bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
13.mai 2020 Innkalling til årsmøte i Bergen Klatreklubb

DSC04007

Årsmøtet 2020 i Bergen Klatreklubb avholdes onsdag 17. juni klokka 18.00 i 3. etasje hos Idèparken i Åsane

 

Grunnet den usikre situasjonen vi er i med korona smittefare vil vi vurdere en form for påmelding og legge til rette for nettmøte deltakelse for de som er i risikogrupper eller er i relasjon med noen i risikogrupper. Ved veldig mange påmeldte kan det være aktuelt å flytte til et større lokale slik at krav til avstand opprettholdes.  

Oppdatert info om dette samt saksliste med relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben senest en uke før årsmøtet avholdes.

Vi har valgt å gjøre dette til et kort og saklig møte uten underholdning og matservering for sikkerhetens skyld. Så får vi heller arrangere et medlemsmøte på et senere tidspunkt med både mat og moro.


Adressen til Idèparken er Langarinden 5, 5132 Nyborg. Det er begrenset med parkeringsplasser utenfor så vi jobber med å finne alternativ parkering i nærheten. Om du reiser kollektivt er kontorene i nærheten av Åsane Videregående skole og bussrute 36, 37, 38, 91, 96, 200 og 210 kjører forbi her (mulig bussbytte på Åsane Terminal).

 

Vi minner om at medlemskap i Bergen Klatreklubb skal være betalt i 2020 for å ha stemmerett på årsmøtet. Medlemskap til klubben kjøper du her.

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg