bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

Klatreleder inne

Klatreleder inne er det første trinnet i NKF sin trenerstige. Etter bestått kurs er man kvalifisert til å være ansvarlig for organisert klatreaktivitet inne, og til å være instruktør på innendørs innføringskurs. I tillegg passer kurset for deg som har en del klatreerfaring, men som har behov for formell klatrekompetanse for å kunne lede organisert klatreaktivitet. Blant temaene på kurset er NKF sitt metodesett, praktisk pedagogikk for klatreinstruktører, gjennomføring av klatreaktiviteter og kursmalen for innføringskurs.

Det kreves erfaring og kompetanse tilsvarende minimum et års aktiv klatreerfaring, og man må kunne lede ruter innendørs. Dette er et absolutt minimumskrav, og vi anbefaler at man har lengre erfaring enn dette som aktiv klatrer, og at man er komfortabel med å klatre på led. Vi vil prioritere godt kvalifiserte deltakere. Deltakerne evalueres med bestått/ikke-bestått etter endt kurs. Pensum til kurset blir sendt ut på e-post til påmeldte deltakere ca. en uke før kursstart. Etter bestått kurs og erfaring som instruktør har man mulighet til å ta videre utdanning som Trener 1.

 

Ved påmelding må du oppgi NB! Deltakere under 18 år (du må minimum ha fylt 16 år før kursstart) vil ikke få endelig godkjenning som Klatreleder inne før de har fylt 18 år.

 

 Interesseliste
Hvor ofte vi kjører dette kurset avhenger av etterspørselen. I skjemaet nedenfor kan du registrere din interesse i å delta på et slikt kurs. Registreringen er ikke forpliktende. Vi ønsker imidlertid at du oppgir en e-post adresse slik at vi kan informere deg når neste kurs blir satt opp.

Fullt navn

E-post

Tlf 

 

:: Kursfakta ::
Varighet 12 timer kurs
Tidspunkt Lørdag: 09-15
Søndag: 10-16
Kurssted Bergenshallen
Pris 1600,- (forhåndsbetaling på nett)
Forkunnskaper Klatrekortet / Brattkort,
minimum 1 år som aktiv klatrer, du må kunne lede enkle bolteruter.
Aldersgrense 16 år

 

:: Kurshelger ::
 

 

 

 

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg