30 hvis du vil ha følge på turen inn til veggen.
https://goo.gl/maps/BQT1jzQsgczywcbm7
Det er et barnevennlig (ikke klatringen) og hyggelig sted, med anmarsj ca 20-25 minutter. Ta med fiskestang.
Alle må ta med eget utstyr og det blir ikke gitt opplæring. Men BKK stiller med folk som kan gi beta på rutene og forhåpentligvis det blir loddtrekning av førstebestigning av en ferdig boltet rute. Legg gjerne igjen en melding på Facebook-sidene dersom du trenger skyss eller har ledig plass i bilen.

Det er loppemarked på grendahuset på Kallestad akkurat denne helgen. Vi har fått lov til å parkere inntil 5 biler der. Hvis det er fullt kan det parkeres i lang gruslomme på venstre side ca 150 meter før grendahuset og litt før det, like etter avkjørsel til venstre til Kallestad. Fyll opp bilene og ta hensyn når du parkerer.
Det er svært vått i terrenget og støvler er nødvendig på anmarsjen.
Kontaktperson: Gunnar Karlsen, gunnar.karlsen@uib.no, tlf 99589608

:: Feltet ligger i rutedatabasen

 

...les resten av artikkelen
02.september Nytt klatrefelt på Kjereide


I sommer er det utviklet et nytt stort klatrefelt på Kjereide, ved Kallestad, på Sotra. Så langt er 33 ruter gått (fra 7- til 8-) og en del prosjekter gjenstår. I tillegg er det potensiale for noen naturlig sikrede ruter. Feltet består av flere vegger med ulik vinkel og himmelretning, men klatringen er jevnt over av høy kvalitet og loddrett/svakt overhengende på gode tak. Mange av rutene får sol tidlig på dagen, men trenger et par dager på å tørke etter regnvær. Det er et barnevennlig (ikke klatringen) og hyggelig sted, med anmarsj ca 20-25 minutter. Ta med fiskestang.

:: Feltet ligger i rutedatabasen

 

...les resten av artikkelen
23.august Resultater BergensCup runde 3

Mandag 19. august var det åpning av Bergenshallen etter omskruingen med ny runde av årets BergensCup. Her er link til resultatlistene.

 

For sammenlagtseieren er det foreløpig åpent i alle fire klassene, så de to siste rundene i høst vil bli avgjørende for hvem som stikker av med seieren i hver klasse og kombinert årskort til begge våre anlegg. I herreklassen leder Sjur Barndon fulgt av Erlend Sunde og Christian Smøraas like bak. I dameklassen leder Sunniva Hammerås fulgt av Inga Berre og Siv Astrid Grasdalsmoen. For juniorene er det kniving mellom flere deltakere i vår Juniorgruppe, der Sindre Mauland har en god ledelse i gutteklassen mens Jun-Vilde Hunskår foreløpig leder jenteklassen.

 

Neste runde av årets BergensCup vil bli arrangert i slutten av oktober/starten av november, og så er det avslutning i høst med årets julebuldring.

...les resten av artikkelen
16.august 3. runde BergensCup 2019

Mandag 19. august er det duket for 3. runde i årets BergensCup i Bergenshallen. Vi starter konkurransen klokken 18.00 og klatrer frem til premieutdeling og kåring av denne rundens vinnere klokken 20.30. Husk at sammenlagtvinnerene av årets BergensCup får kombinert årskort i begge hallene våre så her er det ingen grunn til å ikke stille opp og sanke inn poeng.

 

NB! Bergenshallen holdes stengt frem til konkurransen begynner. Det er gratis for medlemmer å delta på konkurransen og det blir ikke anledning til å klatre utenom konkurransen i dag.

...les resten av artikkelen
19.juni Medlemsmøtet i juni

Tusen takk til alle som stilte på medlemsmøtet 13. juni! Det hele startet med inspirerende foredrag av Gunnar Karlsen og Odd Magne Øgreid, som minnet oss på at Siurana og Bohuslän kan ta seg en bolle sammenlignet med hva vi har i Bergen. Styret presenterte siste utvikling i det kommende anlegget i Åsane samt arbeidet med klubbhåndbok og strategiplan. Det kom gode innspill fra de engasjerte medlemmene som stilte opp, som styret tar med seg videre. Det er mange medlemmer som sitter inne med gode ideer og ønsker om å gjøre ting. Del dem gjerne med styret også utenom medlemsmøtene f.eks på epost til post@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
14.juni Sommeråpningstider Bryggeriet og Bergenshallen
AUGUST
1 Torsdag STENGT
2 Fredag 16-22
3 Lørdag STENGT
4 Søndag 16-20
5 Mandag 16-22
6 Tirsdag 16-19
7 Onsdag 16-19
8 Torsdag 16-22
9 Fredag STENGT
10 Lørdag 15-19
11 Søndag 16-20
12 Mandag 16-22
13 Tirsdag 16-19
14 Onsdag 16-19
15 Torsdag 16-19
16 Fredag STENGT
17 Lørdag 11-15
18 Søndag 12-20

Fra og med mandag 17. juni vil det være sommeråpningstider i Bryggeriet og Bergenshallen.

 

Bergenshallen vil holdes åpent på tirsdager og torsdager mellom 16-19. Det vil i tillegg være sporadisk regnværsåpent i Bergenshallen i perioder med dårlig vær. Merk at årskortholdere i Bergenshallen har tilgang til Bryggeriet i åpningstidene mens Bergenshallen er kun åpen når vakter er tilstede. Årskortholdere i Bryggeriet med nøkkelchip har tilgang til Bryggeriet året rundt. NB! Bergenshallen er stengt for omskruing hele uke 33.

 

Åpningstidene for Bryggeriet for august finner du i tabellen til høyre. Etter 19. august er det igjen vanlige åpningstider i begge hallene. Merk at det kan forekomme endringer i skjemaet på kort varsel. En stor takk til våre frivillige vakter som stiller opp også på sommerstid! 

 

...les resten av artikkelen
27.mai Stengt 30. mai

Bergenshallen og Bryggeriet er stengt Kristi Himmelfartsdag 30. mai. Årskortholdere med nøkkelbrikke kommer seg inn i Bryggeriet selv om det er stengt.

...les resten av artikkelen
27.mai Vindmøller i Uskedalen?

Uskedalen og Eikedalen er utpekt som egnede områder for vindkraft, og dermed står et av Vestlandets flotteste områder for naturlig sikret klatring i fare for å ødelegges. Bergen Klatreklubb engasjerer seg for å si sin stemme i forbindelse med vindkraftutbyggingen, mer om dette kan du lese ved å trykke på bildet over.

...les resten av artikkelen
27.mai Vindkraft i Uskedalen?

Klatremiljøet må kjempe for Uskedalen

Uskedalen og Eikedalen i Kvinnherad er pekt på som egnede områder for vindkraft. Kvinnherad Turlag har engasjert seg i kampen mot vindkraft i dalen. Det bør alle klatreklubber som har interesse av å bevare et av landets beste klatreområder også gjøre. Nå står hele dalen i fare for å bli omringet av vindkraftturbiner. Klatreopplevelsen i de massive fjellveggene på 6-900 meter vil bli kraftig forringet om det skal plasseres 250 meter høye vindturbiner på toppen, og hver av disse turbinene trenger et planert areal på størrelse med en fotballbane i tillegg til tilkomstveier på 5-6 meters bredde. Støynivået fra turbinene vil muligens vanskeliggjøre kommunikasjon i veggen også.  

Manglende kunnskap om friluftslivsområder preger vurderingene som er lagt til grunn for mange av områdene som er utpekt som egnede for vindkraft. Det er viktig at alle friluftsorganisasjoner sørger for å gi OED og NVE oppdatert kunnskap før den endelige nasjonale rammen for vindkraft presenteres.

 

 

Bergen Klatreklubb deltok på regionalt innspillsmøte i regi av Olje og energidepartementet  (OED) og NVE i Bergen torsdag 23. mai i forhold til nasjonal ramme for vindkraft.

  • Vindkraft vil etter hvert utgjøre ti prosent av norsk kraftproduksjon. OED har gitt NVE i oppdrag å lage en nasjonal ramme for vindkraft. De utpekte områdene er der det er størst sannsynlighet for at det blir gitt konsesjon, og disse gir et signal til utbyggerne om hvor det er mest egnet å bygge. Men det er først i konsesjonsbehandlingen det avgjøres hvor det vil bli bygget vindkraft, forklarte statssekretær Liv Lønnum.
  • Nå ønsker vi oss konkrete synspunkt med begrunnelser i forhold til de utpekte områdene. Det er derfor vi har disse innspillsmøtene, fortsatte Lønnum.

 

Rune Flatby fra NVE understreket at den nasjonale rammen for vindkraft som de har kommet med, kun er et forslag til områder som er mest egnet for lokalisering av vindkraft på land. Han forklarte hvordan NVE har jobbet for å komme fram til sitt forslag, og Erlend Bjerkestrand fortalte om prosessen for utpeking av områder på Vestlandet.

Nettkapasitet er en viktig føring for valg av områder, og på Vestlandet er det gode nettforhold med kapasitet til ny kraftproduksjon. Det ble også sagt at det er tatt hensyn til blant annet viktige fugleområder, villreinområder, drikkevannsområder, friluftsområder, bebyggelse, reiseliv og topografi/skred.

Flere av deltakerne på møtet kritiserte grunnlaget for forslaget til nasjonal ramme for vindkraft på land. De aller fleste innspill fra salen vitnet om manglende kunnskap hos OED og NVE når det gjelder friluftsliv, og mange lurte på hvordan det kan forsvares å ødelegge så store områder som det vindkraftindustrien krever, når FNs naturpanel nettopp har publisert en rapport som slår fast at menneskelig aktivitet truer eksistensen til èn million arter – 2000 av dem i Norge. Endret arealbruk er hovedårsaken til at utryddelsen av truede arter skjer i et vanvittig tempo.

Bergen Klatreklubb vil sende høringssvar til OED innen fristen 1. oktober. Vi oppfordrer alle som ønsker å bevare den vakre naturen og de flotte fjellene i Uskedalen og Kvinnherad om å gjøre det samme. Jo flere som sender høringssvar, jo større er sjansen for at de forstår hvor viktig det er å bevare dette området med urørt natur.

Høringssvar sendes inn her: https://svar.regjeringen.no/nb/registrer_horingsuttalelse/H2639213/

...les resten av artikkelen
21.mai Pinsesamling 2019

...les resten av artikkelen
07.mai Opptak til Satsningsgruppen i klatring høsten 2019

Bergen Klatreklubb har nytt opptak til Satsningsgruppen i klatring!

 

Satsningsgruppen er en gruppe for juniorklatere i alderen 12-19 år som ønsker å satse på klatring og delta i konkurranser for Bergen Klatreklubb. De trener fast tre ganger i uken og er en gjeng motiverte og veldig trivelige ungdommer som alle liker klatring veldig godt. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bli med i denne gruppen har vi nytt opptak nå til neste semester. Søknadsfrist er satt til 27. mai. Etter at søknadsfristen har gått ut blir det lagt opp til et par fellestreninger med de som søker om å bli med i gruppen. Fellestreningene blir mest sannsynlig i uke 23.

 

For å søke om å komme med i gruppen sender du epost til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no med følgende info:

 

- Søkers navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsdato

- Foresattes navn, adresse, telefonnummer og e-post

- Søkers treningsopplegg (antall treningsøkter hver uke, andre aktiviteter i tillegg til klatring etc.)

- Eventuelle resultater fra deltakelse i klatrekonkurranser

- Søkers vilje til å drive med egentrening

- Søkers hovedmotivasjon for å komme med i Satsningsgruppen

 

Klubben forventer også at foresatte til de som er med i Satsningsgruppen er med og hjelper til i forbindelse med gjennomføring av konkurranser/treningsleir etc. Prisen for deltakelse på høstsemesteret er satt til 3500,- Kontigenten inkluderer årskort i begge hallene og medlemsskap i klubben, samt refusjon av reiseutgifter i forbindelse med konkurranser.

 

 

For mer info om gruppen kan du se på disse sidene.

satsningsgruppen

...les resten av artikkelen
03.mai Parkering Vetletind/Nedre Musland i Uskedalen

nedremuslandp

Klubben har dessverre fått klager fra grunneier på Nedre Musland i Uskedalen om folk som går rett over dyrket mark, blokkerer innkjørsel og ikke lukker gjerdegrinder etter seg. På grunn av denne oppførselen ønsker grunneier ikke at klatrere parkerer på hans eiendom slik angitt i klatreføreren for Uskedalen og Eikedalen. Bergen Klatreklubb oppfordrer derfor alle til å benytte de andre parkeringsmulighetene som er inntegnet i føreren, fortrinnsvis parkeringen ved den gamle skolen eller i parkeringslommen lenger inne i dalen ved Musland. Klubben oppfordrer også til sporløs ferdsel og at besøkende klatrere viser hensyn til lokalbefolkningen.

 

Her er link til kart på finn.no som viser oversikt over parkeringsmulighetene nedenfor Vetletind (ikke benytt parkering ved blå pil). Bildet vedlagt viser utsnitt av oversiktsbilde fra klatreføreren. Er du usikker på hvor du kan parkere i dalen er det lurt å spørre nærmeste nabo. På forhånd takk for hjelpen.

...les resten av artikkelen
30.april Vestlandscup i Haugesund

Søndag 5. mai er det Vestlandscup i klatring i Haugesund. Klubben oppfordrer de som ønsker en lavterskelkonkurranse i sportsklatring om å ta turen!

Vestlandscup er en serie av uformelle og sosiale klatrekonkurranser for unge klatrere på Vestlandet. Konkurransen foregår på topptau og er tilrettelagt med ruter for barn fra ca 9 år og opp til erfarne klatrere max 18 år.

• Sted: Haugalandsveggen, Hanne Hauglands veg 10B, 5519 Haugesund.
www.hveggen.no
• Tid: søndag 5 mai 10.00 - 14.00.

Pris 100 kroner.

...les resten av artikkelen
28.april Utendørsklatring

2016folkiveggLUtendørssesongen og våren er i full gang i Bergen. Her er et par viktige punkter å tenke på før man begir seg ut og opp i klatreveggen.

 

Utstyret:

Kvaliteten på boltene i Bergensområdet er generelt god, men vi anbefaler å ha en kritisk innstilling. Mer informasjon.

Unngå i så stor grad som mulig å topptaue med tauet tredd direkte gjennom toppankeret. Les mer her.

 

Ta hensyn til nærmiljøet:

Vi vil ha et godt forhold til naboer og grunneiere.

Hold støynivået nede.

Parker hensynsfullt.

Ta med søppel, spesielt hvis det er ditt eget.

 

Rense ruter:

En del ruter er mindre klatret på enn andre og det kan gro til med mose. Det kan derfor være lurt å ha med en litt kraftig børste i sekken for å pusse bort mose, eller en saks for å klippe bort buskas i og ved veggen.

Puss bort kalken: Både det som blir igjen på takene, og tickemerker som er tegnet opp.

 

Se også klippesjekkplakaten som NKF har utviklet.

 

2016-klipcheckL

 

 

 

 

...les resten av artikkelen
28.april Åpningstider i mai

Det er snart mai og våren er i full sving i Bergen. Både Bryggeriet og Bergenshallen holdes stengt 17. mai. I tillegg vil Bergenshallen være sporadisk finværsstengt. Perioder med finværsstengt vil bli annonsert her på klubbens facebooksider samt på forumet på våre hjemmesider.

Helgen 25-26. mai vil klubben holde et internt trenerseminar for våre instruktører og trenere i Bryggeriet så Bryggeriet vil være helt stengt for publikum i tidsrommet 10-17 disse to dagene (dette gjelder også dere med årskort/nøkkelbrikke)

...les resten av artikkelen
14.mars Årsmøte 2019 - sakspapirer

Årsmøtet 2019 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 21. mars kl 18. Sted: 2. etasje i Kalfaret Brygghus i Hansaparken (Kalfarveien 76) rett utenfor Bryggeriet.

Saksliste og relevante dokumenter som PDF.

NB: I den første versjonen av saksdokumentet var punkt 6b - Engasjement vindkraftutbygging falt ut.

En av Bergens sterkeste og mest gira jenter, Eline Næsheim, vil varme opp med et foredrag: "fra 8b+ til topptau på under ett år" Det blir også servering av pizza, snacks og kaffe!

Etter årsmøtet blir det informasjon om status for den nye klatrehallen i Åsane, og åpent for mer uformelle innspill til det kommende styret og diskusjoner medlemmer mellom.

Vi minner om at medlemskap i BKK skal være betalt i 2019 for å ha stemmerett på årsmøtet.

...les resten av artikkelen
11.mars VestlandsCup

Invitasjon til Vestlandscup i buldring 
Bergen 17. mars 2019

Vestlandscup er en klatre/buldre konkurranse for barn og ungdom fra 9-16 år (født 2008 og yngre) . Det er åpent for at yngre barn kan delta, men rutene er tilpasset fra 9 år og oppover. Konkurranseformen er uhøytidelig og målet er å lage et uformelt og inkluderende tilbud til denne aldersgruppen. Konkurransen er i tauklatring, speed og buldring. Det er fire ulike aldersklasser og det er ruter med varierende vanskelighetsgrad. I tillegg er det en klasse for klatrere med funksjonsnedsetting.

Påmelding
Så snart som mulig.
Ta med:
• Deltagere: navn, fødselsår 
• Og eventuelt annen info som kan være relevant (matallergi)

Bergen klatreklubb stiller med frivillige og foreldrene hjelper til (spotting, resepsjon, poengsystem blant annet). Vi kommer likevel til å trenge mer hjelp i løpet av dagen til f. eks. sikring, organisering av mat/drikke. Vi håper at tilreisende voksne er beredt til å bidra.

Avgift 
Kr 100,- pr. barn/ungdom. Avgiften faktureres klubbene av BKK i ettertid. Avgiften dekker blant annet mat, adgang til hallene, administrativt arbeid. Det skal være et lavterskeltilbud som er ment å gå i null.

Ta med: Klatresko

Tidskjema for konkurransen (tentativt). Riktig tidskjema kommer etter påmelding.
10.00-11.00 Registering og oppvarming
11.00-¬12.30 Konkurranse
12.30¬-13.00 Poengberegning og rangering
13.00¬-14.00 Publisering av resultater og premieutdeling

Velvelkommen til konkurranse! :)

For spørsmål: Ta kontakt med Ana Cascante (92603652/anitacqlaseu@gmail.com)

Vennlig hilsen 
Ana Cascante og Bergen klatreklubb

...les resten av artikkelen
08.mars Rapport Mentorordningen 2018

For andre år på rad har Bergen Klatreklubb, med støtte fra NKF, gjennomført Mentorordningen; en ordning myntet på unge voksne som har lyst til å bli flinke til å klatre ute på naturlige sikringer. I klubben vår har vi en stor andel unge medlemmer som hovedsakelig klatrer eller buldrer innendørs gjennom hele året, men terskelen for å klatre utendørs, spesielt på kiler, ser ut til å være stor for mange.

 

Selv om Bergen nok er best kjent for mange flotte utendørs sportsklatrefelt, så finnest det utrolig mye fin og variert kileklatring rundt de syv fjell, og vi ønsket å gi et tilbud til unge klatrere som i sin tur kan videreføre den tradisjonelle fjellklatringen og gradvis starte opp et nytt yngre miljø for kileklatring i Bergen. Spesielt har vi hatt fokus på å hente inn personer som i stor grad behersker sportsklatring fra tidligere, slik at de kan få rask progresjon og mestringsfølelse når de lærer seg håndverket med naturlige sikringer. Ved kyndig veiledning over lengre tid, totalt 10 samlinger i løpet av klatresesongen, har deltakerene fått egenerfaring og kunnskap nok til å presse kropp og sinn opp utfordringer som i starten virket umulige. Ved å ha en relativt liten gruppe på 6 deltakere har samholdet i gruppen blitt veldig bra, og gruppens mentorer har jevnlig mottatt meldinger om ruter som har blitt gått utenom samlingene og det har vært høy grad av egenaktivitet i gjengen.

 

Årets mentorgjeng startet opp i begynnelsen av mai med en helgesamling ute på Sotra med innføring i sikringsmidler og standplassrutiner, før de fikk en pangstart på kileklatrekarrieren med Pete Whittaker sin “Crack School” over to økter – altså gikk første klatreøkt ut på å lære seg jammeteknikk av en av verdens fremste kileklatrere!

 

Gjennom våren, sommeren og høsten har gruppen vært med på å klatre flertaulengders ruter ute på Sotra, kortere kileruter på Askøy, klatring med naturlige sikringer på sportsklatreruter, kameratredningsøvelser, rapell over flere taulengder, utstyrsdiskusjoner, etikkdebatter og karakterbyggende klatring i regn, vind og mørke. Så og si alle har blitt veldig selvgående, og mentorene har vært med og sørge for sikkerheten under klatring samt veiledning og for å dele tips&triks underveis. Selv med tidenes våteste høst i Bergen har gruppen lært mye og alle deltakerene har tatt sjumilssteg på progresjonsstigen gjennom året. Kort fortalt har årets mentorordning vært en suksess for alle som har vært involvert og det er ekstra artig at vi har møtt på flere av deltakerene fra fjorårets gruppe når vi har vært ute på tur. Aner vi konturene av en ny vår for kileklatringen i Bergen?

...les resten av artikkelen
04.mars Resultater BergensCup runde 2

Her finner du resultatene fra BergensCup runde 2. Takk til alle som møtte opp og gjorde gjenåpningen av Bryggeriet til en suksess, og gratulerer til vinnerene av denne runden!

...les resten av artikkelen
22.februar Andre runde i årets BergensCup

Lørdag 2. mars blir det ny runde med BergensCup, denne gang i Bryggeriet som er nytt og sikkert. Klubben har hentet inn proffe skruere som skal lage utfordringer for alle på de nymalte veggene over den flotte nye madrassen som blir installert i disse dager. Vi forventer bra oppmøte og deler klassene inn som for julebuldringen, med junior og masterklass tidlig på dagen (1500-1630) og så senior damer og herrer etterpå (1700-1830). Etter konkurransene blir det premieutdeling og åpningsfest i Bryggeriet - ta med deg støtelua, finn frem kalkbøtta og stram opp kroppen - her skal det buldres!

 

Sjekk også ut klubbens facebooksider for oppdatert info om BergensCup og status på oppussingen i Bryggeriet.

...les resten av artikkelen
08.februar Tjelmeland Friksjon har signert kontrakt med Arena Nord

Tjelmeland Friksjon har nå signert avtale med Arena Nord om at de skal stå for byggingen av ny klatrehall i det nye store idrettsanlegget på Myrdal, og etter planen er det Bergen Klatreklubb som skal drifte denne. Vi vil nå jobbe tett sammen med Tjelmeland for å prosjektere og utarbeide et komplett klatresenter som kan tilby ledklatring, buldring, speedklatring, kursvegger, barneklatring og paraklatring fordelt på en klatreflate på over 3000 kvadratmeter. Målet er ganske enkelt å lage den største og beste klatrehallen i Norden, og med Tjelmeland på laget er Arena Nord og Bergen Klatreklubb på riktig vei. Grunnarbeidet for anlegget er godt i gang og etter planen skal Tjelmeland starte med å bygge klatrevegger i anlegget etter sommeren. Det gledes!

 

Bildet viser et skisseprosjekt som Tjelmeland tidligere har laget for å vise hva som er mulig å få til i det nye anlegget. Merk at endelig design av anlegget ikke er utarbeidet. For å få en idè hvor stort anlegget er så er dimensjonene 18 meter bredde, 70 meter lengde og 15 meter høyde. Kort sagt - dette blir stort!

...les resten av artikkelen
05.februar Buldrerommet i Bergenshallen i uke 7 og 8

I uke 7 og 8 vil våre barne- og ungdomsgrupper som vanligvis har aktivitet i Bryggeriet flyttes opp i buldrerommet i Bergenshallen. Dette rommet reserveres derfor for disse gruppene mandag-torsdag mellom 1630-1900 i disse to ukene. I vinterferien (uke 9) har gruppene ingen aktivitet så da er buldrerommet i Bergenshallen åpent for alle når hallen er åpen. Det vil også være ungdomsgrupper i sving i tauveggen i uke 7 og 8 så vi oppfordrer de som ønsker å trene om å legge treningstidene til etter klokken 19 disse to ukene.

...les resten av artikkelen
04.februar Årsmøte 2019

Årsmøtet 2019 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 21. mars kl 18. Sted: 2. etasje i Kalfaret Brygghus i Hansaparken (Kalfarveien 76) rett utenfor Bryggeriet. Oppdatert saksliste og relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben ca. en uke før årsmøtet avholdes. En av Bergens sterkeste og mest gira jenter, Eline Næsheim, vil varme opp med et foredrag: "fra 8b+ til topptau på under ett år" Det blir også servering av pizza, snacks og kaffe!

 

Alle medlemmer kan komme med saksforslag - disse må sendes BKK innen 14. mars, gjerne pr. epost til post@bergen-klatreklubb.no.

Vi minner om at medlemskap i BKK skal være betalt i 2019 for å ha stemmerett på årsmøtet.

...les resten av artikkelen
01.februar Bryggeriet oppussing

Neste uke, fredag 8. februar, vil Bryggeriet stenges for nedskruing og startskuddet går for oppussingsprosjektet i buldrehallen. Oversiktsplanen for oppussingen kan dere se her og om alt går på skinner så er vi ferdige søndag 3. mars og Bryggeriet åpner igjen med en ny runde BergensCup!

 

Før den tid er det mye som skal gjøres, og mesteparten skal foregå på dugnadsbasis. Vi trenger derfor mye hjelp av alle som har mulighet til å stille opp, enten bare en kveld eller gjennom flere dager. Det er laget forskjellige events på facebook for de ulike delene av oppussingen, så meld din interesse for å hjelpe på disse eller send epost til bryggeriet@bergen-klatreklubb.no for å få nærmere instruks.

 

Når det gjelder bygging av nye vegger har vi samlet det som står og går av snekkere i klubben så den biten skal være dekket. Til omskruingen vil vi få besøk av to proffe skruere fra Bleaujob. Den ene av disse heter Pierro og han var nettopp i Bergenshallen og skrudde ruter der, samt at han tar med seg sin kollega Yann som kommer sammen med klubbens eget ruteskruerteam til å jobbe knallhard i tre dager for å få på plass mange nye utfordringer på alle nivå til BergensCup 3. mars.

 

Klubben håper på forståelse for denne nedetiden i Bryggeriet som dessverre kommer på et ubeleilig tidspunkt. Vi har prøvd så godt vi kan å komprimere nedetiden til et minimum, og håper at alle vil få stor glede av at Bryggeriet nå får seg et kraftig løft og at det vil bli sikkert og givende å komme inn i senteret etter oppussingen.

...les resten av artikkelen
28.januar Første runde i årets BergensCup

Etter en uke med omskruing i Bergenshallen gikk første runde av årets BergensCup av stabelen søndag 27. januar. Ivrige deltakere klatret på alle de nye rutene og det var meget bra innsats over hele linjen. Plasseringene samt poeng fra denne runden finner du på denne siden her.

 

Neste runde i årets BergensCup blir avholdt i Bryggeriet når madrassen er på plass, sannsynligvis søndag 3. mars. Mer info kommer.

 

...les resten av artikkelen
28.januar Resultater BergensCup i klatring 2019

BergensCup i klatring er en lokal lavterskelkonkurranse som avholdes vekselsvis i Bergenshallen og Bryggeriet, ca. 6 ganger i året. Konkurransen foregår som en jam-session, der alle som deltar klatrer samtidig og så noterer ned bestigningene i et poengsystem. Det klatres på alle ruter/buldreproblemer under konkurransen. Siste runde i årets BergensCup i klatring vil være julebuldringen i Bryggeriet i desember

Vi satser på å øke nivået på konkurransene i 2019, og i år kommer sammenlagtvinnerne av klassene Herre, Dame og Junior Jente + Junior Gutt til å få kombinert årskort til begge våre anlegg så det er all grunn til å stille opp for å sanke poeng i Bergenshallen selv om du bare er en buldrer uten pump. I Masterklassen (julebuldringen) vil det være en annen hovedpremie til sammenlagtvinneren, så om du ønsker deg kombinert årskort er det Herreklassen du skal stille opp i.

Gratis deltakelse for medlemmer av klubben (over 12 år), samt utdeling av premier til rundevinnerene underveis. Merk at hallen det konkurreres i ikke vil være åpen for andre klatrere under konkurransen, kun de som deltar har anledning til å klatre.

 

Neste runde i årets BergensCup blir avholdt i Bryggeriet når madrassen er byttet ut, sannsynligvis lørdag 9. mars.

 

Oversikt over foreløpige resultater 2019

GUTT JR.
RUNDE 1 - Bergenshallen RUNDE 2 RUNDE 3 RUNDE 4 RUNDE 5 RUNDE 6

SAMMENLAGT

Plass Navn Poeng            
1. Sindre Mauland 100           100
2. Oskar Tennebekk 85           85
3. Birk Nordøen 70           70

 

JENTE JR.
RUNDE 1 - Bergenshallen RUNDE 2 RUNDE 3 RUNDE 4 RUNDE 5 RUNDE 6 SAMMENLAGT
Plass Navn Poeng            
1. Solveig Midttun 100            100
2. Anne Ackre 85            85 
2. Inga Aarhus 85            85 
3. Heidi Simmenes 70            70 
4. Jun-Vilde Hunskår 65            65 
5. Tuva Parlevilet 60            60 
6. Selma Rosenberg NS           

 

HERRER
RUNDE 1 - Bergenshallen RUNDE 2 RUNDE 3 RUNDE 4 RUNDE 5 RUNDE 6 SAMMENLAGT
Plass Navn Poeng            
1. Erlend Sunde 100           100
2. Sjur Barndon 85           85
3. Christian Smøraas 70           70
4. Trond Kristian Kalstø 65           65
5. Paul 60           60
6. Joakim Iden 55           55
7. Gonzalo Nido 50           50
8. Tom Johannesen 45           45
9. Yngve Kristoffersen 40           40

 

DAMER
RUNDE 1 - Bergenshallen RUNDE 2 RUNDE 3 RUNDE 4 RUNDE 5 RUNDE 6 SAMMENLAGT
Plass Navn Poeng            
1. Inga Berre 100           100
2. Siv Astrid Grasdalsmoen 85           85
3. Kristin Lambrechts Berge 70           70
4. Maud Ceuterick 65           65
5. Anne Hege Straume 60           60
6. Evy Marie Thorkildsen 55           55

 

 

...les resten av artikkelen
22.januar Vi søker nye styremedlemmer som vil videreutvikle klubben

Bergen Klatreklubb er avhengig av at ivrige medlemmer engasjerer seg i styret, og nå søker vi nye styremedlemmer. Styret er med å videreutvikle klubbens nåværende og fremtidige klatreanlegg, legger til rette for utvikling og vedlikehold av utendørs klatring, arrangerer sosiale begivenheter og konkurranser med mer.

Valgkomiteen, som består av Ingvill Ydse, Eivind Flobak og Rebecca Jacobsen, har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2019. Styret velges på årsmøtet i klubben, 21. mars.

Er du interessert i å gjøre en innsats for klubben det neste året, eller kjenner du noen som kan egne seg?

Vi vil høre fra deg! Innspill sendes til leder for komiteen, Ingvill, på ingvilly@yahoo.com så snart som mulig.

 

Deler av nåværende styre
...les resten av artikkelen
19.januar Progresjonsgruppe i klatring våren 2019

Gira på progresjon i klatringen? BKK setter opp ny progresjonsgruppe i vår med oppstart søndag 3. februar klokka 20 i Bergenshallen. Det blir 10 økter til sammen på søndager klokka 20 med hovedtrener Jon Solberg Høyland. Pris 2000,- og totalt 8 plasser. Gruppen er kun for medlemmer av klubben.

Er du interessert? Send epost til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no med litt info om din motivasjon og målsetning for å bli med så velger Jon ut gruppen som blir med i vår.

...les resten av artikkelen
16.januar Bryggeriet stengt for alle for ombygging

 

Etter en periode med stengt buldrehall for alle utenom de som har årskort+nøkkelbrikke til Bryggeriet vil Bryggeriet stenges helt for publikum fra og med fredag 8. februar klokka 18.00. Etter dette skal deler av anlegget bygges om og veggene skal males før ny madrass kommer på plass i slutten av februar. Planlagt gjenåpning er søndag 3. mars. Alle som har gyldig årskort (eller månedskort) vil få forlenget perioden sin med ekstra tid for å kompensere for nedetiden. Grupper som har trening i hallen i denne perioden vil få alternativt opplegg andre steder.

 

Klubben trenger mange dugnadshender for å få gjennomført maling, riving, rydding og bygging så vi kommer til å legge ut en detaljert plan for hvordan hele prosessen skal foregå på sidene våre samt sosiale medier. Vi håper mange medlemmer kan stille opp og hjelpe til så Bryggeriet kan gjenoppstå i ny versjon, flottere og tryggere enn noensinne!

...les resten av artikkelen
13.januar BKK-stipendet 2019

BKK deler årlig ut prosjektstipender med mål om å stimulere til sportslige og faglige prestasjoner innen klatring. De siste årene er det delt ut stipender for både ekspedisjoner og konkurranseklatring. Søknad sendes til post@bergen-klatreklubb.no og fristen er 3. februar 2019.

:: Kriterier og mer informasjon

...les resten av artikkelen
13.januar BKK-stipendet 2020

BKK deler årlig ut prosjektstipender med mål om å stimulere til sportslige og faglige prestasjoner innen klatring. De siste årene er det delt ut stipender for både ekspedisjoner og konkurranseklatring. Søknad sendes til post@bergen-klatreklubb.no og fristen er 30. januar 2020.

:: Kriterier og mer informasjon

...les resten av artikkelen
07.januar Åpningstider Bergenshallen Januar 2019
1. Nyttårsdag 16-19 17. Torsdag 16-19
2. Onsdag 17-22 18. Fredag STENGT
3. Torsdag 16-22 19. Lørdag 14-18
4. Fredag STENGT 20. Søndag NEDSKRUING
5. Lørdag STENGT 21. Mandag OMSKRUING
6. Søndag STENGT 22. Tirsdag OMSKRUING
7. Mandag 17-20 23. Onsdag OMSKRUING
8. Tirsdag 16-19 24. Torsdag OMSKRUING
9. Onsdag 16-22 25. Fredag OMSKRUING
10. Torsdag 19-22 26. Lørdag OMSKRUING
11. Fredag STENGT 27. Søndag BERGENSCUP
12. Lørdag 14-18 28. Mandag 16-22
13. Søndag 15-20 29. Tirsdag 16-22
14. Mandag 16-22 30. Onsdag 16-22
15. Tirsdag 16-22 31. Torsdag 16-22
16. Onsdag 16-22 Vanlige åpningstider etter uke 5.

 

Bryggeriet er stengt frem til ny madrass er på plass. Foreløpig leveringsdato for ny madrass er 26. februar og så åpner vi Bryggeriet igjen så snart som mulig etter dette. Merk at det vil være endel arbeid i forkant av installasjon av ny madrass så klubben trenger masse dugnadshjelp. Eksakt dato for dugnad kommer senere. Du kan lese om hvorfor Bryggeriet holdes stengt her.

Årskortholdere med nøkkelbrikke til Bryggeriet kommer inn selv om døren er stengt.

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg