bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

21.desember BKK filmklubb

To kultklassikere står på plakaten når BKK inviterer til nok en filmkveld torsdag 6. januar. Vi viser lokalproduserte Bouldering in Western Norway (Børge Sivertsen) og Morten Gulliksens Buldring og serverer vafler og varm drikke. BKK Filmklubb er gratis for medlemmer! Visningen starter kl 20.30 og vi stenger samtidig hallen for klatring.

:: Anmeldelse av Buldring på adrenaline.no

...les resten av artikkelen
11.desember Resultater julebulder 2010

jb10-01Julebuldringen 2010 ble nok en gang en brakende suksess og kvelden ble rundet av med julebord, for tiende år på rad. Tusen takk til rutesetterne som lagde 19 flotte problemer og til Ute som nok en gang stilte med fantastiske premier.

:: Resultatene

Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010 Julebuldring 2010
...les resten av artikkelen
10.desember Innføringskurs våren 2011
Det er nå mulig å melde seg på innføringskurs våren 2011. Dette kurset passer for deg som aldri har klatret før. På kurset lærer du de grunnleggende sikkerhetsrutinene slik at du kan komme i gang med klatring innendørs. Mer informasjon om datoer og kursopplegg finner du her.
...les resten av artikkelen
05.desember NM Sogndal

NM i klatring på tau ble avholdt i Sogndal i helgen. Mange stilte fra Bergen klatreklubb og på pallen i juniorklassene endte Emilie Kvamme Fjeldstad med 2. plass, Helle Nybø på 3. plass og Endre Sandø Evensen på 3. plass. I klassen jenter senior kapret Marie Sunde en 2. plass. Alle herrene fra BKK endte i finalen, Jarle Kalland, Kristoffer Thorbjørnsen og Erlend Sunde endte på 5-7. plass, en klasse hvor Magnus Midtbø tok med seg kongepokalen med Eirik Birkelund Olsen og John Henry Nilsen bak seg på pallen.

Dette var også fjerde og siste norgescup avholdt denne sesongen og det ble delt ut pokaler for sammenlagtresultater. Marie og Emile kom på 2. plass og Endre kom på 3. plass.

:: Hele resultatlisten

...les resten av artikkelen
01.desember Reduserte åpningstider

I jula er hallen åpen følgende tidspunkter:

Mandag 20. desember kl. 16.00 – 19.00

Tirsdag 21. desember kl. 18.00 – 21.00

Lørdag 25. desember kl. 13.00 – 16.00

Mandag 27.desember kl. 18.00 – 21.00

Tirsdag 28. desember kl. 18.00 – 21.00

Onsdag 29. desember kl. 18.00 – 21.00

Torsdag 30. desenber kl. 18.00 – 21.00

Muligens holdes hallen åpen andre tidspunkter i tillegg. Følg med på spesielle åpningtider på sladdersiden for info.

Fra mandag 3. januar t.o.m torsdag 20. januar har vi reduserte åpningstider: kl 18.00 – 22.00. Helgene i dette tidsrommet har vanlige åpningstider.

...les resten av artikkelen
20.november Ungdomskonkurranse
fantugkonk2l47 ungdomsgruppemedlemmer mellom 12 og 15 år fylte fredag Fantofthallen opp til randen under høstens ungdomskonkurranse, et samarbeidsprosjekt mellom SiB, Boks Klivarlag og Bergen Klatreklubb, som alle tre også stilte med deltakerne. Seks ruter på tau og et større knippe buldere ble besteget, og det hele ble rundet av med pizza og klatrefilm. Klatrebutikken Ute stilte som alltid med flotte premier til alle klassene.
...les resten av artikkelen
15.november Julebuldring og julebord

Påminnelse: Siste frist for å melde seg på julebordet er søndag 4. desember!

Hold av lørdag 11. desember! Da blir det 10-årsjubileum for julebuldringen i Bergenshallen, med påfølgende julebord på Stemmemyren idrettsanlegg (se kart).

Tidsskjema: Hallen åpner for registrering kl 10. Juniorer, dameklassen og turklassen holder på fra kl 11 til 13.30, og herreklassen fra kl 14 til 16.30. Julebordet starter kl 19.30. Det blir 18-årsgrense fra kl 22.

Påmelding til julebord kan gjøres ved å betale inn kr 250,- (300,- for ikke-medlemmer) til kontonr. 3624.53.40812. Merk giroen med navn og julebulder 2010. Det er også mulig å betale og melde seg på i hallen. Send i tillegg en epost til julebord@bergen-klatreklubb.no med informasjon om når dere betalte og hva dere vil spise. Prisen dekker julebulderkonkurranse, festmiddag og disco pluss en liten attåt - men man må selv sørge for hovedparten av medbragt. Kun buldring koster 50,- (gratis for juniorer) og påmelding skjer på dagen. Påmeldingsfrist til julebordet er 4. desember. Dette blir kanonbra!

Meny: Pinnekjøtt eller ovnsbakt kveite. De som ønsker kveite må melde fra om dette på påmeldingen sin.

NB: Buldrekonkurransen er først og fremst en sosial begivenhet hvor alle kan delta uansett ferdighetsnivå. Det blir skrudd kvalitetsproblemer for alle!

...les resten av artikkelen
10.november BKK Filmklubb

Bergen Klatreklubb arrangerer ny filmkveld onsdag 17. november kl 20. Denne gangen får vi besøk av Reel Rock Tour 2010. Det betyr rykende ferske klatrefilmer.
Av denne grunn må vi ta 50 kr i inngang (30 kr for medlemmer) denne ene kvelden, men det inkluderer vafler og kaffe som sist. Møt opp og bli inspirert til nye turer og knallhard trening!!

Det betyr også at hallen stenger for klatring kl 20 onsdag 17. november.

...les resten av artikkelen
07.november Midtbø og Hafsaas nye Nordiske mestere

Magnus Midtbø ble oppskriftsmessig nordisk mester sjette år på rad. Tine Johansen Hafsaas (16) vant noe mer overraskende  dameklassen og sørget for dobbelt norsk i nordisk mesterskap i klatring på led i Finland i helgen. Tina har tidligere markert seg sterkt i den Europeiske juniorcupen (sjekk resultater). Sindre Sæther (6.plass) og Erik B. Olsen (9.plass) var de øvrige norske deltagerne.

:: Se komplett resultatliste på arrangørens hjemmeside

...les resten av artikkelen
07.november Kileruter på nett
I løpet av de siste ukene har det blitt lagt ut nesten 400 nye ruter i rutedatabasen. De fleste av disse rutene er beskrevet i klatreføreren fra 2009 og er naturlig sikret. Blant de nye feltene er Liafjell, Trollveggen, Stokkafjell, Kirkeveggen m.m i Tellnes/Haganes området. Også rutene på Bolstadøyri, Hjellaberget og Stjernehimmelen er lagt ut. I tillegg vil vi i tiden fremover legge til klatrefelt som det er aktuelt å ta med i en fremtidig oppdatert boltefører for Bergen, som Hjernemasseveggen og Hanøy. Som registrert bruker kan du laste opp bilder fra alle de 1300 rutene i databasen.
...les resten av artikkelen
26.oktober Buldrerommet stenger onsdag 27.okt klokka 18.00
P.g.a vedlikehold av tjukkasen blir buldrerommet stengt onsdag 27. oktober klokka 18.00. Torsdag åpner buldrerommet til vanlig tid med flott ny presenning!
...les resten av artikkelen
23.oktober Klatregrep til salgs

I forbindelse med utskifting av klatretak i Bergenshallen for tiden sitter vi med et overskudd av brukte eldre tak som vi nå selger ut. De selges i pakker på fem stk til prisen 50, 75 og 100 kr pr. pakke for henholdsvis små, middels og store tak. Takene er fullt brukelige, men NB: de selges "som de er". Ta kontakt med klatrevakten i Bergenshallen i åpningstiden dersom du ønsker å kjøpe.

Utsolgt for denne gang.

...les resten av artikkelen
21.oktober Reboltingsprosjektet anno 2010

I løpet av 2010 har aktive medlemmer i klubben reboltet rundt 30 ruter på dugnad. Totalt er det i år blitt plassert rundt 250 nye limbolter. Det er ruter på Syltøy, Loddefjord, Hjallaveggen, Fjellsiden samt alle rutene på Propagandaveggen som er blitt reboltet. Også en del miks og bolteruter på Liafjell og Veatåa som har hatt svært dårlige bolter har nå fått nye fine limbolter. Siden klubben startet opp reboltingsprosjektet i 2002 er det totalt blitt reboltet rundt 100 ruter. Årets innsats er definitivt ny rekord og det er en stor arbeidsinnsats som er blitt lagt ned de siste månedene. Klubben vil videreføre arbeidet og de resterende rutene på Hjallaveggen, Blåbærveggen og en del ruter i Loddefjord vil bli prioritert i tiden fremover.

:: Se den komplette reboltingsoversikten
:: Mer informasjon om bakgrunnen for reboltingsprosjektet

...les resten av artikkelen
16.oktober NC + Nordisk på Vulkan

Lørdag arrangerte Kolsås Klatreklubb Nordisk juniormesterskap og Norgescup. Fra Bergen Klatreklubb stilte fem deltakere. Emilie Kvamme Fjeldstad fikk tredjeplass i sin klasse i Nordisk og Endre Sandø Evensen tok en god femteplass. I NC endte Ingvild Skaftun på tiende juniorplass mens seniorene Jarle Kalland og Marie Sunde fikk femteplasser.

:: Alle resultatene.

...les resten av artikkelen
05.oktober Bergenshallen - reduserte åpningstider i høstferien

I høstferien 11.-17. oktober blir Bergenshallen åpen med reduserte åpningstider fra kl 18.00 til 22.00 mandag til torsdag. Lørdag og søndag blir hallen åpen som vanlig. Hallen vil ha vanlige åpningstider igjen fra mandag 18. oktober.

...les resten av artikkelen
28.september BKK Filmklubb

Klar for litt inspirasjon når høstmørket senker seg? Bergen Klatreklubb inviterer til filmkveld i Bergenshallen onsdag 6. oktober kl 21! Dette er et nytt konsept og tanken er at vi skal arrangere flere kvelder utover høst og vinter. Det blir muligheter til å få seg en vaffel og noe å drikke. Vi ser an stemningen blant de som møter opp om hva som skal vises. BKK Filmklubb er gratis for alle medlemmer!

NB! Når det er filmklubb må vi stenge hallen for klatring kl 21, noe som altså blir tilfelle onsdag 6. oktober.

Visning 6. oktober blir:

Tre klatredokumentarer fra senderfilms.
- Alone on the wall om alex honold og frisoloering.
- Brothers Wild to brødre, hvor den ene sitter i rullestol, bryter grenser og klatrer store vegger.
- Point of no return historien om 3 amerikanske alpinister som i 2009 dro til kina for å finne ubestegne fjell.

...les resten av artikkelen
18.september 5.10 demokveld onsdag 22. september kl 19

5-10-Bergenshallen22Five Ten arrangerer i samarbeid med Norsk Fjellsport demokveld i Bergenshallen onsdag 22. september kl 19. Det blir mulighet for å teste mengder av forskjellige klatresko samt en presentasjon av neste års modeller.ivo-climbing-CoverEtter demoen viste Ivo Ninov film og bilder til de oppmøtte, fra mange av de banebrytende og rekordsprengende turene han har vært med på i Yosemite.

...les resten av artikkelen
08.september Jr. VM og Sr. EM

Verdensmesterskapet for juniorer ble arrangert i Edinburg 9. - 12.september. I Jr. VM er det rundt 70 deltager i hver aldersklasse. Alle får klatre to kvalifiseringsruter, de 26 beste går videre til semifinaler og de 8 beste i semien går til finale. Etter semifinalene var det klart at Tina Hafsaas ble nr. 19., Tarjei Hamre nr. 37, Jacob Heber Norum nr. 26. Maria Davies Sandbu kvalifiserte seg til finalen og ble nr. 8. Dette har vært uken for de store mesterskap. Europamesterskapet for seniorer gikk i Østerrike 14.-18.september. Ledkonkurransen ble vunnet av Angela Eiter fra Østerrike og Ramón Julian Puigblanque fra Spania. Buldrekonkurransen ble vunnet av Cédric Lachat fra Sveits og Anna Stöhr fra Østerrike.Magnus Midtbø kapret en meget sterk 5.plass i ledkonkurransen og ble nr. 13 i buldrekonkurransen. Hannah Midtbø ble nr. 23 i buldrekonkurransen, mens Eirk B. Olsen kom noe lengre ned på resultatlisten i både led og buldring. Magnus har en rekke 5, 6, og 7.plasser i Worldcupkonkurranser, men femteplassen i EM er den beste norske plasseringen i et seniormesterskap noensinne.

:: Resultater hos IFSC

:: Nettsiden til junior VM

:: Nettsiden til senior EM

...les resten av artikkelen
01.september Uskedalssamlingen 2010

Samlingen i Uskedalen i helgen ble en suksess til tross for at værgudene ikke var helt på vår side.

Lørdag ble det en fin dag med sportsklatring på Mojavato. Det ble samling og grilling på Rabben camping lørdag kveld. Søndag ble det opplett og etterhvert tørt og gode klatreforhold. Alle 14 som var med på samlingen fikk klatret og var godt fornøyd.

Vi prøver oss igjen neste år, kanskje i pinsen.

...les resten av artikkelen
27.august Sandviksdagene 4. og 5. september

Helgen 4.–5. september arrangerer bl.a. Bergen Kommune de årlige Sandviksdagene, og i den forbindelse stiller Bergen Klatreklubb i år med instruktører som vil lede klatring for nybegynnere på Helleneset. Arrangementet er gratis og alle som vil prøve seg er velkomne (barn bør være minimum 6 år). Klatringen vil foregå mellom kl 14 og 16 lørdag og søndag.

:: Fullt program for Sandviksdagene

...les resten av artikkelen
12.august Bergenshallen - vanlige åpningstider

Bergenshallen har nå åpent med vanlige åpningstider etter sommeren. Hallen er åpen mandag til torsdag fra kl 15.30 til 22.00, lørdag fra kl 14.00 til 18.00, og søndag fra kl 15.00 til 20.00.

...les resten av artikkelen
12.juli Worldcup i Chamonix

Sesongens Worldcup sirkus for ledklatring startet mandag 12.juli i Chamonix. Det var to norske deltagere. Tina Johansen Hafsaas ble nr. 48 og Magnus Midtbø ble nr. 13. Dame og herreklassen ble vunnet av henholdsvis Carlotte Durif og Ramon Puigblanque. Resultater finnes hos IFSC.

...les resten av artikkelen
02.juli Ekstra innføringskurs 24.-25. juli

Vi har fått mange henvendelser om innføringskurs i sommer, og har nå satt opp et ekstra innføringskurs helgen 24.-25. juli. Kurset holdes innendørs i Bergenshallen, men kvalifiserer også til å kunne klatre utendørs på bolter. Ønsker du imidlertid en grundigere innføring i klatring utendørs på bolter, eller allerede har klatret en del inne, men ønsker å prøve deg ute, holder vi også jevnlig inne-til-ute-kurs i vår- og sommerhalvåret hvis vi får nok interesserte. Du kan melde interesse for dette kurset her.

:: Mer informasjon og påmelding til innføringskurs

...les resten av artikkelen
15.juni Uskedalssamling

Oppdatering 27. august: Værmeldingen er bra for søndag men usikker for lørdag. Dermed blir det oppmøte på 09:30-fergen fra Gjermundshamn lørdag! De som ikke har noen å klatre med kan avtale der. Grilling lørdag kveld på Rabben camping!

Oppdatering 23. august: Vi satser på at værgudene er med oss. Uskedalen er ikke plassen å være om det regner, med mindre man har froskemannsutstyr. Det tørker relativt raskt, men vi er nok avhengige av at det er meldt noenlunde oppholdsvær. Vi satser på grilling lørdag kveld på Rabben camping. Ta med mat og drikke selv. For de som ønsker tips om ruter som er fine å klatre osv kan vi snakkes fredag kveld eller lørdag morgen. det er mange som har gitt tilbakemelding at de kommer og endel kommer alene. De som ønsker å finne en å klatre med før de drar kan eventuelt gi beskjed så kan vi prøve å formidle kontakter

Oppdatering 9. juli: En god gjeng har nå gitt tilbakemelding på at de kanskje blir med på samlingen. Dette blir bra! Vi satser derfor på å bo på Rabben camping ytterst i dalen ved fjorden. Det blir billigst å bo i telt, 150 kr. pr. telt. Da slipper vi myggen og graving av utedo. Hvis noen ønsker å bo i hytte, ta kontakt med campingen. Prisen er fra mellom 100-200 kr. pr. natt avhengig av hvor mange man er.

27.-29. august arrangerer Bergen Klatreklubb samling i Uskedalen. Noen har kalt det Vestlandets Yosemite, det er ikke fullt så bratt, men er preget av glattskurte sva og flott rissklatring. En utrolig flott dal Uskedalmed klatring fra 3-15 taulengder. Her finner du jevne ruter på 6+ og så bra 4'er-klatring som du kan få det.

Samlingen er åpen for alle som har klatret litt på kiler før. Det blir ikke satt opp kurs men det blir nok muligheter til å henge seg på noen med litt erfaring, og uansett få tips og råd om valg av ruter. Har du klatret lite naturlig kan man løpe ut på sotra og få øvd seg litt på kiler i løpet av sommeren.

Har du spørsmål til samlingen? Er du interessert i å være med? Send gjerne e-post til lars@njord.as for ikke-bindende påmelding, så ser vi hvor mange som er interesserte, bl.a. i forhold til om vi skal leie hytter.

...les resten av artikkelen
21.mai BKK-stipendet 2010
Bergen Klatreklubb har tildelt stipender til Endre Sandø Evensen og Emile Kvamme Fjeldstad. Målet med stipendet er blant annet å stimulere til økte sportslige og/eller faglige prestasjoner innen klatring, for deltagelse i internasjonale konkurranser eller nasjonale konkurranser for lovende juniorer.
...les resten av artikkelen
12.mai Samlet oversikt over nye ruter siden 2004

Siden bolteføreren ble utgitt i 2004 er det utviklet 21 nye klatrefelt og gått ca. 380 nye ruter på gamle og nye felt. En del av disse feltene er beskrevet i PDF førere med bilde av veggen, andre felt er beskrevet med en liste over rutene på feltet. For at det skal være litt lettere å få oversikt og ikke minst skrive ut disse førerene, så har vi samlet eksisterende informasjon i en enkelt PDF fil. Filen er på 70 sider og 15mb. Denne oversikten vil fort bli utdatert, siden det stadig gås nye ruter og utvikles nye felt. Vi tar sikte på å lansere en ny oversikt våren 2011.

:: Last ned samlet oversikt over nye klatrefelt

...les resten av artikkelen
10.mai Bergenshallen sommerstengt f.o.m. 17. mai
16. mai er siste dag med normale åpningstider i Bergenshallen. F.o.m. 17. mai blir hallen som vanlig sommerstengt til den åpner igjen i midten av august. Kommer det lengre perioder med regn, vil hallen imidlertid kunne åpne opp. Dette blir annonsert på Sladdersiden på denne tråden, og normalt noen dager på forhånd. Det er også mulig å abonnere på tråden ved å opprette brukernavn og passord, logge inn og klikke "Abonner på emnet". Da vil man motta e-post til e-postadressen man har registrert når det legges inn et nytt innlegg.
...les resten av artikkelen
05.mai Registrering av antall bolter
BKK planlegger at en ny boltefører skal gi informasjon om antall bolter på rutene. Registreringen av denne informasjonen er godt i gang, men vi trenger hjelp for å få fullført dette. Vi oppfordrer derfor folk til å telle antall bolter på rutene man klatrer og skrive det ned på mobilen eller en papirlapp. Informasjon om hvilke klatrefelt hvor vi mangler informasjon finnes her (samme oversikt finnes i nedtrekksmenyen under forsidebildet). På den samme nettsiden kan man også registrere informasjonen, dette kan også gjøres på infosidene til den enkelte rute eller sendes pr. e-post til klatreforer@bergen-klatreklubb.
...les resten av artikkelen
28.april Stengt tirsdag 4. mai
Hallen er stengt tirsdag 4. mai på grunn av flott værmelding.
...les resten av artikkelen
20.april Utesesong og finværsstengt

Mellom snøfallene blir det tydelig at utendørssesongen er i gang. Dette fører til at ungdomsgruppene reiser ut for å klatre i blant, noe som i tillegg til det lave besøkstallet på slike dager berører driften av hallen. Derfor kommer hallen noen dager til å være stengt eller åpne kl 18. Dette blir annonsert på denne tråden, fortrinnsvis i god tid før den aktuelle dagen. I tiden fremover bør nettsidene sjekkes før man drar for å klatre i Bergenshallen.

...les resten av artikkelen
20.april Bolteruter: bruk og feilmeldinger
henger_shNå som utesesongen er i ferd med å starte kan det være bra å repetere litt informasjon om bolterutene rundt Bergen.
Hovedprinsippet er at boltene brukes på eget ansvar. Når det er sagt, er det så vidt BKK kjenner til en gjennomgående god tilstand på boltene på rutene som er beskrevet i rutedatabasen/klatreførerene utgitt av klubben. Mer detaljert informasjon om dette og noen unntak, finner du i beskrivelsen av reboltingsprosjektet. Det er en grunnleggende sikkerhetsregel at man kontinuerlig vurderer kvaliteten på utstyret man bruker. Man bør med andre ord være kritisk til de boltene man bruker. Noen enkle tommelfingerregler:
  • Sjekk at hengeren ikke er løs. Det er ikke unormalt at hengere løsner ved bruk. Ha gjerne med deg en 17mm fastnøkkel slik at du kan stramme hengere. Stram til hardt, men bruk kun en hånd - det er mulig å stramme for mye. En del bolter har ikke mutter, dette er som regel Petzl Longlife bolter som er regnet for å være av svært høy kvalitet.
  • Sjekk at hengeren ikke er bøyd slik at karabineren blir liggende uheldig mot fjellet.
  • Se etter alvorlige rustangrep. Litt overflaterust/brunlig farge er ikke farlig.
BKK vil gjerne ha informasjon om bolter o.l. som bør skiftes ut. Eksempelvis hengere som mangler, bolter/hengere som tydelig korrodert etc. Send en e-post til sikkerhet@bergen-klatreklubb.no eller gi en kommentar til ruten i rutedatabasen.
...les resten av artikkelen
26.mars Bergenshallen - åpningstider

Mandag 29. mars t.o.m onsdag 31. mars har vi redusert åpningstid: 18.00 - 22.00.
Torsdag 1. april har vi aprilsnarr-stengt.
Helgen 3. april - 4. april er det vanlige åpningstider: 14.00 - 18.00 lørdag & 15.00 - 20.00 søndag.
Mandag 5. april er det stengt.
Tirsdag 6. april t.o.m. torsdag 8. april har vi redusert åpningstid: 18.00 - 22.00.
Lørdag 10. april er alt som vanlig igjen.

...les resten av artikkelen
24.mars Pinsesamling

Det er nå fullbooket på Mosemyren camping. Vil man likevel reise finnes det andre muligheter for overnatting, men dette koordineres ikke av bkk.

BKK gjentar suksessen fra 2008 og arrangerer pinsetur til Myggveggen og Avsnes. Avreise tidlig lørdag 22.mai, hjemreise mandag 24.mai. Vi har bestilt hytter på Mosemyren camping i Lavik. Derfra er det 10-15 minutters kjøring til tre klatrefelt:

  • Avsnes med vertikal klatring fra grad 5 til 8 (35 ruter).
  • Myggveggen med stort sett overhengende klatring fra grad 7 til 9 (50 ruter).
  • Tveita, 10 bratte ruter på syvertallet.

Pris for overnatting blir kr 60,- pr natt. Husk å ta med mat og sovepose eller lignende!

Vi har tidligere annonsert at det vil være mulig å telte hvis det blir fullbooket, men dette er ikke mulig likevel.

Se bildene fra samlingen i 2008.
Turen koordineres av Sofie. Send en epost for å melde deg på, gi beskjed om du har bil/trenger transport ved påmelding.

...les resten av artikkelen
23.mars Årsmøte avholdt - nytt styre valgt

Årsmøtet 2010 ble avholdt 22.mars. Årsmøtet behandlet årsmelding og regnskap for 2009. På budsjettet for 2010 er det blant annet satt av penger til videreutvikling av buldrerommet, innkjøp av klatretak og produksjon av føreren for Uskedalen. Årsmøtet valgte også nytt styre i klubben med mange nye navn:

Erik Faugstad (Leder/web)
Jarle Kalland (Nestleder)
Morten Alskog (Økonomiansvarlig)
Frode Martinussen (Rebolting)
Marie Sunde (Bergenshallen)
Ragnhild Troøien (Sponsing)
Lars Mjaavatn (Sosial direktør)
Anders Dingsøyr (Sikkerhetsansvarlig)
Erlend Sunde (Konkurranser)
Bjarte Ross Idsø (Videreutvikling av klatrearealer)

 

...les resten av artikkelen
15.mars Navnekonkurranse landsdekkende klatrefører
Norges Boltefond inviterer klatre-Norge til navnekonkurranse i forbindelse med utgivelsen av en landsdekkende klatrefører som lanseres 1. november i  år. Mer informasjon om konkurransen og premiene her.
...les resten av artikkelen
25.februar NC Bergen 13. mars
nc10bkk-liten

Sesongens andre Norgescup ble arrangert av BKK i Bergenshallen lørdag 13. mars. Resultatene er klare.

:: Resultatliste.

:: Mer informasjon.

...les resten av artikkelen
22.februar Årsmøte mandag 22. mars kl 19

Årsmøtet i BKK avholdes mandag 22. mars klokken 19:00. Møtet holdes i tredje etasje i Bergenshallen.

Saksliste:
1 Godkjenning av innkalling
2 Valg av møteleder og referent
3 Godkjenning av regnskap 2009
4 Godkjenning av budsjett 2010
5 Valg av nytt styre & valgkomité
6
Eventuelt

 

Årsmelding, regnskap, styrets forslag til budsjett og valgkomiteens forslag til nytt styre er samlet i en pdf fil. Det blir servert forfriskninger.

I tråd med årsmøtevedtaket fra årsmøtet i 2006 blir det ikke sendt ut innkalling til medlemmer pr. post. Istedenfor er det opprettet en egen funksjon for de som ønsker innkalling tilsendt pr. e-post.

...les resten av artikkelen
31.januar Lovende prestasjoner fra ungdommen i NC på Gjøvik i helgen

Det er først og fremst juniorene som står for representasjonen av BKK i Norgescupene for tiden. I NC på Gjøvik i helgen har Endre Evensen tatt en imponerende 3. plass og Emilie Kvamme Fjeldstad sin andre 2. plass i henholdsvis herrer og damer junior. Endre ble kun slått av Jakob Heber Norum og Thilo Shröter på 1. og 2. plass, mens Emilie kun av Ragnhild Eriksrud på 1. plass. Hannah Midtbø og John Henry Nilsen vant dame- og herreklassen.

:: Hele resultatlisten

...les resten av artikkelen
27.januar Jarle Trå holder foredrag 2.februar
Jarle Trå holder 2. februar foredrag om sin siste Everest-ekspedisjon og alle de andre ekspedisjonene han har gjennomført de siste 15 årene. Jarle ble førstesidestoff i alle landets medier da han i fjor vår ble savnet og antatt død på Everests nordside. Men han overlevde – mot alle odds – men mistet tær og deler av fingrene pga. frostskader. Hør den utrolige historien om hvordan det var mulig å overleve nesten tre døgn i den såkalte dødssonen over 8000 meter. Foredraget inneholder spektakulære filmkutt og dramatiske bilder fra det som skjedde høyt på fjellet da alt gikk galt.

Sted: Hotel Grand Terminus (v/jernbanestasjonen)
Dato: 2. februar kl. 1800
Kjøp billetter på www.billettservice.no eller på Posten.
Les flere detaljer om foredragene på Jarle sin nettside www.jarletraa.no
...les resten av artikkelen
06.januar Normale åpningstider i Bergenshallen
Fra og med mandag 25. januar har hallen normale åpningstider.
...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg