bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
16.mai 2020 Mentorordningen 2020

mentorcollage2

 

Etter re sesonger med Mentorordningen for unge kjører Bergen Klatreklubb i gang med ny runde i 2020! Dette er en egen gruppe for deg mellom 16-25 år som har lyst til å lære og bli god til å klatre på naturlige sikringer.  Målet er å skape ett større miljø for yngre personer som er interesserte i fjellklatring og vi ønsker at flere får øynene opp for klatring på naturlige sikringer. Bergen og omegn er kjent for fantastisk sportsklatring utendørs men mulighetene for klatring på naturlige sikringer er minst like flotte, spesielt ute på Sotra. 

 

Det vil bli avholdt til sammen ti samlinger i og rundt Bergen. Målet er at man etter endt periode skal ha dannet en selvstendig gruppe som fortsetter på egenhånd, og som etterhvert kan være ressurspersoner som vil bidra tilbake i miljøet. Gruppen vil få grundig opplæring og trening i hvordan å klatre på naturlige sikringer, klatrehistorie, kameratredning og alpin ferdsel. I utgangspunktet har vi satt opp samlinger på torsdager fra starten av juni og frem til midten av september med opphold i sommerferien. Planen er da å dra ut like etter skole/jobb og få til et lite hverdagseventyr i klatreveggen midt i uken. Tentativt program vil bli sendt ut til deltakerene i starten av opplegget. Merk at justeringer i programmet vil forekomme på grunn av vær og andre forhold utenfor vår kontroll. 

 

Det er satt opp totalt 8 plasser i denne omgang.

 

For å bli med på ordningen så kreves det at du har brattkort og klatrer aktivt i tillegg til at du har lyst til å lære mer om fjellklatring og et brennende ønske om å videreutvikle deg som klatrer. Det er også et krav om at du er medlem av klubben. 

Pris : 1500,- Dette inkluderer lån av utstyr fra klubben og all instruksjon. Utgifter til reise og mat i forbindelse med turer vil bli delt mellom deltakerene og instruktører.

 

Påmeldingskirterier:

- Du må være mellom 16-25 år

- Du må ha Brattkort/Klatrekort

- Du må ha klatret selvstendig på led i minimum 1 år, gjerne utendørs

- Du må skrive hvorfor du ønsker å være med på mentorordningen

- Du må være medlem av Bergen Klatreklubb

 

Lurer du på om dette er noe for deg? Rapport fra fjorårets Mentorordning kan du lese her!

 

Hørest dette ut som noe for deg? Send inn en beskrivelse av hvem du er, din klatreerfaring og motivasjonen din til å delta i ordningen. Søknadsfrist : 1. juni 2020

Søknaden sendes til tk@bergen-klatreklubb.no

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg