bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

Innføringskurs i klatring ute på bolter

Dette kurset egner seg for dem som har klatret en del inne, men som aldri har klatret ute. Kurset tar opp en rekke nye risikoaspekter som man bør kjenne til når man klatrer ute på boltefelt. Eksempelvis vurdering av egne ferdigheter opp mot hvordan er rute er gradert og boltet. Viderer lærer du en rekke nye metoder, blant annet treing av snufester, rigging av topptau, og rapell med prusik.

Innholdet i på kurset vil bli tilpasset deltagernes ferdigheter. Deltagerne må ha Klatrekortet eller Brattkort. Du får størst utbytte av kurset dersom du har klatret aktivt i minst 6 måneder. Oppmøtested og detaljer rundt tidspunkt blir annonsert. Vi er avhengig av noenlunde bra vær. Normalt gjennomfører vi dette kurset i utendørssesonger (april til september). Kurset kan bli avlyst ved dårlig værvarsel.

 

Ved påmelding må du oppgi:

 
Påmelding skjer direkte bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

Interesseliste
Hvor ofte vi kjører dette kurset avhenger av etterspørselen. I skjemaet nedenfor kan du registrere din interesse i å delta på et slikt kurs. Registreringen er ikke forpliktende. Vi ønsker imidlertid at du oppgir en e-post adresse slik at vi kan informere deg når neste kurs blir satt opp.

Fullt navn

E-post

Tlf:: Kursfakta ::
Varighet 12 timer
Tidspunkt Lørdag og søndag kl 9-15 
Kurssted Bergenshallen (oppmøte)
Pris 1100,-
Forkunnskaper Klatrekortet / Brattkort
Aldersgrense 16 år. Yngre deltagere som er/har vært medlem i Ungdomsgruppen kan delta.

 

:: Kurshelger ::

Det er foreløpig ikke satt opp kursdatoer.

:: BKK har et eget nyhetsbrev for deg som er interessert i klatrekurs. Du mottar informasjon fra oss når et kurs settes opp. Du kan melde deg på her.

I tillegg/alternativt kan du melde din interesse for dette kurset i skjemaet til venstre. Denne muligheten er opprettet for at vi skal ha oversikt over interessen for de kursene som ikke arrangeres regelmessig.

 

 

 

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg