bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

05.desember Resultater julebulder 2009

jb09-fsJulebuldringen gikk av stabelen lørdag 5. desember med påfølgende julemiddag på spisestedet På høyden.

:: Resultatene

...les resten av artikkelen
26.november Medlemskap for 2010 - i salg nå

Medlemskapet i klubben følger kalenderåret, men du kan allerede nå betale for medlemskap i 2010. Du er da selvsagt medlem i resten av 2009. Prisene er som tidligere: 250,- for vanlig medlemskap, 150,- for personer under 18 år, 500,- for familiemedlemskap (foreldre m/barn). Dersom du lurer på hvorfor du bør være medlem - se argumentene her.

...les resten av artikkelen
22.november EYC i Kranj - Hannah avslutter juniorperioden med seier

Hannah Midtbø imponerer stort og har i dag vunnet helgens European Youth Series i Kranj over Charlotte Durif og Christina Stütz. Dette er Hannahs første seier i en internasjonal konkurranse, den eneste andre norske klatrereren som har vunnet noe internasjonalt er storebror Magnus. Hannah har imidlertid vært på pallen flere ganger tidligere, blant annet med flere andreplasser i EYS og en tredjeplass i senior-EM i buldring. Hannah tok også 2. plass sammenlagt i den eldste EYC-klassen, kun slått av Charlotte Durif. Hannah er 19 år og vil konkurrere som senior fra og med neste år. Det var også gode resultater fra de andre unge norske deltakerne med Tina Johnsen Hafsaas, Tomas Tobiassen, Maria Davies Sandbu og Tarjei Hamre på henholdsvis 10., 11., 18. og 28. plass i hver sine klasser.

:: Fullstendige resultatlister EYC i Kranj
:: EYC sammenlagt 2009 (female juniors)
:: Hannahs 12 beste resultater internasjonalt

...les resten av artikkelen
15.november Julebulder 2009

Lørdag 5. desember blir det for 9. gang arrangert julebuldring i Bergenshallen. Det blir som vanlig en rekke kvalitetsbuldere av ulik vanskelighetsgrad for juniorer, "turklatrere" og damer og herrer senior. Dette er først og fremst en sosial konkurranse der alle klatrere er velkomne til å delta uansett ferdighetsnivå.

Program:

Kl 10.00: Registrering og oppvarming

Kl 11.00: Juniorklassene, "tur-" og dameklassen

Kl 14.00: Herreklassen (ferdig ca kl 16.30)

Kl 19.30: Julebord på Spisestedet På Høyden

Deltakeravgift: Julebuldring og julebord: 250 kr for alle medlemmer (300 for øvrige). Kun buldring: 50 kr (gratis for juniorer)

I anledning julebuldringen blir det også tradisjonen tro medlemsjulebord etter konkurransen, denne gangen på Spisestedet På Høyden. Middagen består av enten pinnekjøtt av gammalnorsk spelsau fra Strilalam med kålrabistappe og poteter fra Lygra, eller lutefisk med ertepuré, sprøstekt bacon fra Evanger og poteter fra Lygra.

Påmelding: I Bergenshallen til klatrevakten (husk å opplyse om middagsønske) eller via giro til konto 3624.53.40812. Merk giroen med navn og Julebulder 2009, og send en e-post med middagønske til julebord@bergen-klatreklubb.no. De som bare skal buldre melder seg på oppmøtedagen i Bergenshallen.

Påmeldingsfrist til julebordet: Senest innen 1. desember.

Vel møtt og god fornøyelse!

...les resten av artikkelen
15.november Verdenscup i Kranj

Magnus Midtbø var igjen eneste norske deltaker i årets siste World Cup som ble avholdt i Kranj i helgen. Magnus lå på en 16. plass etter kvalifikasjonsrunden, men ble nummer 8 i semifinalen lørdag kveld, og kom også på 8. plass i finalen søndag. Konkurransen i Kranj var den siste i årets Worldcup. 16 år gamle Adam Ondra vant både konkurransen i Kranj og WC sammenlagt i 2009. Magnus endte som nr. 11 i årets WC. Sesongens siste Europeiske ungdomskonkurranse går av stabelen i Kranj neste helg med mange norske deltagere.

:: Resultater for damer og herrer

:: Tidligere resultater internasjonalt for Magnus

...les resten av artikkelen
08.november Vel overstått buldreromsvernissage

br09Det etterlengtede nye buldrerommet er nå offisielt avduket med vinkelsliper og erklært åpnet og buldreklart. De oppmøtte på åpningskvelden støtet med lett fingermat og sprudlevann ut i de sene nattetimer. Det er fortsatt litt sparsommelig med tak, flere blir skrudd opp fortløpende.

Til lykke med vel innledet buldrehøst!

buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom buldrerom
...les resten av artikkelen
06.november World Cup i Brno i helgen

Magnus Midtbø var eneste norske deltaker i helgens World Cup i Brno og var på 23. plass før semifinalene, men gikk opp til 13. plass etter semifinalen. Finalene vises live på nettet lørdag kl 17.

:: Direkte til live-streamingen

:: Resultatliste herrer / damer

...les resten av artikkelen
06.november Norsk Alpinklatring 2009

I samband med utgivelsen av "Tidsskrift for Norsk Alpinklatring 2009" søker Norsk Tindeklub informasjon om nye klatreruter blandt Norske fjell, eller nye klatreruter av Norske klatrere i utenlandske fjellområder. Vennligst ta kontakt med marten.blixt@ntk.no om du har noen slik informasjon

:: Rapporten fra 2008 kan du laste ned gratis hos NTK

...les resten av artikkelen
04.november Velkommen til vernissage av buldrerommet!
Lørdag 7. november kl. 18.00 finner begivenheten sted. Servering av lett fingermat, sprudlevann og tunge buldreproblemer for de topptrente.
...les resten av artikkelen
20.oktober Europeisk ungdomscup avholdt i helgen
Hannah Midtbø gjorde det nok en gang meget sterkt i den europeiske undomscupen og endte på sjette plass i Kaliningrad i helgen. Tina Johansen Hafsaas og Tomas Tobiassen gjorde det også veldig bra og endte på 11. og 13. plass i sine klasser.
...les resten av artikkelen
19.oktober Buldrerommet
Buldrerommet i Bergenshallen har i høst vært gjennom fullstendig ombygging og utvidelse og er nå blitt brattere og mer tredimensjonalt. Rommet skal gjennom en siste operasjonsfase og vil mest sannsynlig være klart for bruk første uken i november.
...les resten av artikkelen
12.oktober Mandagspartner flyttet til tirsdager
Når man mangler klatrepartner har det vært mulig å komme til Bergenshallen mandager for å finne en taukompis. Denne ordningen er nå flyttet til tirsdager kl 18-22, og som hovedregel vil man kunne klatre med klatrevakten dersom det ikke kommer noen andre som trenger klatrepartner.
...les resten av artikkelen
06.oktober Parkering i Loddefjord
Loddefjordparkering

Parkeringen til Loddefjordveggen har til tider vært noe konfliktfylt og nå i høst har det nok en gang vært klatrere som har fått kjeft av beboerne i ved veggen. Parkeringsanvisningene på nettsiden til Loddefjordveggen ble oppdatert i forhold til papirføreren i 2006 men vi minner om dette nok en gang:

Hele Sildaberget er privat vei, og biler som er parkert her vil bli borttauet. Det er altså ikke tillatt å parkere noen steder oppe i selve boligfeltet. Etter at dette ble kjent i 2005 begynte vi å parkere i toppen av Bjørndalsbakken - det vil si i T-krysset hvor veien går opp på Sildabjerget. BKK mottok i september 2006 svært klar melding fra velforeningen på Sildabjerget i Loddefjord hvor de er svært kritiske til at klatrere parkerer der. De påpeker at dette området både er på en bakketopp og i en sving. De understreker at dette er skolevei for mange barn og at vår parkering gjør krysset mer uoversiktelig. De ber derfor innstendig om at vi parker 50 meter lenger nede i Bjørndalsbakken eller på Vestkanten. Se nettsiden til Loddefjordveggen for større bilde

...les resten av artikkelen
26.september Verdenscup i Puurs i helgen
Hannah Midtbø var eneste norske deltaker i verdenscup-en i Puurs i helgen. Hun kom til semifinalen og ble nr. 23. Forrige helg tok hun sølv i sin klasse i EYC i Edinburgh.

:: Hele resultatlisten

...les resten av artikkelen
06.september Nordisk mesterskap i klatring

Nordisk mesterskap i klatring ble avholdt i Gøteborg i helgen. Magnus Midtbø vant sitt femte mesterskap på rad, Malin Holberg fra Sverige vant dameklassen. Hannah Midtbø ble nr.2 mens Tomas Tobiassen ble nr. 5.
:: Hele resultatlisten på klatterforbundet.se

...les resten av artikkelen
30.august Bergenshallen har vanlige åpningstider

Etter noen uker med reduserte åpningstider vil klatrehallen nå ha vanlige åpningstider frem til juleferien. Det vil si at hallen er åpen fra 15:30(16:00 på tirsdager) til 22:00 på mandag til torsdag, fredager er veggen stengt. Lørdager er veggen åpen fra 14 til 18 og søndager fra 15 til 20. Buldrerommet har vært under total ombygging i sommer, det er nå snart ferdig bygget om og vi håper å kunne åpne igjen i slutten av september. Frem til det vil dusjene være utilgjengelige.
:: Se oversikten over rutene i Bergenshallen.

...les resten av artikkelen
28.mai Klatrefører for Bergen: Naturlig sikrede ruter og Bolstadøyri

Kileomslag_2009Den nye kileføreren ble lansert torsdag 28.mai. Den nye føreren innholder oppdaterte rutebeskrivelser for hele Tellnes/Haganes området, den dekker også Stjernehimmelen syd på Sotra, Morvik i Åsane, Hjellaberget øverst i Eksingedalen og Bolstadøyri ved Voss. Totalt 359 ruter på 19 klatrefelt beskrevet over 176 sider. Rutene i føreren vil med tiden også bli lagt ut i rutedatabasen. Som tidligere er føreren i A5 format, alle sider er plastlaminert og den er spiralinnbundet. Utsalgsprisen er 300,-

...les resten av artikkelen
13.april Gi grasrotandelen din til Bergen Klatreklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Bergen Klatreklubb. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. I tillegg trenger du å vite at BKKs organisasjonsnummer er 980435040. Da kan du knytte deg til ordningen slik:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg denne strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 980435040 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

...les resten av artikkelen
01.januar Tidligere nyheter 2009

29.august Junior VM
Junior VM pågår i Valencia i Frankrike. Ingen av de norske utøverne nådde en finale. Best plassering av de norske fikk Hannah Midtbø (nr.13) og Tomas Tobiassen (nr.22) i ledkonkurransen. Finalene overføres på web-tv lørdag kveld.
:: Nettsidene til arrangøren
:: web-tv fra konkurransen
:: Resultater fra IFSC

26.august Bikkjeveggen rehabilitert
Samtlige ruter på Bikkjeveggen er nylig blitt reboltet og buskas under veggen er fjernet. Dersom været holder seg vil også Propagandaveggen, Krokeide og kanskje Blåbærveggen bli reboltet i løpet av høsten.
:: Se den komplette reboltingsoversikten
:: Les mer om bakgrunnen for reboltingsprosjektet

22.august Opplasting av bilder til bildedatabasen
Det er nå mulig for alle å laste opp bilder til bildedatabasen til BKK. For å få tilgang til denne funksjonaliteten må man ha en registrert bruker på forumet.

22.august Worldcup i Imst - Magnus Midtbø nr. 9
Høstens worldcup-maraton er i gang. I helgen var det konkurranse i Imst i Østerrike. Magnus gikk så vidt glipp av en finaleplass og ble nummer 9. Konkurransen ble vunnet av Johanna Ernst og Adam Ondra som begge toppet ut finalerutene. Neste helg er det junior VM i Valencia i Frankrike, med en stor norsk deltagerkontingent.
:: Komplette resultateter hos IFSC

28.juli Kvalitetsvurdering av bilder
På bildesidene kan du nå være med å stemme på kvaliteten til bildene. Kvalitetsvurderingen vil bli brukt til å definere hvilke bilder som blir vist hyppigst på nettsidene. Du må åpne et bilde i full størrelse og klikke på stjernesymbolet under bildet for å gi din stemme. Eksempelvis slik du kan gjøre under dette bildet fra Skyggenes dal.

27.juli Skyggenes dal
I løpet av våren og sommeren har det blitt utviklet et nytt lite klatrefelt på Sotra, i nærheten av Neseveggen. Det er gått 7 ruter på veggen til nå, mellom grad 7- og 8-. Skyggenes Dal byr på for det meste vertikal, teknisk veggklatring på meget kompakt fjell.
:: Webfører og bilder fra Skyggenes dal

26.juli Mangler du klatrepartner?
På Facebook er det opprettet en egen gruppe for deg som trenger klatrepartner i Bergen. Gruppen har nå 160 medlemmer.
:: Finn en klatrevenn på facebookgruppen "Klatrevenner søkes i Bergen"

9.august Magnus nr.7 i WC finale
Magnus Midtbø var eneste norske deltager i helgens Worldcup i Barcelona. Magnus ble nr. 7 i finalen og sikret seg dermed sesongens første topp 10 plassering. Konkurransen ble vunnet av 16 år gamle Adam Ondra, hans første WC seier. Neste WC går i imst 21-22.august, der er også Hannah påmeldt.
:: Fullstendige resultater hos IFSC

nks
2.august
Nasjonal klatresamling arrangert på Sotra
Fra torsdag 30. juli til søndag 2. august har Bergen Klatreklubb arrangert en Nasjonal Klatresamling i samarbeid med Norges Klatreforbund en. Oppsummert kan det trygt sies at Nasjonal Klatresamling 09 ble en suksess. Stemningen var god fra første stund selv om været ikke var med oss helt i starten. Resten av helgen var derimot klatreværet bra. Klatrerne kom til samlingen fra ulike deler av landet og deltok på forskjellige kurs og klatret på dagtid, og fikk med seg foredrag, konkurranser, diverse underholdning og sosialisering om kvelden. Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært ensidig positive, og de fremhever et velorganisert og godt gjennomført arrangement. I de to konkurransene som ble organisert ble det delt ut en god del premier, også for sporty innsats. Vinner i Deep Water konkurransen var i herreklassen Ole Karsten Birkeland, 2. plass Vincent Martinez, delt 3.plass Anders Kvåle Farestvedt og Henrik Wefring. I dameklassen vant Anita Balestier, 2.plass Sofie Vervaet, 3.plass Keilih Nyback.

Samlingen hadde rundt 40 betalende deltakere pluss rundt 10 frivillige i tillegg til arrangementkomiteen. Lørdag kveld var det enda flere som stakk innom og bidro til god stemning og sosialt samvær. Arrangementkomiteen vil gjerne takke de frivillige for super innsats, og videre også takke seg selv for en definitivt vellykket gjennomføring. NKF og BKK har også samarbeidet godt rundt forberedelsene til arrangementet.
:: Se hjemmesiden til samlingen for mer informasjon.
:: Se bilder fra samlingen på facebook

10.juni Klatrecamp 2009
Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer klatrecamp for ungdommer i alderen 13–18 år.Tilbudet er ment for alle ungdommer som har lyst til å lære seg å klatre, både for de helt ferske og de som allerede har klatret litt. Klatrecampen vil gå over 4 dager. Vi arrangerte en klatrecamp i starten av juli og en klatrecamp i starten av august. Klatrecampen i august er fulltegnet.
:: Mer informasjon og påmelding

28.mai Klatrefører for Bergen: Naturlig sikrede ruter og Bolstadøyri

Kileomslag
Den nye kileføreren ble lansert torsdag 28.mai. Den nye føreren innholder oppdaterte rutebeskrivelser for hele Tellnes/Haganes området, den dekker også Stjernehimmelen syd på Sotra, Morvik i Åsane, Hjellaberget øverst i Eksingedalen og Bolstadøyri ved Voss. Totalt 359 ruter på 19 klatrefelt beskrevet over 176 sider. Rutene i føreren vil med tiden også bli lagt ut i rutedatabasen. Som tidligere er føreren i A5 format, alle sider er plastlaminert og den er spiralinnbundet. Utsalgsprisen er 300,-

5.mai Piratbukta - nytt felt ved Syltøy
Mens det tar sin tid å få på plass nye innendørsvegger er det fremdeles et jevnt tilsig med nye utendørs klatrefelt. Piratbukta er navnet på en ny klippe som ligger i samme sund som Syltøyveggen. Veggen har 13 ruter mellom grad 6- og 7.
:: Webfører
:: PDFfører

4.mai
Klatreinstruktør - kurs på Sotra 11-14.juni
DNT fjellsport arrangerer 11-14.juni 2009 metodekurs klatring på Sotra utenfor Bergen. Kurset er første trinn på klatreinstruktørstigen og er kvalifiserende i NF-klatreinstruktør 1 utdanningen. ønsker du å utdanne deg til klatreinstruktør bør du lese videre om innhold og opptakskrav. Søknadsfristen gikk ut 1.mai, men det er fortsatt noen ledige plasser.
:: Les mer om kursinnhold og søknadsprosedyre hos DNT fjellsport.

2.mai
Ny innendørsvegg - på lang sikt
Bergen Kommune har lagt frem idrettsplanen 2010-2019. Planen beskriver blant annet hvilke idrettsanlegg som skal prioriteres de neste 10 årene. Etter innspill fra BKK er et nytt større klatreanlegg tatt inn i planen. Planene skal behandles politisk i løpet av mai og BKK fortsetter arbeidet med å få et slikt prosjekt realisert. I forhold til Idrettsplanen er det realistisk at et slikt prosjekt kan realiseres i løpet av 2014-2018. På kort sikt blir det derfor bygget ny buldrevegg før høsten, og klatreveggen vil få en rehabilitering i løpet av sommeren.
:: Idrettsplanen fra Bergen Kommune (pdf)

14.april
Buldrefører
Narve Rio har laget et utkast til buldrefører for først og fremst Den forbudte dalen på Lokøy og også et grunnlag for å lage fører for Ormhilleren i Øygarden. For den forbudte dalen er det markert og beskrevet litt over 90 problemer, og for Ormhilleren er det laget bilder og tabell. Tanken er å koordinere nok tilbakemeldinger om problemer og grader til å komplettere førerne og tas hjertelig i mot på epost til buldreforer@bergen-klatreklubb.no.

20.april
Resultater NM 2009
Norsk Mesterskap i klatring ble arrangert på Gjøvik i helgen. Søskenparet Midtbø vant seniorklassene mens ble beste deltager fra BKK ble Kristoffer Thorbjørnsen med en fjerdeplass. Juniorklassen hadde 48 deltagere og 8 av disse var fra Bergen Klatreklubb. BKK har en gunstig stipendordning for deltagelse i konkurranser og tilbyr tidligere ungdomsgruppemedlemmer oppfølging i fredagsgrupper. Deltagerne fra BKK er med i denne gruppen og for mange var dette den første klatrekonkurransen, Cecilie Søvik og Emilie Kvamme Fjeldstad fra BKK kapret fjerdeplasser i henholdsvis jenter yngre og eldre junior.
:: Komplett resultatliste hos NKF (excel fil)

19.april
Kameratredningskurs
Helgen 25.-26. april arranges det Kameratredningskurs på Sotra. Av innholdet nevnes avbinding av taubrems, rapell forbi knute, klemknutegang, stabilisering av skadet, rappell med skadet over en eller flere taulengder, omplassering av skadet på travers, heising av skadet med talje, samt en redningsøvelse som avslutning av kurset. Driver du med naturlig sikret klatring er dette et kurs du skylder din klatrepartner, slik at du raskt og sikkert kan komme til unnsetning i klatreveggen, om uhellet skulle være ute.
:: Mer informasjon om kurset hos DNT Fjellsport

30.mars
Nasjonal klatresamling i Bergen?
Styret i BKK ønsker å lodde stemningen for å arrangere en nasjonal klatresamling i sommer sammen med NKF. Det trengs en del frivillige til et slikt arrangement, i tillegg trenger vi personer som har lyst til å være aktivt med å planlegge samlingen. NKF har 100.000 kroner tilgjengelig for en slik samling, men vi trenger likevel hjelp for at dette skal bli bra! Dersom du har lyst å være med å bestemme hva som skal skje, så gi oss beskjed. En styringskomite hvor du kan få bli med vil ha hovedansvaret for arrangementet og samkjøring med NKF. Foreløpig er planen å ha samlingen i august (uke 33) på Sotra, Langøy Kystkultursenter. Vi ønsker gjerne tilbakemelding på e-post eller sms om det er stemning for å arrangere en slik samling,  spesielt dersom du skulle være interessert i å være med i en komité eller delta som frivillig.
Gi tilbakemelding til Ragnhild Frotjold:
ragnhild@bergen-klatreklubb.no eller mobil 9884863

28.mars
Stipendutlysning 2009
Styret i BKK mottok kun én søknad om stipend i 2009, den kom fra Linn Karin Stendal. Søknaden ble innvilget for å støtte hennes deltagelse i internasjonale klatrekonkurranser. Målet med stipendet er å stimulere til sportslige og/eller faglige prestasjoner innen klatring. Vidare kan det bli gitt støtte til prosjekt som kan være verdifulle for klubben og klatremiljøet. Det kan for eksempel bli gitt støtte til deltagelse i konkurranser, til utgifter ved deltagelse i nasjonale konkurranser for lovende juniorer og til klatreekspedisjoner i Norge eller utlandet.
:: Kriterier og mer informasjon

24.februar
Årsmøte 2009 er avholdt
Årsmøte i Bergen Klatreklubb ble holdt tirsdag 24.februar. Med noen få justeringer godkjente årsmøtet årsmelding, regnskap 2008 , nye vedtekter for Bergen Klatreklubb og budsjett for 2009. Årsmøtet valgte følgende styre for 2009:
Gisle Andersen (Leder), Marie Helen Sunde (Nestleder)
Styremedlemmer: Anders Dingsøyr, Morten Alskog, Erik Faugstad, Ragnhild Frotjold, Kjell Erik Vathne, Frode Martinussen
Varamedlemmer: Erlend Sunde, Gunnar Karlsen

16.februar
Norgescup i Fredrikstad 28.februar
Lørdag 28.februar arrangerer Fredrikstad Klatreklubb årets første Norgescup. Påmelding skjer pr. e-post til ncfredrikstad@gmail.com
:: Tidsplan og mer info på fredrikstadklatreklubb.org
:: Plakat (pdf)

11.januar
Bergenshallen åpen som normalt
Fra og med lørdag 17.januar har hallen normale åpningstider. På tirsdager vil hallen denne våren åpne klokken 16:
Mandager: 15.30 til 22:00
Tirsdager: 16:00 til 22:00
Onsdager & torsdager: 15.30 til 22:00
Fredager: Stengt
Lørdager: 14:00 til 18:00
Søndager: 15:00 til 20:000

9.januar
Medlemskap for 2009
Medlemskap i BKK følger kalenderåret, så nå er det på tide å kjøpe medlemskap for 2009. Som medlem støtter du klubbens arbeid. BKK støtter blant annet utvikling og vedlikehold av klatrefelt i Bergensregionen økonomisk, utgir klatreførere, samt at klubben arrangerer sosiale samlinger og turer. Du får også en rekke personlige fordeler som medlem, ikke minst klatrer du til 30 kroner i Bergenshallen (75,- for ikke-medlemmer).
:: Mer informasjon og gode argumenter for å melde seg inn
:: Meld deg på epostlisten til BKK

9.januar
Bilder til nye førere
Som tidligere annonsert utgir BKK to nye førere våren 2009. Den ene føreren vil dekke kilerutene på Tellnes/Haganes, Bolstadøyri, Stjernehimmelen, Morvikveggen samt Hjellaberget i Eksingedalen. Den andre føreren vil dekke Uskedalen samt Eikedalen (ikke på Kvamskogen men et område litt syd for Uskedalen i Kvinnherad). Vi er fremdeles på jakt etter blinkskudd og vil selvsagt ha informasjon dersom du har gått en ny rute eller vet om feil i de gamle førerne for disse områdene. Begge førerne skal i følge planen være i butikken før klatresesongen starter for alvor i mars/april. Bilder som brukes belønnes med gratis fører(e). Send informasjon/bilde til klatreforer@bergen-klatreklubb.no

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg