bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
22.oktober 2018 Julebuldring og julebord 2019

julebord

Lørdag 14. desember er det endelig duket for årets fest med BKKs julebulder og julebord!

 

Det er mulig å kjøpe billetter til buldringen via klubbens nettsider (ved innlogging på min side) eller i resepsjonen i Bryggeriet eller Bergenshallen. Vi regner med at det blir fullt før fristen i år som i fjor så det kan være lurt å være ute i god tid.


 

Julebuldring

Dette er en sosial og uformell konkurranse som alle kan og bør være med på! Fine problemer på alle nivåer blir skrudd opp. Innleid ruteskruer i år er Daniel Olausson som også var med i fjor.

 

Sted: Bryggeriet

Tidsskjema:

09.30–10.00: registrering damer, juniorer og Masterclass

10.00–12.30: dame-, junior- og turklassen

12.45–13.15: premieutdeling dame-, junior- og Masterclass

13.30–14.00: registrering herrer

14.00–16.30: herreklassen

16:45–17.15: premieutdeling herreklassen

Tidsskjemaet kan bli endret noe ved mange påmeldte.

 

NB! Begrenset med plasser på buldringen, særlig i herreklassen, og plassene fylles opp etter førstemann-til-møllen-prinsippet.

Det vil hjelpe på plassbegrensningen om vi får fordelt folk fornuftig i Master- og herreklassen, så som en pekepinn på nivåfordelingen oppfordrer arrangementskomiteen herrer som buldrer gul/rød eller hardere bulder i Bryggeriet, til å stille i herreklassen. Masterklassen (tidligere turklassen) er forbeholdt klatrere på lavt, middels og høyt nivå som føler at dame-/herreklassen blir litt for seriøst. Sterke herrer bør stille i herreklassen!

 

Julebord

Same procedure as last year! Julebordet i år blir avholdt på Lyngbø Klubbhus på Laksevåg. Det blir aperitiff, festmat, dessert og livemusikk med det beste klatrebandet i Bergen - Second GO! Med andre ord - TOPP STEMNING!

Buss fra sentrum går fra utsiden av Galleriet (Olav Kyrres gate), linje nr. 16, Sentrum–Nipedalen, og 17, Sentrum–Gravdal (har nærmeste busstopp). Begge kan benyttes. Avstigning ved Nygård kirke hvis du tar buss nr. 16, eller et stopp senere hvis du tar buss nr. 17.

Aperitiff kl. 19.30

Matservering kl. 20.00

 

Meny:

1) Juletallerken: Pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør

2) Vegetarrett: Portobellosopp fyllt med qiunoa, tomat og friske urter. Servert med ratatouille, grønne bønner og ovnsbakte amadinepoteter

Ønsker du alternativ 2 (vegetar), kan du klikke her føre opp ønsket ditt (etter at du har betalt). Hvis du skulle ha problemer med å komme deg inn på lenken, kan du sende e-post til julebord@bergen-klatreklubb.no (etter at du har betalt).

Prisen dekker aperitiff, festmiddag og live musikk pluss en liten attåt – men man må selv sørge for hovedparten av medbrakt.

Det er 18-årsgrense fra kl. 22.

Påmeldingsfrist til julebordet er 7. desember!

 

Priser:

Julebord: 350,- (400,- for ikke-medlemmer)

Julebuldring: 50,- (100,- for ikke-medlemmer)

Buldringen er gratis for juniorer.

NB! Skal du både buldre og feste, må du huske å melde deg på begge deler!

Send e-post til julebord@bergen-klatreklubb.no hvis du lurer på noe.

 

 

 

Obs.! I forbindelse med omskruingen til julebuldringen holder Bryggeriet buldresenter stengt f.o.m. mandag 9. desember t.o.m søndag 15. desember.

Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg