bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
BESTIGNINGER

13.mai Innkalling til årsmøte i Bergen Klatreklubb

DSC04007

Årsmøtet 2020 i Bergen Klatreklubb avholdes onsdag 17. juni klokka 18.00 i 3. etasje hos Idèparken i Åsane

 

Grunnet den usikre situasjonen vi er i med korona smittefare vil vi vurdere en form for påmelding og legge til rette for nettmøte deltakelse for de som er i risikogrupper eller er i relasjon med noen i risikogrupper. Ved veldig mange påmeldte kan det være aktuelt å flytte til et større lokale slik at krav til avstand opprettholdes.  

Oppdatert info om dette samt saksliste med relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben senest en uke før årsmøtet avholdes.

Vi har valgt å gjøre dette til et kort og saklig møte uten underholdning og matservering for sikkerhetens skyld. Så får vi heller arrangere et medlemsmøte på et senere tidspunkt med både mat og moro.


Adressen til Idèparken er Langarinden 5, 5132 Nyborg. Det er begrenset med parkeringsplasser utenfor så vi jobber med å finne alternativ parkering i nærheten. Om du reiser kollektivt er kontorene i nærheten av Åsane Videregående skole og bussrute 36, 37, 38, 91, 96, 200 og 210 kjører forbi her (mulig bussbytte på Åsane Terminal).

 

Vi minner om at medlemskap i Bergen Klatreklubb skal være betalt i 2020 for å ha stemmerett på årsmøtet. Medlemskap til klubben kjøper du her.

...les resten av artikkelen
12.mars Bryggeriet og Bergenshallen stengt på grunn av koronavirus

kronoa

Regjeringen har bestemt at kultur- og idrettsarrangmenter forbys frem til 15. juni.  

Restriksjonene gjelder alle typer idrettsarrangement, både store og små.

Beslutningen viderefører regjeringens tiltak for å hindre videre smitte av koronaviruset. Blant annet skal folk holde minst to meters avstand til hverandre og ikke samles i grupper på flere enn fem.

Den innbefatter videreføring av stengte treningssenter, noe som betyr at vi ikke vet noe om når vi kan åpne Bergenshallen eller Bryggeriet igjen, annet enn at det ser ut som det kan gå lang tid.

Mer info på: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/regjeringen-forbyr-idrettsarrangement-frem-til-15.-juni/

Når det gjelder uteklatring vil vi anbefale å følge råd og pålegg fra folkehelseinstituttet og opptre ansvarlig. Vi minner om Norges klatreforbunds anbefalinger som du finner her:https://klatring.no/nyheter/2020/04/koronavettregler-for-klatring

Hva kan jeg da gjøre som klatrer? 

Anbefalingene betyr i praksis for oss at vanlig klatring frarådes – enten det er ute eller inne. Det er særdeles vanskelig å desinfisere klatretak på en måte som 100 % sikkert hindrer smitte. For de fleste klatrefelt ute kan man ikke ha kontroll på tilgang, og det er derfor vanskelig å vite om en smittet har vært på linja før deg. Om stedet du ønsker å klatre på kan anses som helt utelukket for andre å ha vært på eller komme på seinere, vil dette kunne vurderes som så isolert at smittefare ikke er høyere enn ved normal ferdsel i samfunnet. Vi minner uansett om at vi alle nå har et helt spesielt ansvar for å unngå skader som kan belaste helsevesenet, så ta det ekstra forsiktig i all aktivitet. 

Dette vil si man kan møtes i mindre grupper og arrangere alternativ aktivitet - f.eks. basistrening sammen! Her er lenke til Olympiatoppens side for øvelser og inspirasjon
https://olympiatoppenvideo.no/folder/4._basistrening_arkiv  

 Ref. NKF

Dersom du har spørsmål vedrørende stengingen kan du ta kontakt med daglig leder Remi Småland: remi@bergen-klatreklubb.no

 

...les resten av artikkelen
06.januar Overgang til nytt medlemssystem

Fra og med 1/1-20 har klubben gått over til NIF sin medlemsadministrasjon, MinIdrett. Dette skyldes strengere krav til personvern samt nye regler for registrering av medlemstall. Som følge av overgangen til nytt medlemssystem har vi også måttet gå over fra tidligere ordning med medlemsskap fra dato til dato, og medlemskapet følger fra nå av kalenderåret.

 

Hva vil dette ha å si for meg spør du deg kanskje? For det første er man nå nødt til å benytte www.minidrett.no for å kjøpe medlemskap i klubben (benytt linken på denne siden for direkte innmelding). Det er ikke lenger mulig å kjøpe i en av våre haller eller via våre nettsider. Når du har kjøpt medlemskap via NIF sin løsning får du kvittering på kjøpet som du kan bruke til å vise at du er medlem av klubben, eventuelt kan du laste ned appen til MinIdrett hvor du får opp medlemsskapet i klubben. Rent praktisk må man som første gangs bruker av MinIdrett registrere seg i løsningen (ved å motta en sms) så det kan være lurt å gjøre dette før man f.eks besøker Bryggeriet hvor det er dårlig mobildekning. 

 

For å kjøpe medlemskap trykk her. NB! Det er ikke nødvendig å søke om medlemskap i klubben, benytt linken for direkte innmelding.

 

Men hva med meg som kjøpte nytt medlemskap i desember??? Slapp av, allerede registrerte medlemskap i klubben løper selvsagt til de går ut, i ditt tilfelle da i desember 2020.

 

Du kan lese mer om fordelene ved å være medlem av klubben vår her.

minidrett2

...les resten av artikkelen
24.mars Arena Nord

åsane 150

Tjelmeland Friksjon startet i januar opp med bygging av klatreveggene i Arena Nord, og skissen over viser planene for hvordan anlegget blir når alt er ferdig, forhåpentligvis i løpet av høsten 2020. Hvor mye situasjonen med Koronavirus vil ha å si for byggeprosessen er enda tidlig å si noe om, men fremdriftsplanene er ikke endret så vi krysser fingrene for at alt går som planlagt.

 I skissen er søyler, takkonstruksjon, etasjeskiller resepsjon og trappeløp tatt bort for å gjøre skissene enklere å forstå. Til sammen blir det 3200 kvadratmeter med klatreflate fordelt ut over:

- stort buldrerom under mesaninen (500m2). Til sammenligning er Bryggeriet ca. 250m2

- hovedvegg med både overheng og vertikale vegger, 15 meter høyde

- kursrom for grupper, nybegynnere og paraklatring, 10 meter høyde

- autobelayvegg (det blir 15-20 autobelayer spredd rundt i senteret)

- bratt konkurransevegg, 15 meter høyde

- speedvegg med to speedruter (internasjonal standard)

- juniorvegg med overheng på mesaninen, 12,5 meter høyde

- flatvegger og svavegger på mesaninen, 12,5 meter høyde

- eget barnerom

- stort treningsrom i 3. etasje med Kilterbrett, Moonvegg, campusbrett, stor kaosvegg og sirkelvegg.

 

Totalt vil anlegget ha rundt 170 boltelinjer, dvs. rundt 450 ruter på alle nivå, fra nybegynner til elite. Klubben holder i disse dager på med å starte rekrutteringen av faste ansatte som skal være med å drifte anlegget; ruteskruere, vakter, trenere og instruktører. Følg med på disse sidene og våre facebooksider for oppdatert informasjon om rekrutteringsprosessen.

...les resten av artikkelen

:: Arkiverte nyheter
:: Meld deg på epostlisten til BKK


Viser 4 siste bestigninger
2019-05-20
Jon Høyland varmet opp ved å perse på Tjelmeland Friksjon (9) i går! Vitner meldte om både jubling og omfavnelser.

2018-05-02
Eline besteg Tjelmeland Friksjon!

2018-04-23
Endre Evensen gjorde en sjelden bestigning av Oy, 9, i Loddefjord i går.

2018-04-17
En begivenhetsrik dag i Loddefjord! Jon Solberg Høyland fikk en sårt etterlengtet bestigning av Idiot (9-), som han ifølge troverdige kilder hadde mer enn 100 forsøk på! Vegard Eikum debuterte i Loddefjord ved å på elegant vis bestige Fryktens Spill (8) i tredje forsøk!

[Første] [Forrige] Side 1 av 202 [Neste] [Siste]

Alle bestigninger fra 13 12 11 10 09 08
07 06 05 04 03 02 01

Meld inn en ny bestigning


Skjærgårdspilsen, 8/8+ [Syltøy]

Klatrer: Ansgar Espeland
Foto: Stein Ivar Gravdal
5 (+) siste brukermeninger (se alle)
5 siste ruter med nye bilder (se flere)
•Olav G. på Brytningstid [Ola Espen G.]
•Roar på Spor av flukt [Ove Landro]
•Cat på To følsomme mennesker [Ove Landro]
•Roar på Gullhanen [Ove Landro]
•Karol Franz på Blücher [Elise Viksøy]
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg