bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

 

Innføringskurs i klatring på egne sikringinger

Dette kurset egner seg for dem som har klatret en del på bolter inne og/eller ute. Tema for kurset er plassering av naturlige sikringsmidler, taulagsrutiner ved klatring av flertaulengders ruter, rapell over flere taulengder m.m. Deltagerne må ha Klatrekortet eller Brattkort. Du får størst utbytte av kurset dersom du har klatret regelmessig i minst 6 måneder. 

Ved påmelding må du oppgi:

Påmelding skjer til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

 

Interesseliste
Hvor ofte vi kjører dette kurset avhenger av etterspørselen. I skjemaet nedenfor kan du registrere din interesse i å delta på et slikt kurs. Registreringen er ikke forpliktende. Vi ønsker imidlertid at du oppgir en e-post adresse slik at vi kan informere deg når neste kurs blir satt opp.

Fullt navn

E-post

Tlf:: Kursfakta ::
Varighet ca 16 timer
Tidspunkt Lørdag og søndag på Sotra
Kurssted Bergenshallen og Tellnes/Haganes
Pris medlem 2400,-, ikke-medlem 2700,-
Forkunnskaper Klatrekortet / Brattkort
Aldersgrense

16 år

 

 

: Kurshelger ::

Det er foreløpig ikke satt opp kursdatoer.

:: BKK har et eget nyhetsbrev for deg som er interessert i klatrekurs. Du mottar informasjon fra oss når et kurs settes opp. Du kan melde deg på her.

I tillegg/alternativt kan du melde din interesse for dette kurset i skjemaet til venstre. Denne muligheten er opprettet for at vi skal ha oversikt over interessen for de kursene som ikke arrangeres regelmessig.

 

 

 

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg