bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
02.september 2019 Åpningssamling på Kjereide

BKK inviterer til åpningssamling på Kjereide, 8. september.
I sommer er det utviklet et nytt stort klatrefelt på Kjereide, ved Kallestad, på Sotra. Så langt er 33 ruter gått (fra 7- til 8-) og en del prosjekter gjenstår. I tillegg er det potensiale for noen naturlig sikrede ruter. Feltet består av flere vegger med ulik vinkel og himmelretning, men klatringen er jevnt over av høy kvalitet og loddrett/svakt overhengende på gode tak. Mange av rutene får sol tidlig på dagen, men trenger et par dager på å tørke etter regnvær.
Søndag 8.september er det meldt bra vær og vi inviterer til åpningssamling. Oppmøte ved Kallestad grendahus kl. 10.30 hvis du vil ha følge på turen inn til veggen.
https://goo.gl/maps/BQT1jzQsgczywcbm7
Det er et barnevennlig (ikke klatringen) og hyggelig sted, med anmarsj ca 20-25 minutter. Ta med fiskestang.
Alle må ta med eget utstyr og det blir ikke gitt opplæring. Men BKK stiller med folk som kan gi beta på rutene og forhåpentligvis det blir loddtrekning av førstebestigning av en ferdig boltet rute. Legg gjerne igjen en melding på Facebook-sidene dersom du trenger skyss eller har ledig plass i bilen.

Det er loppemarked på grendahuset på Kallestad akkurat denne helgen. Vi har fått lov til å parkere inntil 5 biler der. Hvis det er fullt kan det parkeres i lang gruslomme på venstre side ca 150 meter før grendahuset og litt før det, like etter avkjørsel til venstre til Kallestad. Fyll opp bilene og ta hensyn når du parkerer.
Det er svært vått i terrenget og støvler er nødvendig på anmarsjen.
Kontaktperson: Gunnar Karlsen, gunnar.karlsen@uib.no, tlf 99589608

:: Feltet ligger i rutedatabasen

 

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg