bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
04.august 2020 Opptak til Junior- og Rekruttgruppen i klatring høsten 2020

Bergen Klatreklubb har nytt opptak til våre Junior- og Rekruttgruppe i klatring!

 

Juniorgruppen (tidligere Satsningsgruppen) er en gruppe for juniorklatere i alderen 12-19 år som ønsker å satse på klatring og delta i konkurranser for Bergen Klatreklubb. De trener fast tre ganger i uken og er en gjeng motiverte og veldig trivelige ungdommer som alle liker klatring veldig godt. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bli med i denne gruppen har vi nytt opptak nå til neste semester. Søknadsfrist er satt til 15. august. Etter at søknadsfristen har gått ut blir det lagt opp til et en fellestrening med de som søker om å bli med i gruppen. Fellestreningene blir i uke 35.

 

Rekruttgruppen er for de som ønsker å trene strukturert med klatring men synes at tre treninger i uken blir for mye. Som navnet tilsier så er Rekruttgruppen ment for å rekruttere yngre klatrere til Juniorgruppen og det er meningen at denne gruppen skal være et steg opp fra våre ungdomsgrupper. Det er ønskelig at alle som søker plass på gruppene kan sikre og klatre på led fra før av. Deltakere på Rekruttgruppen vil bli invitert med på besøksøkter til Juniorgruppen slik at de blir kjent med deltakerene på begge gruppene.

 

For å søke om å komme med i gruppene sender du epost til tk@bergen-klatreklubb.no med følgende info:

 

- Søkers navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsdato

- Foresattes navn, adresse, telefonnummer og e-post

- Søkers treningsopplegg (antall treningsøkter hver uke, andre aktiviteter i tillegg til klatring etc.)

- Eventuelle resultater fra deltakelse i klatrekonkurranser

- Søkers vilje til å drive med egentrening

- Søkers hovedmotivasjon for å komme med i Junior eller Rekruttgruppen

 

Klubben forventer også at foresatte til de som er med på gruppene er med og hjelper til i forbindelse med gjennomføring av konkurranser/treningsleir etc. Prisen for deltakelse på et semester er satt til 3500,- for Juniorgruppen og 2600,- for Rekruttgruppen. Kontigenten inkluderer inngang i hallene og refusjon av reiseutgifter i forbindelse med konkurranser. NB! Medlemskap i klubben er ikke inkludert.

 

 

For mer info om gruppene kan du se på disse sidene.

satsningsgruppen

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg