bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

 

Ungdomsgrupper

Dette er et tilbud til barn og ungdom som har lyst til å lære seg å klatre med tau på en trygg måte. Hver gruppe møtes i Bergenshallen en dag i uken under ledelse av en instruktør. I ungdomsgruppen lærer man de grunnleggende sikkerhetsrutinene på en trygg måte. Ingen erfaring eller forkunnskaper er nødvendig. I løpet av et år vil de fleste kunne klatre og sikre på en trygg måte på egenhånd.

Det er grupper mandag, tirsdag og torsdag fra 16.30 til 18.30. Av hensyn til sikkerheten er det 12 års aldersgrense. De fleste medlemmene er mellom 12 og 14 år. Nye grupper starter opp ved semesterstart i august/januar. Hver gruppe møtes cirka 12 ganger pr. semester. Deltagelse koster 2100,-, som inkluderer medlemsskap i BKK for det aktuelle semesteret.

 

På grunn av stor pågang er det opprettet en venteliste. På grunn av stor popularitet har ventelisten vokst og blitt veldig lang, det er ca. 2 års ventetid for å komme med. Om du ønsker å melde deg på ventelisten kan du fylle ut skjemaet på denne linken.

 

Bergen Klatreklubb jobber med å utvide tilbudet vi kan gi til barn/ungdom men før vi får på plass nytt anlegg er kapasiteten vår dessverre helt sprengt. De som allerede står på venteliste, vil få beskjed pr. e-post om man har fått plass det kommende semesteret.

 

For de som har brattkort, har vi gratis klatring på søndager i Bergenshallen.

 

Hvis du er mellom 12 og 19 år, har en del klatreerfaring allerede og lyst til å trene i klatring, kan du søke om plass på satsingsgruppen.

 

:: Kursfakta ::
  • sted: Bergenshallen
  • 4 grupper à 12 medlemmer
  • grupper hver mandag-tirsdag og torsdag
  • fra kl 16.30 til 18.30
  • lærer de grunnleggende sikkerhetsrutinene
  • ledes av instruktør godkjent av Norges Klatreforbund
  • aldersgrense: 12 år
  • 2100,- pr. semester inkl. medlemskap i BKK

 

 

 

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg