bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
19.juni 2017 Mentorordning - naturlig sikret klatring


mentorordning4-kopi

 

 

Klatring på naturlige sikringer – Mentorordning

 

Bergen Klatreklubb starter høsten 2017 opp med en egen gruppe for deg mellom 16-22 år som har lyst til å lære og bli god til å klatre på naturlige sikringer. Dette er et samarbeidsprosjekt med Norges Klatreforbund og det er et pilotprosjekt på landsbasis. Målet er å skape ett større miljø for yngre personer som er interesserte i fjellklatring og vi ønsker at flere får øynene opp for klatring på naturlige sikringer. Bergen og omegn er kjent for fantastisk sportsklatring utendørs men mulighetene for klatring på naturlige sikringer er minst like flotte, spesielt ute på Sotra.

 

Det vil bli avholdt ukentlige treninger i Bergensregionen. Målet er at man etter endt periode skal ha dannet en selvstendig gruppe som fortsetter på egenhånd, og som etterhvert kan være ressurspersoner som vil bidra tilbake i miljøet. Gruppen vil få grundig opplæring og trening i hvordan å klatre på naturlige sikringer, klatrehistorie, kameratredning og alpin ferdsel. Vi planlegger minst en lengre tur med overnatting.

 

Det er satt opp totalt 9 plasser i første omgang.

 

For å bli med på ordningen så kreves det at du har brattkort og klatrer aktivt i tillegg til at du har lyst til å lære mer om fjellklatring og et brennende ønske om å videreutvikle deg som klatrer.

 

I utgangspunktet har vi satt opp ukentlige treninger hver onsdag med oppstart 16 august. Her kan det komme endringer. Kurset avsluttes en gang i oktober.

 

Pris : 1500,- Dette inkluderer lån av utstyr fra klubben og all instruksjon. Utgifter til reise og mat i forbindelse med turer vil bli delt mellom deltakerene og instruktører.

 

Hørest dette ut som noe for deg? Send inn en beskrivelse av hvem du er, din klatreerfaring og motivasjonen din til å delta i ordningen.

 

Søknadsfrist : 13. august 2017

Søknaden sendes til bergenshallen@bergen-klatreklubb.no

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg