bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

13.desember Åpningstider jul/nyttår 2017

 

Bergenshallen
JANUAR
Dato Dag Åpent
1 1. nyttår 16-19
2 Tirsdag 16-22
3 Onsdag 16-22
4 Torsdag 16-22
5 Fredag STENGT
6 Lørdag STENGT
7 Søndag STENGT
8 Mandag 19-22
9 Tirsdag 16-22
10 Onsdag 19-22
11 Torsdag 16-19
12 Fredag STENGT
13 Lørdag 14-18
14 Søndag 15-20
15 Mandag 19-22
16 Tirsdag 16-22
17 Onsdag 19-22
18 Torsdag 18-22
19 Fredag STENGT
20 Lørdag STENGT
21 Søndag STENGT

NB! Omskruing i uke 4

Vanlige åpningstider etter

uke 5 i Bergenshallen

Bryggeriet
JANUAR
Dato Dag Åpent
1 1. nyttår STENGT
2 Tirsdag 19-22
3 Onsdag 19-22
4 Torsdag 16-22
5 Fredag 16-19
6 Lørdag STENGT
7 Søndag 11-15
8 Mandag 11-19
9 Tirsdag 16-22
10 Onsdag 19-22
11 Torsdag 13-19
12 Fredag 16-19
13 Lørdag 11-15
14 Søndag 16-20

Vanlige åpningstider etter

uke 3 i Bryggeriet

Det blir reduserte åpningstider i Bergenshallen og Bryggeriet fremover. Foreløpige åpningstider ser du i skjemaet til høyre. Merk at det kan forekomme endringer.

 

Følg med på sidene her samt på våre Facebooksider for oppdateringer. De som har årskort+nøkkelbrikke kommer seg inn i Bryggeriet også utenom åpningstider - husk å bruke Vipps om du er så heldig å komme deg inn i Bryggeriet utenom åpningstider og du mangler gyldig årskort eller månedskort.

 

NB! Det blir omskruing i Bergenshallen i uke 4. Etter omskruingen er hallen åpen som vanlig.

 

 

...les resten av artikkelen
22.november Hvem skal styre BKK i 2018?

Til alle klatrere i Bergen

På vegne av valgkomiteen i Bergen klatreklubb ønsker vi i valgkomiteen kandidater til verv i styret. Klatreklubben gjør en veldig viktig jobb for klatrere med å arrangere sosiale arrangementer, drifte Bergenshallen og Bryggeriet, opplæring, satsingsgruppe, konkurranser og mye mer. 
Det trengs fornying i styret, så til det kommende årsmøtet trenger vi nye styrekandidater.
Personer med ønske om å gjøre en jobb for klubben og dens medlemmer, det være seg det sosiale, sikkerhetskultur, bolting/rebolting av ruter, organisering av barn og ungdom eller drifting av hallene eller annet kan melde seg.
Hvis du ønsker å bidra eller om du har forslag til person som kan passe, send en mail/messenger til: klatredama@gmail.com

...les resten av artikkelen
31.oktober Julebuldring og julebord 2017

Lørdag 9. desember er det endelig duket for årets fest med BKKs julebulder og julebord!

 

Det er mulig å kjøpe billetter til buldringen via klubbens nettsider (ved innlogging på min side) eller i resepsjonen i Bryggeriet eller Bergenshallen. Vi regner med at det blir fullt før fristen i år som i fjor så det kan være lurt å være ute i god tid.


 

Julebuldring

Dette er en sosial og uformell konkurranse som alle kan og bør være med på! Fine problemer på alle nivåer blir skrudd opp. 

Sted: Bryggeriet

Tidsskjema:

09.30–10.00: registrering damer, juniorer og Masterclass

10.00–12.30: dame-, junior- og turklassen

12.45–13.15: premieutdeling dame-, junior- og Masterclass

13.30–14.00: registrering herrer

14.00–16.30: herreklassen

16:45–17.15: premieutdeling herreklassen

Tidsskjemaet kan bli endret noe ved mange påmeldte.

NB! Begrenset med plasser på buldringen, særlig i herreklassen, og plassene fylles opp etter førstemann-til-møllen-prinsippet.

Det vil hjelpe på plassbegrensningen om vi får fordelt folk fornuftig i Master- og herreklassen, så som en pekepinn på nivåfordelingen oppfordrer arrangementskomiteen herrer som buldrer gul/rød eller hardere bulder i Bryggeriet, til å stille i herreklassen. Masterklassen (tidligere turklassen) er forbeholdt klatrere på lavt, middels og høyt nivå som føler at dame-/herreklassen blir litt for seriøst. Sterke herrer bør stille i herreklassen!

 

Julebord

Som i fjor blir julebordet avholdt på Lyngbø Klubbhus på Laksevåg.

Buss fra sentrum går fra utsiden av Galleriet (Olav Kyrres gate), linje nr. 16, Sentrum–Nipedalen, og 17, Sentrum–Gravdal (har nærmeste busstopp). Begge kan benyttes. Avstigning ved Nygård kirke hvis du tar buss nr. 16, eller et stopp senere hvis du tar buss nr. 17.

Aperitiff kl. 19.30

Matservering kl. 20.00

Vi gjentar suksessen fra de siste seks årene med klatrebandet Second Go, som spiller utover kvelden.

Meny:

1) pinnekjøtt

2) breiflabb

3) nøttestek (vegetar og vegan)

Send e-post til julebord@bergen-klatreklubb.no hvis du går for alternativ 2 eller 3 (etter at du har betalt).

Prisen dekker aperitiff, festmiddag og live musikk pluss en liten attåt – men man må selv sørge for hovedparten av medbrakt.

Det er 18-årsgrense fra kl. 22.

Påmeldingsfrist til julebordet er 3. desember!

Priser:

Julebord: 350,- (400,- for ikke-medlemmer)

Julebuldring: 50,- (100,- for ikke-medlemmer)

Buldringen er gratis for juniorer.

NB! Skal du både buldre og feste, må du huske å melde deg på begge deler!

Send e-post til julebord@bergen-klatreklubb.no hvis du lurer på noe.

 

Obs.! I forbindelse med omskruingen til julebuldringen holder Bryggeriet buldresenter stengt f.o.m. tirsdag 5. desember kl. 20 t.o.m søndag 10. desember.

...les resten av artikkelen
30.oktober Opptak til Satsningsgruppen i klatring våren 2018

Bergen Klatreklubb har nytt opptak til Satsningsgruppen i klatring!

 

Satsningsgruppen er en gruppe for juniorklatere i alderen 12-19 år som ønsker å satse på klatring og delta i konkurranser for Bergen Klatreklubb. De trener fast tre ganger i uken og er en gjeng motiverte og veldig trivelige ungdommer som alle liker klatring veldig godt. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bli med i denne gruppen har vi nytt opptak nå til vårsemesteret. Søknadsfrist er satt til 4. desember.

 

For å søke om å komme med i gruppen sender du epost til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no med følgende info:

 

- Søkers navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsdato

- Foresattes navn, adresse, telefonnummer og e-post

- Søkers treningsopplegg (antall treningsøkter hver uke, andre aktiviteter i tillegg til klatring etc.)

- Eventuelle resultater fra deltakelse i klatrekonkurranser

- Søkers vilje til å drive med egentrening

- Søkers hovedmotivasjon for å komme med i Satsningsgruppen

 

Klubben forventer også at foresatte til de som er med i Satsningsgruppen er med og hjelper til i forbindelse med gjennomføring av konkurranser/treningsleir etc. Prisen for deltakelse på vårsemesteret er satt til 3000,- Kontigenten inkluderer årskort i begge hallene og medlemsskap i klubben, samt refusjon av reiseutgifter i forbindelse med konkurranser.

 

For mer info om gruppen kan du se på disse sidene.

...les resten av artikkelen
25.oktober Bergens hardeste kilerute!

Det nyeste tilskuddet i rutedatabasen til Bergen Klatreklubb er intet mindre enn Bergens hardeste rute på naturlige sikringsmidler. Klubben kontaktet førstebestiger Thomas Meling for å gratulere og be ham dele sine tanker om den nye ruten "Hvalfangst Hurra!" (9-) på Vågeveggen.

 

Les mer om saken her.

...les resten av artikkelen
25.oktober Bergens hardeste kilerute!

Det nyeste tilskuddet i rutedatabasen til Bergen Klatreklubb er intet mindre enn Bergens hardeste rute på naturlige sikringsmidler. Klubben kontaktet førstebestiger Thomas Meling for å gratulere og be ham dele sine tanker om den nye ruten "Hvalfangst Hurra!" (9-) på Vågeveggen.

 

hvalfangst hurra

Thomas sjekker ut linjen og sikringsmulighetene tidligere i år

(Foto: Aslaug Aarsæther)

Gratulerer med bestigning! Fortell litt om linjen,  graden og ikke minst opphavet til navnet på ruten?

- Linjen har stått oppført som et prosjekt i Bergensføreren i lang tid, det var sånn jeg fikk snusen i den. Første halvdelen er en åpenbar risslinje som stopper under et markant overheng litt over halvveis i veggen. Det er nesten rart at den ikke ble gått før Odd Magne fikk ryddet opp i fjor og kalte ruten for "Vågehval" (7-). Forøvrig en flott rute som virkelig kan anbefales. Den nye ruten fortsetter videre opp, gjennom overhenget og skrått oppover før den går naturlig over i naboruten “Savage” og til toppfestet på denne. Jeg begynte å jobbe litt med prosjektet før sommeren, men det skulle selvsagt gå flere måneder før brikkene falt på plass.

 

- Graden tror jeg er 9-. Først og fremst fordi den føles ut som det, og dessuten fordi hele cruxsekvensen er mer eller mindre felles med "Savage" som står i samme grad.

 

- Navnet ble "Hvalfangst Hurra!". Det er litt i tråd med hvaltemaet til Odd Magne, og så er det en liten internspøk i sjøfartsfamilien jeg kommer fra. En flott sang som kanskje Second Go har lyst til å synge på julebordet?

 

Dette blir din fjerde rute på denne graden som er gått på naturlig sikring. Beskriv litt prosessen og motivasjonen bak å jobben inn harde ruter på kiler?

- Det er ikke så stor forskjell på å jobbe inn naturlige eller boltede ruter egentlig. Det blir litt ekstra jobb med å finne ut av sikringsmulighetene, men ellers er det likt. Motivasjonen er den samme; å gå kule ruter, og det er ekstra stas med linjer som er naturlig sikret. Utfordringen på denne ruten er at man dessverre ikke får sikret på en stund etter man forlater toppen av "Vågehval", så man ender opp med en ganske god utklatring gjennom overhenget før det fins sikringer igjen. Jeg trodde først at jeg hadde funnet noen "nesten gode" plasseringer i henget, men de viste seg å ikke tåle fall. Steinkvaliteten er ikke så god akkurat i dette partiet, så de dro rett ut de gangene jeg falt på dem. Det ble noen lange fall, men faktisk ikke så ille. Med en oppegående sikrer tror jeg det skal gå helt fint å falle hvor som helst på ruten.

 

Det er relativt få personer i klubben som utvikler og går nye ruter på naturlige sikringer, og veldig få som presser gradene slik som du gjør. Hva tror du skal til for å bygge opp et miljø rundt dette?

- Det har jeg tenkt mye på i årene som har gått. Jeg vet ikke. Kanskje folk burde dra mer på tur til Bohuslän? Første gang jeg dro dit ble jeg rystet til innvollene. Der drev jo folk og klatret på de harde linjene, som om det var en helt ordinær ting å gjøre. Sånn hadde ikke jeg opplevd det i Bergen, hvor det bare fantes et lite knippe med ruter på åttertallet, som stort sett aldri ble repetert. Dette er over 10 år siden. Jeg opplever at flere er gira på kileklatring nå, men fortsatt er det lite trafikk på de hardere linjene. Jeg syns Mentorordningen til klubben virker som et veldig bra opplegg som kan skape gode miljøer for naturlig sikret klatring blandt de unge lovende.

 

PS! Du kan lese litt om Mentorordningen til Bergen Klatreklubb på denne siden her.

 

vageveggen-kopi
Den nye ruten er linjen merket som prosjekt i føreren for Vågeveggen. Merk at ruten går noe mot høyre i toppen og ender opp i ankeret til "Savage", ikke med eget toppfeste slik den er tegnet inn.
...les resten av artikkelen
03.oktober Julebord og julebuldring

Julebuldringen og julebordet 2016 ble en stor suksess, og for 3 året på rad har vi booket de samme lokalene. Velkommen til nok en hard økt i Bryggeriet etterfulgt av en stor fest på Lyngbø Klubbhus med live musikk fra vårt fantastiske band - Second Go.

 

Hold av datoen 9. desember!
Mer informasjon kommer.

NB! Har du noe du ønsker å bidra med til julebordet, ta kontakt med:
Henriette Alsaker / henriette_alsaker@hotmail.com / 980 00 979

...les resten av artikkelen
26.september Infomøte ved Anti Doping Norge 4. oktober

Anti

...les resten av artikkelen
18.august Mandagsvakt til Bergenshallen søkes!

Vi i Bergen Klatreklubb søker etter en ny dugnadsvakt i Bergenshallen. I utgangspunktet leter vi etter en vakt som kan jobbe i tidsrommet 16-19 på mandager. Arbeidsoppgavene består i å ta imot klatrere i resepsjonen, betjene kassen, registrere nye medlemmer samt å holde et våkent oppsyn med sikkerheten i hallen.

 

Søkere må ha godkjent Brattkort/Klatrekort, være over 18 år og ha klatret aktivt i minimum 1 årDet er en fordel om du er klatreinstruktør fra før av, men dette er ikke noe krav da klubben kan gi deg instruktørkurs som en del av ordningen. Lønn for strevet er gratis klatring i Bergenshallen så lenge du går dugnadsvakt, samt muligheter for annet lønnet arbeid i klubben som klatreinstruktør. Å være dugnadsvakt i klubben er en flott mulighet til å bli kjent med folk i klatremiljøet her i Bergen.

 

Dersom du er interessert kan du skrive noen ord om deg selv og sende til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
04.august Regional Klatrekonkurranse - Led + Speed(!)

klatrekonk2-kopi

 

Bergen Klatreklubb inviterer til regional konkurranse lørdag 2/9 fra 10:00 til 14:00 i Bergenshallen.

Det blir både led (jam session) og speed, for store og små. Konkurransen er også åpen for personer med funksjonsnedsettelse (topptauklatring). Gi beskjed på forhånd dersom deltakeren har spesielle hensyn.

Ta med tau og sikrer!

Påmelding* ved link (innen 1/9) ved å trykke på denne linken.

Påmeldingsavgift: 100 kr

NB! Oppdatert tidsskjema 1/9!

Tidskjema for led:

·       10:00-12:00: alle født i 2005-2008 og utøver med funksjonsnedsettelse

·       12:00-16:00: alle født i 2004 eller før

Tidskjema for speed:

·       11:00-12:00: alle født i 2005-2008 + utøvere med funksjonsnedsettelse 

·       12:00-13:00: damer og jenter (2001-2004)

        13:00-14:00: herrer og gutter (2001-2004)

Premierutdeling:

·       12:30 for alle født i 2005-2008 og utøver med funksjonsnedsettelse

·       14:15 for alle født i 2004 eller før

  14:16 - ut i solen!

* Barneidrettsbestemmelser: barn kan delta i regionale konkurranser fra det året de fyller 9 år

Kontakt: caroline.boe@gmail.com

...les resten av artikkelen
23.juni Talentutviklingsmidler til Leo

leomolde2015Bergen kommune v/ idrettsseksjonen har i samarbeid med Olympiatoppen Vest innvilget Talentutviklingsmidler til Leo Bøe. Midlene skal rettes mot tiltak for videre utvikling, der treningssamlinger og internasjonale konkurranser er viktige momenter. I dag setter Leo kursen mot Innsbruck der han skal trene sammen med NKF frem til EM (senior) i Campitello Di Fassa. Deretter skal han trene både inne og ute og delta på flere internasjonale konkurranser (European Youth Cups, World Cups og Youth World Championship) i Europa.

...les resten av artikkelen
19.juni Mentorordning - naturlig sikret klatring


mentorordning4-kopi

 

 

Klatring på naturlige sikringer – Mentorordning

 

Bergen Klatreklubb starter høsten 2017 opp med en egen gruppe for deg mellom 16-22 år som har lyst til å lære og bli god til å klatre på naturlige sikringer. Dette er et samarbeidsprosjekt med Norges Klatreforbund og det er et pilotprosjekt på landsbasis. Målet er å skape ett større miljø for yngre personer som er interesserte i fjellklatring og vi ønsker at flere får øynene opp for klatring på naturlige sikringer. Bergen og omegn er kjent for fantastisk sportsklatring utendørs men mulighetene for klatring på naturlige sikringer er minst like flotte, spesielt ute på Sotra.

 

Det vil bli avholdt ukentlige treninger i Bergensregionen. Målet er at man etter endt periode skal ha dannet en selvstendig gruppe som fortsetter på egenhånd, og som etterhvert kan være ressurspersoner som vil bidra tilbake i miljøet. Gruppen vil få grundig opplæring og trening i hvordan å klatre på naturlige sikringer, klatrehistorie, kameratredning og alpin ferdsel. Vi planlegger minst en lengre tur med overnatting.

 

Det er satt opp totalt 9 plasser i første omgang.

 

For å bli med på ordningen så kreves det at du har brattkort og klatrer aktivt i tillegg til at du har lyst til å lære mer om fjellklatring og et brennende ønske om å videreutvikle deg som klatrer.

 

I utgangspunktet har vi satt opp ukentlige treninger hver onsdag med oppstart 16 august. Her kan det komme endringer. Kurset avsluttes en gang i oktober.

 

Pris : 1500,- Dette inkluderer lån av utstyr fra klubben og all instruksjon. Utgifter til reise og mat i forbindelse med turer vil bli delt mellom deltakerene og instruktører.

 

Hørest dette ut som noe for deg? Send inn en beskrivelse av hvem du er, din klatreerfaring og motivasjonen din til å delta i ordningen.

 

Søknadsfrist : 13. august 2017

Søknaden sendes til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
30.mai Sommeråpningstider Bryggeriet og sommerstengt i Bergenshallen
AUGUST
Dato Dag Åpent
1 Tirsdag 19-22
2 Onsdag 19-22
3 Torsdag 18-21
4 Fredag 17-20
5 Lørdag STENGT
6 Søndag 12-17
7 Mandag 11-15
8 Tirsdag 19-22
9 Onsdag 19-22
10 Torsdag 18-21
11 Fredag 17-20
12 Lørdag 11-15
13 Søndag STENGT

Fra og med torsdag 1. juni vil det være sommeråpningstider i Bryggeriet frem til rundt midten av august. Bergenshallen vil holdes stengt fra denne dagen og frem til og med uke 33. Det vil være sporadisk regnværsåpent i Bergenshallen i perioder med dårlig vær. Merk at årskortholdere i Bergenshallen har tilgang til Bryggeriet i åpningstidene mens Bergenshallen er sommerstengt. Årskortholdere i Bryggeriet med nøkkelchip har tilgang til Bryggeriet året rundt.

 

Åpningstidene for Bryggeriet første halvdel av august ligger i skjemaet til høyre. Merk at det kan forekomme endringer i disse åpningstidene på kort varsel. Etter 13. august vil det være normale åpningstider igjen i Bryggeriet, mens Bergenshallen holdes stengt noen uker til. En stor takk til våre frivillige vakter som stiller opp også på sommerstid!

 

...les resten av artikkelen
20.april Personlig Trener

Har du lyst på litt ekstra motivasjon og noen lure tips fra en av våre erfarne trenere? Nå tilbyr Bergen Klatreklubb muligheten til å bestille en personlig trener som kan vise deg veien opp veggen. Trykk på bildet nedenfor for å lese mer om denne ordningen.progresjon

...les resten av artikkelen
24.mars Pinsesamling i Oltedal/Dirdal 2.-5. juni

jarleny1Tradisjonen tro blir det pinsesamling i 2017 også!
I år har vi booket Røde Kors-hytten i Dirdal, Rogaland.
Målet for turen er som vanlig å klatre/buldre på kvalitetsstein i vakre omgivelser og bli kjent med nye og gamle medlemmer i klubben.
I år deler vi alle en stor hytte, noe vi håper vil gjøre turen enda mer sosial.

Ankomst / avreise fra Bergen: fredag 2. juni
Hjemreise: mandag 5. juni

 

Påmeldingsfrist: 26. mai

...les resten av artikkelen
23.mars Program BKKs klatrekortfilmfestival

Programmet for BKKs klatrekortfilmfestival begynner å ta form, og vi inviterer til en helaften med film og mye hygge fredag 31. mars.

 

Sitter du på bidrag, enten det er film eller bilder, send det til festivaldirektør Henriette på henriette@bergen-klatreklubb.no.

 

Sted: Kalfaret Brygghus – Hansasalen

Antrekk: Gutta trenger ikke slips

 

Program:

19:00 Dørene åpner

19:00 Tapas, øl og mingling

20:00 Filmvisning

21:00 Fotokonkurranse

21:30 Filmvisning

22:30 Øl og fest

02:00 Dørene stenger

 

:: mer informasjon

...les resten av artikkelen
21.mars Sakspapirer for årsmøtet 2017

Årsmøtet 2017 i Bergen Klatreklubb avholdes tirsdag 28. mars kl 18. Sted: 2. etasje i Kalfaret Brygghus i Hansaparken (Kalfarveien 76) rett utenfor Bryggeriet. Årsmelding og dokumenter er klar og kan lastes ned som pdf. Vi minner om at medlemskap i klubben skal være betalt for 2017 for å ha stemmerett på årsmøtet. 

:: Sakspapirer

NB! Etter årsmøtet vil Mie Kastet og Leo Ketil Bøe holde foredrag og vise bilder som illustrerer deres hverdag som utøver, samt fortelle oss om deres opplevelser fra fjoråret og hvilke planer de har for 2017. Begge konkurrerer internasjonalt, og har fått stipender for konkurransesatsingen fra BKK i år og tidligere.

...les resten av artikkelen
19.mars Norgescup 2017 gjennomført

nc17leoelineLTusen takk til alle funksjonærer og deltakere i norgescupen for en fantastisk opplevelse i helgen!

:: Opptak av videostream

:: Resultater

Premieutdeling

...les resten av artikkelen
13.mars Kurs vår/sommer 2017

I vår og sommer 2017 organiserer Bergen Klatreklubb følgende kurs:

 

29-30. april Klatreleder inne

6-7. mai Innføringskurs ute 

20-21. mai innføringskurs i klatring på egne sikringer 

24-25. juni innføringskurs i klatring på egne sikringer 

26-30. juni klatrecamp for ungdom

3-7. juli klatrecamp for ungdom 

31. juli - 4. august klatrecamp for ungdom

7-10. august klatrecamp for ungdom

 

I tillegg holder vi innføringskurs i klatring ca hver helg frem til sommeren.

...les resten av artikkelen
26.februar Årsmøte 2017

Årsmøtet 2017 i Bergen Klatreklubb avholdes tirsdag 28. mars kl 18. Sted: 2. etasje i Kalfaret Brygghus i Hansaparken (Kalfarveien 76) rett utenfor Bryggeriet.

Etter årsmøtet vil Mie Kastet og Leo Ketil Bøe holde foredrag og vise bilder som illustrerer deres hverdag som utøver, samt fortelle oss om deres opplevelser fra fjoråret og hvilke planer de har for 2017. Begge konkurrerer internasjonalt, og har fått stipender for konkurransesatsingen fra BKK i år og tidligere.

Oppdatert saksliste og relevante dokumenter blir tilgjengelig på websidene til klubben senest en uke før møtet.

Klubbens lover, inkludert standard saksliste ligger her.

Alle medlemmer kan komme med saksforslag - disse må sendes BKK innen 21. mars, gjerne pr. epost til post@bergen-klatreklubb.no.
Vi minner om at medlemskap i BKK skal være betalt i 2017 for å ha stemmerett på årsmøtet.

...les resten av artikkelen
07.februar Hvem skal styre BKK i 2017?

Valgkomiteen, som består av Jaran Nordstrand, Maya Riise og Morten Alskog, har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2017. Styret velges på årsmøtet i klubben. Dato for årsmøtet er ikke bestemt enda, det blir annonsert en måned i forkant, og må avholdes innen 31. mars.

Vi vil svært gjerne høre fra folk som er interessert i å gjøre en innsats for klubben det neste året, eller fra dem som har gode forslag å komme med.

Innspill sendes til leder for komiteen, Jaran, på jaran.nordstrand@gmail.com så snart som mulig.

...les resten av artikkelen
06.februar Norgescup i ledklatring i Bergenshallen 18.-19. mars

BKK ønsker velkommen til årets første norgescup i ledklatring, og det som kanskje blir siste nasjonale konkurranse i Bergenshallen noensinne, før hallen legges ned og/eller får ny storebror-hall som overtar konk-ansvaret. Bli med på å gi gode, gamle klatreveggen i Bergenshallen en verdig avslutning på mange år med nasjonale konk siden hallen åpnet i 1999!

:: mer info og tidsprogram

:: påmelding

 

Vil du være frivillig?

Vi trenger bl.a. flere meddommere og førstehjelpspersonell til kvalik og finaler, utøverkontakter/isolatvakter og publikumsvakter til finalene, fotografer m.m., og vi trenger hjelp til div. orging av isolat og filming i forkant. Send e-post til konkurranseansvarlig marie@bergen-klatreklubb.no om du vil være med og bidra. (Man må ikke ha erfaring med å dømme klatrekonkurranser fra før for å kunne være meddommer, men klatreerfaring er en fordel da man må kunne følge godt med på den som klatrer.)

 

...les resten av artikkelen
30.januar Klatrevakt til Bergenshallen søkes

Vi i Bergen Klatreklubb søker etter en ny dugnadsvakt i Bergenshallen. I utgangspunktet leter vi etter en vakt som kan jobbe i tidsrommet 19-22 på onsdager. Arbeidsoppgavene består i å ta imot klatrere i resepsjonen, betjene kassen, registrere nye medlemmer samt å holde et våkent oppsyn med sikkerheten i hallen.

 

Søkere må ha godkjent Brattkort/Klatrekort, være over 18 år og ha klatret aktivt i minimum 1 årDet er en fordel om du er klatreinstruktør fra før av, men dette er ikke noe krav da klubben kan gi deg instruktørkurs som en del av ordningen. Lønn for strevet er gratis klatring i Bergenshallen så lenge du går dugnadsvakt, samt muligheter for annet lønnet arbeid i klubben som klatreinstruktør. Å være dugnadsvakt i klubben er en flott mulighet til å bli kjent med folk i klatremiljøet her i Bergen.

 

Dersom du er interessert kan du skrive noen ord om deg selv og sende til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg