bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(klubb)

 

 

Medlemskap

Som medlem i BKK får du en rekke fordeler og du støtter klubbens arbeid. Det er BKK som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder klatrefeltene rundt Bergen. I dag holder klatrefeltene en høy standard og dette kommer deg som klatrer til gode. Klubben rebolter også systematisk de eksisterende klatrefeltene for å ivareta sikkerheten til alle som klatrer. Derfor bør alle klatrere bosatt i Bergensområdet være medlemmer i BKK. Medlemskapet koster 300 kroner for et år og mange medlemmer er viktig for at klubben kan fortsette sitt arbeid. Klubben har rabattert medlemskap for dem under 18 år og for familier (foreldre med barn).

 

Hvordan skaffe medlemskap

Medlemskap kan kjøpes med kontanter eller bankkort i Bergenshallen og Bryggeriet. Du kan også kjøpe medlemskap i nettbutikken vår.

 

Klikk her for å kjøpe medlemskap i nettbutikken

 

Fordeler

I tillegg til at du støtter klubbens arbeid får du en rekke personlige fordeler som medlem. Blant annet får du rabatt på inngangsprisen i Bergenshallen og Bryggeriet, klatreførere og klubbens t-skjorter. I tillegg har klubben som hovedregel rabatt ved deltagelse på lokale konkurranser og andre arrangementer i klubbregi, som f.eks. filmklubben og julebord/julebuldring. Klubben dekker deltageravgiften samt deler av reiseutgiftene ved deltagelse i nasjonale konkurranser. BKK har også en egen stipendordning hvor man kan få støtte til ekspedisjoner og internasjonal konkurransedeltagelse. Man må være medlem for å ha stemmerett på årsmøtet.

 

Personvern

All informasjonen vi har om medlemmer blir kun brukt internt i Bergen Klatreklubb. Ingen informasjon blir utlevert til tredjeparter.

 

Du kan også støtte klubben gjennom grasrotandelen!

 

 

 

 

  :: Priser medlemskap ::
 18 år og eldre 300,-
Under 18 år 200,-

 Familemedlemskap

(Foreldre og barn)

600,-
:: Varighet ::
Medlemskapet varer i ett år fra kjøpsdato.

:: Hvordan kjøpe :: 
  • I resepsjonen i Bergenshallen og Bryggeriet i åpningstidene våre.
  • I nettbutikken vår

 

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg