bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(Bryggeriet)

BryggerietBryggeriet er navnet på buldrehallen vår i Kalfaret. Den rommer en ca. 400 kvadratmeter stor buldrevegg. Bryggeriet er den første dedikerte buldrehallen og det første virkelig gode buldretilbudet i Bergen. Hovedveggen byr på alt fra lange takoverheng til vertikal buldring. Over garderobene har vi satt opp en treningsvegg med fingerbrett og et sofaområde med utsikt over hallen. 

 

I tillegg til hovedrommet har vi bygget et buldrerom tilrettelagt for barn, noe som er det første klatretilbudet for små barn i Bergen. (NB! Barn som buldrer i Bryggeriet, må alltid ha tilsyn, også i barnebuldrerommet.)

 

Det er til enhver tid skrudd rundt 100 problemer fra grad 3 til 8A+, så det skal være nok av utfordringer som passer for alle.

 

Administrativ leder av hallen er Trond Kristian Kalstø (leie av hall, ungdomsgrupper, kurs m.m.). Teknisk arbeid i hallen ledes av Petter Vestly (ruteskruing, vedlikehold av vegg, renhold m.m.).


Hvem kan klatre i hallen?

Alle kan buldre, man trenger i utgangspunktet ingen forkunnskaper. Alt man trenger av utstyr, er klatresko og en kalkpose, og dette leier vi ut om du ikke har eget. 

 

:: bilder fra åpningen av hallen

 

Plassering

bryggerietInngang

Hallen ligger i Hansaparken, i Kalfarveien 82. Se kart under. Det er ca. 15 minutter å gå fra Bergen togstasjon. Kalfarveien starter ved togstasjonen, følg den i retning Haukeland sykehus, vekk fra sentrum. For å komme til hallen, følg skilting til Europark parkering, innkjøring like nedenfor Coop Prix-butikken. Det er mulig å parkere i dette anlegget for 20,- pr. time. Inngangen til buldreanlegget ligger helt innerst til høyre i parkeringshuset, følg skiltene som viser veien til Bergen Klatreklubb.


Vis BKK sine haller i et større kart

 

 

 

Bakgrunn

Etter lengre tid med forarbeid ble det sommeren 2012 bestemt at prosjektet skulle igangsettes, gitt at finansieringen gikk i orden. Det ble sendt ut invitasjon til medlemmene til å låne klubben penger mot rabattert årskort eller ren tilbakebetaling, og i august 2012 viste det seg at bortimot 100 personer var interessert i dette og ville til sammen stille med 900 000,-. Denne summen endte til slutt på 860 000,- fra 94 personer, en sum som gjorde det mulig å sette i gang. Etter en like viktig, massiv dugnadsinnsats uten likestykke ble det klart at vi 13. april 2013 kunne vi åpne opp Bryggeriet Buldresenter.

 

 

 

:: Åpningstider ::

Mandag, tirsdag, fredag
Onsdag, torsdag

16-22

13-22

Lørdag 11-19

Søndag

12-20

Obs.! Barneavdelingen er stengt grunnet
intern aktivitet tirsdag og onsdag 16-19.
Endringer i åpningstidene vil bli annonsert på forsiden og/eller via våre facebooksider. Følg spesielt godt med der i helligdager og ferietider!

 

 

 

 

:: Priser abonnement ::
Månedskort 450,-
Årskort 3000,-
Årskort under 18 år 2000,-
Kombinert årskort med Bergenshallen 4000,-
Kombinert årskort med Bergenshallen under 18 år 3000,-

Årskort og månedskort forutsetter at du har medlemskap i Bergen Klatreklubb.

Ordinært årskort i Bryggeriet lønner seg dersom du benytter senteret mer enn 37 ganger i løpet av et år.

 

 

 

:: Priser medlem / andre ::
Drop-in 80,- / 150,-
Drop-in under 12 år 40,- / 80,-
Leie av sko 15,- / 30,-

 

 

Du kan betale med kort eller Vipps i Bryggeriet. Fra 1. januar 2017 tar vi ikke imot kontant betaling.

 

Medlemskap, årskort og månedskort kan kjøpes i nettbutikken.

 

Medlemskap koster 300,- pr. år (200,- hvis du er under 18 år).

 

Har du årskort, får du tilgang til nøkkelbrikke, slik at du kan bruke hallen utenom åpningstidene (mellom kl. 07 og 23). Man kan ta med seg folk utenom åpningstidene, men er da ansvarlig for deres oppførsel og for at de betaler (betaling med  Vipps er mulig). Har du kjøpt årskort, send epost til bryggeriet@bergen-klatreklubb.no for å motta nøkkelbrikke. Merk at dersom du kjøper nytt årskort og har nøkkelkort fra før må du sende ny epost til samme adresse for å reaktiviere nøkkelbrikken din. NB! Nøkkelbrikke utsendes kun til personer over 18 år.

 

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg