bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

Personlig Trener

 

Vi i  Bergen Klatreklubb tilbyr nå en ordning med Personlig Trener til de som føler et behov for litt ekstra hjelp i veggen. Det er opp til deg hva treneren skal legge vekt på, våre trenere kan veilede i buldring, sportsklatring, teknikktrening, klatrespesifikk styrketrening, skadeforebyggende trening, treningsplanlegging +++ Alle våre trenere har adgangskort til hallene slik at det er mulig å få tilgang også utenom åpningstidene. På den måten er det mulig å gjennomføre økten i rolige omgivelser dersom du ønsker det og har anledning til å trene på dagtid. Om du har en fast klatreparter du klatrer sammen med kan dere gå to sammen og dele på treneren. Man trenger uansett å hvile mellom anstrengelsene, og mens du hviler er det mye å lære av å studere andres forsøk. Prisen per person blir dessuten hyggeligere om man deler på treneren!

 

Send gjerne en forespørsel til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no der du beskriver hva du ønsker, så kan vi anbefale den treneren vi mener er best skikket til dine ønsker! Du kan også ta direkte kontakt med den treneren du vil ha dersom du allerede har bestemt deg, bare trykk på navnet til treneren og send avgårde en epost med treningsønsker.

 

Priser for PT-ordningen i Bergen Klatreklubb:

 

Timer PT PT-duo
1 600 900
2 900 1200

Prisene inkluderer inngang og eventuelt leie av utstyr i hallen.

 

Merk at prisen for å utarbeide et personlig treningsopplegg vil variere avhengig av hvor detaljert opplegg du vil ha. Ta kontakt med trenerene for mer info om dette.

 

Trenere

 

Viderekomne (for de som buldrer eller klatrer rundt grad syv og oppover)

Mie Kastet - buldring, skadeforebygging, styrketrening, klatreteknikk, mental trening - 

Marie Tamber - buldring/klatring, skadeforebygging, treningslære, styrketeknikk, klatreteknikk -

Marie Helen Sunde - klatring, progresjon, psyke, treningslære, klatreteknikk -

Eline Næsheim - klatring/buldring, skadeforebygging, klatreteknikk, progresjon i klatringen, mental trening -

 

Grunnleggende (alle som buldrer eller klatrer under grad 7)

Maya Riise - klatreteknikk, skadeforebygging, klatreglede, progresjon -

Sjur Barndon - klatreteknikk, skadeforebygging, progresjon, sikringsteknikk - 

Magnus Kvamme - klatring/buldring, progresjon, klatreglede, sikringsteknikk - 

Alva Fossen - klatring/buldring, klatreglede, sikringsteknikk -

Ingvill Ydse - klatring/buldring, progresjon, sikringsteknikk -

 

Treningsplanlegging (for alle med et ønske om å bli bedre på lang sikt)

Jon Solberg Høyland - personlig treningsopplegg med elektronisk løsning, treningsveiledning og oppfølging -

Mie Kastet - treningsplaner fra Bergens eneste World-Cup deltaker i buldring -

Marie Tamber - treningsplaner fra en av klubbens mest rutinerte trenere - 

 

 

Under her kan du lese litt mer om enkelte av trenerene våre.

Ingvill Ydse har klatret i rundt 10 år og jobbet som trener for klubbens ungdomsgrupper i tauklatring og buldring i to år. Hun er aktiv i veggen og trener 3-4 ganger i uken. Ingvill elsker klatring og føler seg best når hun blir litt bedre for hver gang. Som PT kan Ingvill hjelpe deg med klatreteknikk (både buldring og tau), skadeforebygging, styrke, progresjon og psyketrening (inkludert høydeskrekk). Ingvill har Trener1 og Sport1.ingvill

 

MarieTamber 

Marie Tamber har klatret i rundt 9 år og er en av klubbens mest aktive medlemmer og hun er en av de få fra klubben som regelmessig deltar på NorgesCup og NM i klatring/buldring. Hun er også med som trener for Satsningsgruppen til Bergen Klatreklubb. Marie har mye erfaring når det gjelder trening med skader, teknikktrening og analyse, pumptrening og styrketrening for klatrere. Generelt kan man si at Marie har god kontroll på det meste når det gjelder trening!

 

Marie er godkjent Trener2 gjennom NKF sin trenerstige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magnus

Magnus Kvamme har Bachelorgrad i pedagogikk og idrett, jobber på Fysak og har klatret aktivt siden rundt 2007. Han har bred kunnskap i alt som faller under klatring, buldring og treningslære.

 

Magnus har tatt Trener1-kurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jon

Jon Solberg Høyland er selvlært treningsnerd med forkjærlighet for strukturert trening og treningslære. På de fem årene Jon har klatret har han klatret over 400 ruter ute opp til grad 9-, og dette nivået har han nådd gjennom langsiktig og målrettet trening. Jon ønsker å dele disse erfaringene med andre og kan hjelpe deg med å sette opp en treningsplan som fokuserer på langsiktig progresjon, skadeforebygging og gode treningsvaner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mieJPG

 

Mie Kastet har klatret i 15 år og har solid erfaring fra alle klatregener. Hun har utviklet en forkjærlighet for harde flytt, og har derfor valgt buldring som hoveddisiplin. Mie har selv trent aktivt for konkurransedeltakelse siden 2014, og hun har en 17. plass fra VM og to NM-sølv i buldring som foreløpige bestenoteringer. I 2017-sesongen er hun også en del av det norske klatrelandslaget. Som trener vil hun fokusere på læringsprosessen, og sammen med deltakeren vil hun forsøke å gjøre svakheter om til potensiale og motivasjon gjennom både hardt arbeid og lek. Utbyttet blir større om vi sammen har det gøy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sjur

Sjur Barndon har jobbet som trener for ungdomsgruppene og Satsningsgruppen til Bergen Klatreklubb i fire år. Han har klatret aktivt i rundt 5 år og klatrer og buldrer selv som regel 4-5 ganger i uken. Som Personlig Trener kan Sjur hjelpe deg med klatreteknikk, progresjon og treningsplan for tauklatring.

 

Sjur er godkjent som Trener-1.

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg