bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

Progresjonskurs

Mange klatrere synes det er vanskelig å bli bedre til å klatre eller opplever at de stagnerer. BKK tilbyr derfor fra tid til annen kurs/seminarer hvor vi gir tips og råd om hvordan man bør trene. Kurset berører temaer som treningslære, teknikktrening, dårlig "psyke", klippeteknikk, fallteknikk med mer. Du må beherske de grunnleggende sikkerhetsrutinene og ha Klatrekortet / Brattkort for å kunne delta. Du vil få størst utbytte dersom du har klatret i minst 6 måneder og ukentlig klatrer innendørs i vinterhalvåret.

 

Ved påmelding må du oppgi:

Påmelding skjer på e-post til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no.
 
BKK tilbyr i tillegg privattimer med personlig trener. Mer info her. 
 Interesseliste
Hvor ofte vi kjører dette kurset avhenger av etterspørselen. I skjemaet nedenfor kan du registrere din interesse i å delta på et slikt kurs. Registreringen er ikke forpliktende. Vi ønsker imidlertid at du oppgir en e-post adresse slik at vi kan informere deg når neste kurs blir satt opp.

Fullt navn

E-post

Tlf 

:: Kursfakta ::
Varighet 10 timer
Tidspunkt

Lørdag: 09-14

Søndag: 10-15

Kurssted Bergenshallen
Pris 1000,- (du kan betale med kort)
Forkunnskaper Klatrekortet / Brattkort
Aldersgrense 14 år

 

 

:: Kurshelger ::
 

:: BKK har et eget nyhetsbrev for deg som er interessert i klatrekurs. Du mottar informasjon fra oss når et kurs settes opp. Du kan melde deg på her.

I tillegg/alternativt kan du melde din interesse for dette kurset i skjemaet til venstre. Denne muligheten er opprettet for at vi skal ha oversikt over interessen for de kursene som ikke arrangeres regelmessig.

 

 

 

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg