bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(bergenshallen)

BergenshallenKlatreveggen i Bergenshallen er Bergens største innendørs klatrehall. Veggen har 470 kvadratmeter klatreareal, er 15 meter høy og har alle mulige vinkler, fra loddrett til takoverheng. Veggen har 25 ruter fra grad 4 til 9. Det store antallet ruter gjør at klatrere på alle nivåer kan finne passende utfordringer. Rutene holder høy kvalitet og blir jevnlig skiftet ut. I tillegg huser bygget et buldrerom og et bra campusbrett. Veggen ligger på Landås rett syd for Bergen sentrum i Vilhelm Bjerknesvei 24. Veggen ligger i samme bygg som ishallen "Bergenshallen", egen inngang til klatreveggen finnes på kortsiden av bygget mot sør. Bybanen går forbi hallen, gå av ved stoppestedet "Sletten" og følg hovedveien 200 m opp til hallen. Banen har avgang fra sentrum/Nesttun hvert 5/10 minutt.

 

Hvem kan klatre i hallen?
Hallen er åpen for alle som behersker de grunnleggende sikkerhetsrutinene. Du må kunne ta vare på din egen sikkerhet. Dersom du ikke behersker sikkerhetsrutinene bør du ta et nybegynnerkurs. Man må ha et Klatrekort eller brattkort for å få lov å klatre i hallen. Det er til enhver tid 3 topptau på de loddrette veggene i hallen. Man trenger derfor ikke eget tau eller å kunne lede for å bruke veggen. Vi leier ikke ut tau. For leie av annet utstyr se prislisten til høyre.

:: Mangler du noen å klatre med?
:: Bilder fra hallen
:: Kurs
:: Leie av hall
:: Ungdomsgruppe
:: Ruteoversikt

 

Driften av Bergenshallen er delvis basert på dugnad med frivillige klatrevakter på hverdager mellom 16.00 og 22.00, samt ved ruteskruing og annet vedlikehold. Daglig leder av klubben er Remi Småland (leie av hall, ungdomsgrupper, kurs, renhold m.m). Teknisk arbeid i hallen ledes av Petter Vestly (ruteskruing, vedlikehold av vegg m.m).

 

 

:: Åpningstider ::

Mandag-torsdag

16:00-22:00

Fredag Stengt
Lørdag 14:00-18:00
Søndag 15:00-20:00
Endringer i åpningstidene vil bli annonsert på forsiden og/eller på denne tråden på sladdersiden. Årskortholdere får gratis inngang i Bryggeriet når Bergenshallen holder finværsstengt på våren og sensommeren. Hallen har begrenset åpningstid fra rundt 1. juni tom 15. august.

 

 

:: Medlemspris / andre ::
Klatring 50,- / 100,-

Leie av

sko/sele/taubrems

15,- / 30,-
   

Klatrefører for Bergen

- kiler (utgitt i 2009)

300,-
Vertikale Vest 150,-

 

 

:: Årskort ::
Årskort 2000,-
Kombinert årskort med Bryggeriet 4000,-
Kombinert årskort med Bryggeriet under 18 år 3000,-
Årskort forutsetter at du har medlemskap i Bergen Klatreklubb.
Vi gjør oppmerksom på at Bergenshallen som tidligere ikke vil ha regulære åpningstider i perioden fra midten av mai til midten av august.

 

Du kan betale med kort eller Vipps i Bergenshallen. Fra 1. januar 2017 blir det ikke lenger mulig å betale kontant i hallen.

 

Medlemskap og årskort kan også kjøpes i nettbutikken.

 

Medlemskap koster 300,- pr. år (200,- hvis du er under 18 år)

 
Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg