bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

12.desember Isklatresamling

Fjellsportgruppen i Turlaget og Bergen Klatreklubb inviterer til isklatresamling 10.- 12. februar. Denne helgen sliper vi klatreøksene og stegjerna og drar fra Bergen til Gol for å klatre is. På Gol finnes Golsjuvet med enkel tilkomst hvor man kan klatre entaulengders is og miks på alle nivåer. For de som ønsker flertaulengders isklatring er det kort vei til Hemsedal hvor flertaulengders ruter på alle nivåer finnes. Målet med samlingen er å klatre mest mulig og ha det gøy, samt prøve å bygge opp et bedre isklatremiljø i Bergen.

Avreise: Fra Bergen fredag ettermiddag med privatbiler (det er også mulig å reise med tog til Gol, men vi trenger biler for å komme fra der vi bor til klatringen). Hver bil spleiser på kjøreutgiftene.

Overnatting: Vi bor på campinghytter på Gol. Her har vi bl.a. tilgang til badstu på kveldstid. Vi spleiser på hytteleien.

Retur: Søndag ettermiddag etter dagens klatreøkt.

Krav til deltakere: Isklatring er en potensielt farlig aktivitet, og regnes som farligere enn klatring på klippe grunnet at man bruker mye skarpt utstyr, samt at is er et mer ustabilt medium enn fjell. For å være med på samlingen kreves det at du har kunnskap og erfaring fra isklatring, at du selv har det utstyret som kreves for å klatre på is, kunnskap om utstyret og er i stand til å ta vare på deg selv og klatremakkeren din.

Det presiseres at dette er en samling, og ikke et kurs. Det vil ikke bli noen organisert opplæring i utstyrsbruk eller isklatring i løpet av helgen.

Pris: 0,- ved påmelding. Vi spleiser på alle utgifter til transport og overnatting.

Spørsmål og påmelding: På epost til Odd Magne på omogreid@broadpark.no

...les resten av artikkelen
10.desember Resultater julebuldring 2011

julebulder2011Resultatene etter lørdagens julebulderkonkurranse ligger her!

Stor hyllest til alle som var med på dugnaden som gjorde arrangementet mulig, og til rutesetterne som skrudde masse fine problemer!

Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011 Julebuldring 2011
...les resten av artikkelen
10.november Loddefjordsamlingen

loddefjordkveld007Det ble en legendarisk aften! Rundt 50 stk deltok på loddefjordsamlingen onsdag, med grilling, lyskastere og musikk. I veggen var det aktivitet på alle nivå fra topptau nederst på veggen til støting på harde ruter og forholdene var gode med mildt tørt novembervær og god friksjon

A night to remember.

Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011 Loddefjordkveld 2011
...les resten av artikkelen
08.november Julebuldring og julebord 2011

Hold av hele lørdag 10. desember! Da blir det julebuldring i Bergenshallen med problemer i alle nivåer og medfølgende julebord med live klatreband på kvelden i fine lokaler i Sandviken (Øyjordsveien 6).

Tidsskjema:

10.00: Hallen åpner for registrering.

11.00-13.30: Juniorer, dameklassen og turklassen

14.00-16.30: Herreklassen

Julebordet starter kl 19.30. Det blir 18-årsgrense fra kl 22.

Påmelding til julebord kan gjøres ved å betale inn kr 350,- (400,- for ikke-medlemmer) til kontonr. 3624.53.40812. Merk giroen med navn og julebulder 2011. Det er også mulig å betale og melde seg på i hallen. Send i tillegg en epost til julebord@bergen-klatreklubb.no med informasjon om når dere betalte og hva dere vil spise. Prisen dekker julebulderkonkurranse, festmiddag og live musikk pluss en liten attåt - men man må selv sørge for hovedparten av medbragt.

Kun buldring koster 50,- for medlemmer, 100,- for ikke-medlemmer, mens juniorer buldrer gratis. Påmelding hvis du kun skal buldre skjer i hallen den 10. Desember.

Påmeldingsfrist til julebordet er 4. desember. Dette blir kanonbra!

Meny: Pinnekjøtt eller ovnsbakt kveite. De som ønsker ovnsbakt kveite må melde fra om dette på påmeldingen sin.

NB: Buldrekonkurransen er først og fremst en sosial begivenhet hvor alle kan delta uansett ferdighetsnivå. Det blir skrudd kvalitetsproblemer for alle!

:: Kart som viser hvor Stemmemyren idrettsanlegg ligger (Øyjordsveien 6).

Erlend har redigert en video fra fjorårets julebuldring:

...les resten av artikkelen
05.november NM Buldring

NM i Buldring ble arrangert av Trondheim Klatreklubb lørdag, i det nye buldresenteret Klatrebunkern. De som ikke var til stede kunne se konkurransen streamet på web i høy kvalitet.

Herrer Damer

1 Magnus Midtbø, Tyrili Klatreklubb

2 Jarle Risa, Bratte Rogalands Venner

3 John Henry Nilssen, Bergen Klatreklubb

1 Maria Davies Sandbu, Trondheim klatreklubb

2 Malin Holmberg, Göteborgs Klätterklubb

3 Caroline Vik Løftingsmo, Tromsø Klatreklubb

4 Ragnhild Eriksrud, Sogndal Klatreklubb

 

:: Fullstendig resultatliste

:: Trondheim Klatreklubb

...les resten av artikkelen
31.oktober Loddefjordkveld
BKK inviterer til Loddefjordkveld onsdag 9. november kl 18-21. Dette blir tidenes aften og første av sitt slag noen sinne! Vi vil lyssette noen av klatrerutene, spille musikk, ha bålkos, pølsegrilling og servering av kaffe. Ta med folk og møt opp til sosial kveld og treningsøkt på vårt kjære lokalcrag. Det vil bli hengt opp topptau på noen ruter, så det er mulig å få klatret for de fleste. Selv de harde rutene har litt enklere klatring i starten. Og det blir uansett sosialt!
...les resten av artikkelen
23.oktober Norgesmesterskap 2011 avholdt

nc_11_plakat-v2-lBergen Klatreklubb arrangerte årets norgesmesterskap og sesongens siste norgescup i tauklatring helgen 22.-23. oktober i Bergenshallen. Hele 85 deltakere, en fantastisk jobb av rutesettere og alle funksjonærene, samt et stort publikum i kjempestemning gjorde dette til en helg vi kommer til å huske lenge! Takk til Nicolas Delaleu, Henning Wang og Lars Mjaavatn for bilder.

:: Resultatlisten
:: Bilder fra seniorklassene
:: Bilder fra juniorklassene

...les resten av artikkelen
10.oktober Bergenshallen åpen igjen

Bergenshallen er nå åpen igjen med vanlige åpningstider. Alle rutene i hallen er blitt skrudd om i forbindelse med NM. Kom på onsight-fest med haugevis av kvalitetsruter av alle vanskelighetsgrader!

...les resten av artikkelen
26.september Foredrag med Dani Andrada

dan2Søndag 9. oktober kommer spanske Dani Andrada til Bergen for å holde foredrag! Andrada er kjent for å være en av verdens sterkeste klatrere og er blant dem som har ligget helt foran i å utvikle og bestige ruter av aller hardeste vanskelighetsgrad. I Bergen vil han blant annet fortelle om og vise bilder og film fra utviklingen av felt på hans hjemmebane Catalonia.

Prisen blir kr 100,- og det hele skjer i Bergenshallen 9. oktober kl 1900

NB: Hallen stenger for klatring ca 1845 søndag!

...les resten av artikkelen
15.september Norgesmesterskap

nc_11_plakat-v2-lBergen Klatreklubb arrangerer årets norgesmesterskap i tauklatring helgen 22.-23. oktober i Bergenshallen. Resultatene fra lørdagens seniorarrangement er klar.

:: Videostreaming og resultater!

...les resten av artikkelen
10.september Norgescup i Oslo
En super norgescup i klatring ble arrangert av Oslo Klatreklubb på Klatreverket i Oslo lørdag. Alle fem fra Bergen Klatreklubb gikk videre til finalene, tre av disse vant sine klasser! John Henry Nilsen (senior), Emilie Kvamme Fjeldstad og Endre Sandø Evensen (eldre junior).
...les resten av artikkelen
26.august Junior-VM i Imst

Årets VM for juniorer gikk i helgen av stabelen i Imst. De norske deltakerne var Endre Sandø Evensen fra Bergen, Tarjei Hamre, Jakob Heber Norum, Tina Johnsen Hafsaas og Maria Davies Sandbu. Konkurransen samler mer enn 650 utøvere fra mer enn 50 land. Jakob, Tina og Maria kom for øvrig alle til finalen i den forrige europeiske ungdomskonkurransen for noen uker sider. De norske utøverne konkurrerte i helgen i ulike alderklasser, etternavnet lenker til resultatlisten for den enkelte klasse.

Endre ble nr. 51 etter kvalifikasjonsrundene, Tarjei nr. 45. Jakob, Tina og Maria klatret alle finaler og kom på henholdsvis 4., 3. og 7. plass. Jakob deltok også i speed-konkurransen, der han ble nr. 26 etter kvafikasjonsklatringen.

...les resten av artikkelen
20.august Progresjonsgruppe

ProgresjonsgruppeVi setter i gang med en ny progresjonsgruppe i høst! Konseptet ligner på progresjonskursene vi holder men blir et mer fast opplegg som går over hele semestre om gangen. Treningene vil foregå på fredager mellom 19:00 og 21:00 og Kristoffer Thorbjørnsen er fast trener i høst. Progresjonsgruppa  høst 2011 er nå fullbooket, men det er mulig å bli satt på venteliste.

For å delta i progresjonsgruppa må man være medlem av Bergen Klatreklubb. Det koster kr 250,- å melde seg inn.

:: Mer informasjon og påmelding

...les resten av artikkelen
08.august Bergenshallen åpen med reduserte åpningstider

Mandag 15. august åpner hallen igjen med reduserte åpningstider:

mandag til torsdag kl. 18.00 - 22.00,

lørdag 14.00 - 18.00 og søndag 15.00 - 20.00.

NB. ved fryktelig fint vær kan vi holde finværstengt.  

Mandag 5. september går vi tilbake til vanlige åpningstider

...les resten av artikkelen
22.juli VM i klatring - Magnus nr. 4

Årets verdensmesterskap i klatring går for tiden av stabelen i Arco, Italia. Eirik Birkelund Olsen, Tina J. Hafsaas og Magnus Midtbø representerer Norge. Buldrekonkurransen er allerede avholdt og Tina kapret en imponerende 21.plass. Magnus ble nr.37 og Eirik 112 i buldring. På led ble Tina, som fremdeles er junior, nummer 29, noen få flytt fra en semifinale. I herrenes finale lørdag kveld ble Magnus nummer 4. Magnus klatret med sørgebånd etter hendelsene i Norge. Herrenes ledkonkurranse ble vunnet av Ramon Julian Puigblanque, Jakob Scuberth nr.2 og Adam Ondra nr.3. Nedenfor kan du se Magnus på en av kvalifiseringsrutene.

:: Tidsprogrammet til arrangøren
:: Live overføring fra IFSC
:: Flere videosnutter fra arrangøren
:: Komplette resultater fra IFSC

...les resten av artikkelen
28.juni Klubbtur til Sogndal
Jarle på Buen 8-. Foto: Kristoffer Thorbjørnsen.Sommerens klubbtur til Sogndal ble en suksess og det med god hjelp fra sogndalsklatrerne! De besøkende fra Bergen ble varmt mottatt av klatremiljøet, fikk omvisning rundt på klatrefeltene og ble invitert på festligheter på kveldene. Når i tillegg klatringen i Sogndal viste seg å være like storslagen som velkomsten kan vi bare håpe det blir en tradisjon! kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011 kvam2011
...les resten av artikkelen
10.juni BKK-stipender 2011 tildelt

Styret i Bergen Klatreklubb har behandlet og innvilget tre søknader etter vårens stipendutlysning. Jarle Kalland blir støttet med 10 000,- for klatretur i Pakistan. Emilie Kvamme Fjeldstad får 6500,- og Endre Sandø Evensen får 7800,- for deltakelse i nasjonale og internasjonale konkurranser. Styret ønsker alle tre lykke til!

:: BKK-stipendet

...les resten av artikkelen
15.mai Klatrecamp for ungdom

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og arrangerer klatrecamp for  ungdom i sommer!

Klatrecampen går over fire dager. Tilbudet er ment for alle ungdommer som har lyst til å lære seg å klatre, og det er mulig for både de som er helt ferske og de som allerede har klatreerfaring å melde seg på. Nedre aldersgrense er 13 år (12 år for ungdomsgruppemedlemmer).

Vi har satt opp klatrecamp i uke 26 (fullt) & 31.

:: Mer info om klatrecamp finner du her

...les resten av artikkelen
15.mai Nordisk i stavanger

Nordisk mesterskap på tau ble arrangert i Stavanger i helgen. Fra Bergen Klatreklubb stilte flere deltakere. Endre Sandø Evensen vant sin juniorklasse og Emilie Kvamme Fjeldstad kom på fjerdeplass i sin. Blant seniorene kom John Henry Nilssen til finalen og han endte på 7. plass.

:: Resultater senior

:: Resultater junior

...les resten av artikkelen
12.mai Klatrekurs ute på bolter

Det er fortsatt ledige plasser på inne-ute kurset helga 18. - 19. juni! For å delta på kurset må man ha brattkort. Du kan lese mer om kurset og melde deg på her.

...les resten av artikkelen
10.mai Bergenshallen sommerstengt f.o.m. 1. juni
Bergenshallen har sine siste åpningsdager før sommeren i dag og i morgen 30. og 31. mai fra kl. 18 til 22. Hallen blir sommerstengt f.o.m. onsdag 1. juni til slutten av august. I perioder med regn, vil hallen imidlertid kunne åpne opp. Dette blir annonsert på Sladdersiden, og dette er tråden som brukes for å melde om regnværsåpent.
...les resten av artikkelen
05.mai BKK-stipendet 2011

BKK vil vurdere søknader til prosjektstipend førstkommende styremøte og frist for innlevering er satt til 3. juni. Målet med stipendet er å stimulere til økte sportslige/faglige prestasjoner innen klatring.

:: Kriterier og mer informasjon

...les resten av artikkelen
03.mai Bkkweb 2.01

Lurer du på hvilke åtte-minuser i Bergensområdet du ikke har gått enda? BKKweb er fortsatt under utvikling og nylig gjelder dette spesielt søke- og tickefunksjonalitet. I tillegg til å markere ruter i cragdatabasen som besteget o.l. kan du nå søke opp ruter etter grad, sikringstype og felt og sortere listene etter antall registrerte bestigninger, brukermeninger på grad og kvalitet. For å få tilgang til dette må du logge inn og klikke på linkene som da dukker opp nederst på alle sidene våre. Selve tickingen av ruter skjer på sidene som beskriver de enkelte feltene.

Du får også fullstendig eierskap til og mulighet til å redigere stemmegivning på kvalitet/grad på ruter og bilder hvis du logger inn. Vi håper å kunne benytte oss av innloggede brukermeninger når vi skal produsere den nye bolteføreren.

Vi har felles bruker på sladdersidene og resten av nettsidene. Send gjerne forslag til ny funksjonalitet eller bugs på epost til webmaster@bergen-klatreklubb.no. Nye funksjoner blir stadig lagt til.

:: Registrering

:: Tickliste

...les resten av artikkelen
01.mai Rekruttering Norge på langs i Bergenshallen

Bergen Klatreklubb deltar i arrangementet "Rekruttering Norge på langs" og holder åpen hall lørdag 7. mai kl 14-16. Vi ønsker funksjonshemmede velkommen til å prøve klatring hos oss, og klubben stiller med instuktører.

:: Nettside for arrangementet hos NIF

:: Invitasjon (pdf)

...les resten av artikkelen
03.april Pinsesamling i Uskedalen

11-13 juni arrangerer Bergen Klatreklubb samling i Uskedalen.

Dette blir primært en samling for folk som har klatret på kiler før, og det blir ikke arrangert kurs.

Vi har så langt leid to store hytter, og har da plass til ca 16 personer. Her er det først til mølla som gjelder. De første 16 som melder seg på får plass i hytte. De andre kan ringe og bestllle hytte selv, eller overnatte i telt. Vi satser på en heidundranes fellesmiddag på Rabben Camping søndag kveld. Det blir muligheter for å grille begge dagene.
Hvis du har lyst til å være med, men ikke har klatrepartner kan du sende en mail og så skal vi forsøke å koble folk.

Påmelding til lars: lars@njord.as

Bli med, det blir konge!

:: Mer informasjon om Uskedalen

:: Arrangementet på Facebook

...les resten av artikkelen
31.mars Tur til Sogndal (Kvam)

Torsdag 2. juni er en av våre røde fridager her til lands, og denne langhelgen er det 199 ruter fra 4 til 9+ som bare venter på å bli gått av oss bergensere, så pakk sekken, husk alt du trenger og send en e-post om at du blir med! Renathe koordinerer!

Tid: Tors. 2. juni - søn. 5. juni 2011
Overnatting: På Stedje Camping, i telt, eller om du har en campingvogn eller bobil, så er det også plass til den. Stedet ligger helt nede ved fjorden og priser finner du her. Vi får rabatt hvis vi blir mange, så vi kan ta betalingen når vi er der.
Avreise: Klokken 10:00 fra Bergenshallen, torsdag 2. juni.
Annet: 11. mai skal det komme ny fører for blant annet Kvam, og denne selges på UTE i Bergen.

Vi samkjører oss i biler, så blir det lettere å være med for folk som ikke har bil. Send en e-post til renathe.bolstad@gmail.com med denne informasjonen:

 • Navn og tlf.nr. på alle som du melder på.
 • Om du har bil, og hvor mange ledige plasser du har til overs.
 • Hvor mange telt du vil slå opp eller om du har campingvogn/bil.

PS! Forbehold med tanke på klatrevær.

...les resten av artikkelen
30.mars BKK inviterer på jenteklatrefilm
Onsdag 6. april kl 2030 viser BKK filmklubb den nye filmen The fanatic search: A girl thing... Visningen er gratis for alle medlemmer, og det blir som alltid servert vafler og noe varmt i koppen. Visningen foregår i klatrehallen i Bergenshallen og vi stenger for klatring fra kl 2030 denne kvelden.
...les resten av artikkelen
23.mars Støtte til klatreprosjekt i India

Vi har fått en forespørsel fra en norsk jente som går på college i India hvor de skal bygge en klatrevegg til bruk for elevene og folk i landsbyene rundt skolen. De har vanskeligheter med å få nok støtte til å kjøpe utstyr og vi har tilbudt oss å prøve å samle inn en del og sende til dem. Det blir satt opp en kasse i Bergenshallen og vi håper folk kan bidra til dette. Klubben ordner med porto. Det de først og fremst trenger er brukbare sko uten hull som ikke lukter for ille (str. 36-45), kalk og kalkposer men også lite brukte og trygge karabinere, taubremser, kortslynger, seler og tau. Et lignende prosjekt ble satt i gang på en søsterskole i Swaziland og viste seg å bli et meget vellykket prosjekt.

...les resten av artikkelen
09.mars Årsmøte 2011 avholdt
Årsmøtet i bergen Klatreklubb ble avholdt 9. mars og nytt styre ble valgt. Regnskap og budsjett ble behandlet, i tillegg til mange andre saker. Referat blir lagt ut på nett snarlig.
...les resten av artikkelen
27.februar NC Stavanger

BRV arrangerte Norgescup i Stavanger i helgen og BKK var godt representert som vanlig, også på pallene. Endre Sandø Evensen og Emilie Kvamme Fjeldstad vant eldre junior, med Ingvild Skaftun på andre plass. Kirsten Lunde Skaug tok andre plass i yngre junior. I seniorklasse vant John Henry Nilssen og Sunniva Hammerås skaffet seg en andre plass.

:: Alle resultatene

...les resten av artikkelen
14.februar Konkurranse - vi ønsker forslag til ny klubb-T-skjorte

Det har en stund vært fremmet forslag om ny klubb-T-skjorte fra flere av klubbens yngre og eldre medlemmer. Derfor utlyser vi herved en T-skjortekonkurranse der medlemmer kan sende inn forslag til hvordan BKKs nye klubb-T-skjorte skal se ut.

Vi ønsker forslag til en dame- og en herre-T-skjorte og oppfordrer alle kreative medlemmer til å bidra. Her gis full kunsterisk frihet mht. farge, motiv, størrelse på motivet osv., og vi håper det kommer inn forslag som kan vurderes på årsmøtet 9. mars. Vi publiserer forslagene det skal stemmes om på nettsidene 7. mars.

Premie: Fri inngang i Bergenshallen ut 2011, i tillegg til ære og berømmelse.

Frist for innsending: 6. mars

Forslag sendes til: post@bergen-klatreklubb.no

:: Forslag så langt

Forslagene ble diskutert på årsmøtet og det ble besluttet at styret skal vurdere videre utvikling. Det ble satt pris på bruk av kjente symboler. Inntil videre kan man gjerne fortsette å sende inn forslag.

...les resten av artikkelen
06.februar BKK Filmklubb

funkymonkeys_300Ny fabelaktig filmkveld! Sett av onsdag 23. februar. Vi setter i gang kl 2030.

Denne gangen viser vi to lokalproduserte filmer, en ny buldrefilm av Kristoffer og Stephen fra Sveits, samt en gammel klassiker, The Funky Monkeys, med klatring fra USA og Yosemite.

Det blir selvfølgelig vafler og kaffe, og alt er gratis for medlemmer i BKK.

NB: Vi stenger hallen for klatring kl 2030 denne kvelden.

...les resten av artikkelen
05.februar BkkWeb 2.0

Nettsidene har i det siste fått en liten overhaling, blant annet med mulighet for å logge inn globalt. Logger man inn med bruker opprettet på sladdersidene er man logget inn på alle nettsidene. Innloggingstatus blir vist nederst på alle nettsidene våre. Man kan også logge inn og ut der, eller registrere seg.

Til nå ligger ny funksjonalitet hovedsaklig på rutedatabasesidene. Er man logget inn får man nå mulighet til å ticke ruter med enkle museklikk. Dette skjer foreløpig på feltsidene. Oversikten over tickede ruter (og resten av løsningen) er fortsatt under utvikling men er fullt operativ i dagens form.

På rutedetaljsidene vil avstemming på grad og kvalitet linkes til innlogget bruker slik at avstemmingen nå kan tilegnes enda større troverdighet enn tidligere. Man får også mulighet til å endre mening. Anonyme data er fortsatt tilgjengelig men den nye statistikken vil bli skilt ut i eget nivå etter hvert som det kommer inn data.

Webmaster vil samtidig få anbefale at man bruker nyere nettlesere for best resultat. Internet Explorer 7 og 6 gir dårlige resultater. Versjon 8 eller andre nettlesere som Chrome, Opera eller Firefox anbefales på det sterkeste.

...les resten av artikkelen
31.januar Årsmøte 2011

Årsmøtet 2011 i Bergen Klatreklubb avholdes 9. mars kl 19. Det finner sted i 3. etasje i Bergenshallen.

Saksliste:

 1. Godkjenning av innkalling
 2. Valg av møteleder og referent
 3. Godkjenning av årsmelding og regnskap for 2010
 4. Valg av nytt styre, valgkomité og revisorer
 5. Presentasjon av budsjett for 2011
 6. Hallutvidelse/-bygging - opprette fond for å spare?
 7. Presentasjon av forslag til t-skjortedesign
 8. Medlemsregisterutbedring
 9. Innkjøp av port-a-ledge
 10. Eventuelt
 11. Godkjenning av budsjett for 2011

Alle medlemmer kan komme med saksforslag - disse må sendes BKK innen 23. februar, gjerne pr. epost til post@bergen-klatreklubb.no. Vi minner om at man må ha vært medlem i BKK en måned før årsmøtet for å ha stemmerett på årsmøtet. Valgkomiteen består av Håkon Syvertsen, Sofie Vervaet og Torbjørn Eidsheim Bøe. De tar imot innspill. Send melding til torbjornable@gmail.com.

:: Sakspapirer med årsmelding for 2010

...les resten av artikkelen
30.januar Foredrag med David Durkan

Nysgjerrig på de mektige fjellområdene i Tibet og Nepal? Her er mange muligheter også for vanlige turgåere. Hør den erfarne klatreren og turlederen David Durkan fortelle fra sine turer i området i auditorie 1 i Realfagbygget i Bergen torsdag 3. februar kl. 19. Inngang kr 50,-

:: Plakat i pdf

...les resten av artikkelen
30.januar NC Narvik

Fra BKK stilte ti deltakere i norgescupen i Narvik i helgen. Endre Sandø Evensen vant sin juniorklasse og Emilie Kvamme Fjeldstad vant sin, etterfulgt av Helle Nybø på 2. plass!

:: De øvrige resultatene

...les resten av artikkelen
02.januar Reduserte åpningstider i januar

Bergen Klatreklubb ønsker alle et godt nytt år!

Fra mandag 3. januar t.o.m torsdag 20. januar har vi reduserte åpningstider. Hallen er åpen fra kl 18.00 – 22.00, som vanlig stengt fredager. Helgene i dette tidsrommet har vanlige åpningstider. Lørdager fra kl 14 til 18, søndager fra kl 15 til 20.

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg