bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(sikkerhet)

 

Rapportering av avvik, ulykke eller nestenulykke i Bergenshallen

Bergen klatreklubb har innført et rapporteringsskjema som skal benyttes til å registrere ulykker, nestenulykker og avvik som skjer i Bergenshallen eller Bryggeriet. Hvis du observerer en ulykke, en nestenulykke eller et avvik (noe som kan medføre en ulykke) så er det ønskelig at du fylle ut skjemaet nederst på denne siden.

 

Informasjonen som Bergen Klatreklubb får inn ved hjelp av disse rapportene vil bli brukt i ulykkesforebyggende arbeid i Bergenshallen og Bryggeriet. Ved å fylle ut en slik rapport hjelper du dermed til med å gjøre klatresporten tryggere. Det er viktig å presisere at disse rapportene kun er tilgjengelig for internt bruk og at ingen vil bli uthengt for “å ha gjort noe feil”. Du kan også rapportere helt anonymt. Utfylte rapporter vil ikke bli publisert.

Hva bør DU rapportere?
I utgangspunktet ønsker vi en lav terskel for å registrere hendelser og avvik. Dette fordi at små avvik og “ubetydelige” hendelser ofte er første steg på veien til en større ulykke. Hvis vi får avdekket gjengangere så kan vi kanskje gjøre tiltak for å hindre at en større ulykke inntreffer. Her er noen eksempler:

 

 

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg