bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
BESTIGNINGER

07.oktober Vestveggen
Vestveggen blir Bergens nye storstue for klatring i Åsane Arena. Klubben jobber hardt sammen med Tjelmeland Friksjon for å få alt klart til åpning, men det er enda mye arbeid som gjenstår. Byggearbeidet og ferdigstillelsen av anlegget går etter skjema, men det er endel usikkerhet knyttet til vareleveranser på grunn av redusert kapasitet hos produsentene i disse tider.
Foreløpig ser det ut som åpningsdato blir i løpet av siste halvdel av november. Vi gleder oss veldig, og kommer til å holde dere oppdatert med info om byggeprosessen og endelig åpningsdato når det er klart. Følg med på våre hjemmesider og sosiale medier fremover, dette blir veldig spennende!
vestveggen
...les resten av artikkelen
24.august Klatring i Bergenshallen.
Skal du i Bergenshallen å klatre så les dette.
Vi setter maksimums grensen på 25 personer for at våre besøkende skal føle seg trygge på at det er mulighet til å holde anbefalt avstand på 1 meter. For bruk av buldrerommet er grensen 5 personer. Gi beskjed til vakten om du skal i Buldrerommet.
Vi har barne- og ungdomsgrupper i anleggene mandager, tirsdager, onsdager og torsdager fra 1630-1900 og disse gruppene blir prioritert inn, så i realiteten er det kun plass til ca. 10 besøkende i dette tidsrommet. Vår anbefaling til alle er derfor å besøke oss før eller etter dette tidsrommet.
 
Og som alle er kjent med nå:
- Hold deg hjemme om du er syk
- Vask hendene før og etter klatring
- Nys i albuen
- Overhold 1-metersregelen
- Registrer deg når du besøker våre anlegg
 
 
...les resten av artikkelen
21.august Viktig info for deg som skal klatre inne

Grunnet stor pågang i det siste ser vi oss nødt til å innføre begrensninger på antall personer i Bryggeriet og Bergenshallen.

Vi setter maksimums grensen på 25 personer for at våre besøkende skal føle seg trygge på at det er mulighet til å holde anbefalt avstand på 1 meter. 

Mellom 16.30-19.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag har vi grupper i aktivitet og disse blir prioritert inn, slik at det kun er plass til 10 besøkende i anleggene i denne perioden.

Vi oppfordrer alle våre besøkende til å avslutte treningen etter endt økt så raskt som mulig ved stor pågang slik at ventetiden blir kortest mulig for eventuelle ventende klatrere.

Vakten i hallen bestemmer til enhver tid når grensen er nådd og nye folk må vente på tur.

Vi minner og om viktigheten av god hånd hygiene, vask av hender før etter og under trening, og at du holder deg hjemme dersom du har sykdoms-symptomer.

Du MÅ føre deg på skjema over besøkende med navn, tlf.nr. og tid når du kommer inn og når du går ut for evt. smittesporing.

God klatring og buldring

...les resten av artikkelen
06.januar Overgang til nytt medlemssystem

Fra og med 1/1-20 har klubben gått over til NIF sin medlemsadministrasjon, MinIdrett. Dette skyldes strengere krav til personvern samt nye regler for registrering av medlemstall. Som følge av overgangen til nytt medlemssystem har vi også måttet gå over fra tidligere ordning med medlemsskap fra dato til dato, og medlemskapet følger fra nå av kalenderåret.

 

Hva vil dette ha å si for meg spør du deg kanskje? For det første er man nå nødt til å benytte www.minidrett.no for å kjøpe medlemskap i klubben (benytt linken på denne siden for direkte innmelding). Det er ikke lenger mulig å kjøpe i en av våre haller eller via våre nettsider. Når du har kjøpt medlemskap via NIF sin løsning får du kvittering på kjøpet som du kan bruke til å vise at du er medlem av klubben, eventuelt kan du laste ned appen til MinIdrett hvor du får opp medlemsskapet i klubben. Rent praktisk må man som første gangs bruker av MinIdrett registrere seg i løsningen (ved å motta en sms) så det kan være lurt å gjøre dette før man f.eks besøker Bryggeriet hvor det er dårlig mobildekning. 

 

For å kjøpe medlemskap trykk her. NB! Det er ikke nødvendig å søke om medlemskap i klubben, benytt linken for direkte innmelding.

 

Men hva med meg som kjøpte nytt medlemskap i desember??? Slapp av, allerede registrerte medlemskap i klubben løper selvsagt til de går ut, i ditt tilfelle da i desember 2020.

 

Du kan lese mer om fordelene ved å være medlem av klubben vår her.

minidrett2

...les resten av artikkelen
24.mars Arena Nord

åsane 150

Tjelmeland Friksjon startet i januar opp med bygging av klatreveggene i Arena Nord, og skissen over viser planene for hvordan anlegget blir når alt er ferdig, forhåpentligvis i løpet av høsten 2020. Hvor mye situasjonen med Koronavirus vil ha å si for byggeprosessen er enda tidlig å si noe om, men fremdriftsplanene er ikke endret så vi krysser fingrene for at alt går som planlagt.

 I skissen er søyler, takkonstruksjon, etasjeskiller resepsjon og trappeløp tatt bort for å gjøre skissene enklere å forstå. Til sammen blir det 3200 kvadratmeter med klatreflate fordelt ut over:

- stort buldrerom under mesaninen (500m2). Til sammenligning er Bryggeriet ca. 250m2

- hovedvegg med både overheng og vertikale vegger, 15 meter høyde

- kursrom for grupper, nybegynnere og paraklatring, 10 meter høyde

- autobelayvegg (det blir 15-20 autobelayer spredd rundt i senteret)

- bratt konkurransevegg, 15 meter høyde

- speedvegg med to speedruter (internasjonal standard)

- juniorvegg med overheng på mesaninen, 12,5 meter høyde

- flatvegger og svavegger på mesaninen, 12,5 meter høyde

- eget barnerom

- stort treningsrom i 3. etasje med Kilterbrett, Moonvegg, campusbrett, stor kaosvegg og sirkelvegg.

 

Totalt vil anlegget ha rundt 170 boltelinjer, dvs. rundt 450 ruter på alle nivå, fra nybegynner til elite. Klubben holder i disse dager på med å starte rekrutteringen av faste ansatte som skal være med å drifte anlegget; ruteskruere, vakter, trenere og instruktører. Følg med på disse sidene og våre facebooksider for oppdatert informasjon om rekrutteringsprosessen.

...les resten av artikkelen

:: Arkiverte nyheter
:: Meld deg på epostlisten til BKK


Viser 4 siste bestigninger
2019-05-20
Jon Høyland varmet opp ved å perse på Tjelmeland Friksjon (9) i går! Vitner meldte om både jubling og omfavnelser.

2018-05-02
Eline besteg Tjelmeland Friksjon!

2018-04-23
Endre Evensen gjorde en sjelden bestigning av Oy, 9, i Loddefjord i går.

2018-04-17
En begivenhetsrik dag i Loddefjord! Jon Solberg Høyland fikk en sårt etterlengtet bestigning av Idiot (9-), som han ifølge troverdige kilder hadde mer enn 100 forsøk på! Vegard Eikum debuterte i Loddefjord ved å på elegant vis bestige Fryktens Spill (8) i tredje forsøk!

[Første] [Forrige] Side 1 av 202 [Neste] [Siste]

Alle bestigninger fra 13 12 11 10 09 08
07 06 05 04 03 02 01

Meld inn en ny bestigning


Vannkrig, 8- [Goltastraumen]

Klatrer: Håkon Syvertsen
Foto: Anders Dingsøyr
5 siste ruter med nye bilder (se flere)
•Damian Laskowski på Fuglevennen [Borys Komander]
•Damian Laskowski på Fugleskremmer [Borys Komander]
•Halvar Lie på Elastisk stiv [Felix Bernsteiner]
•Are Sæbø på Kraken [Adam Custer]
•Stig Anton Hordvik på En midtsommernattsdrøm [Adam Custer]
Bergen Klatreklubb
remi@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg