bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
BESTIGNINGER

17.februar Innkalling til årsmøte i Bergen Klatreklubb

Årsmøtet 2020 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 19. mars klokka 18 i 3. etasje hos Idèparken i Åsane.  Oppdatert saksliste med relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben senest en uke før årsmøtet avholdes.

 

Alle medlemmer kan komme med saksforslag til årsmøtet. Saksforslag må sendes inn til klubben før 5. mars, gjerne på epost til styreleder Erik Faugstad: post@bergen-klatreklubb.no

 

Vi minner om at medlemskap i Bergen Klatreklubb skal være betalt i 2020 for å ha stemmerett på årsmøtet. Medlemskap til klubben kjøper du her.

...les resten av artikkelen
09.desember Bergen Klatreklubb ser etter nye styremedlemmer i 2020

Vil du være med og bidra i Norges største klatreklubb? Styret jobber med å videreutvikle klubbens nåværende og fremtidige klatreanlegg, de legger til rette for utvikling og vedlikehold av utendørs klatring, arrangerer sosiale begivenheter samt konkurranser med mer.

Valgkomiteen består denne gangen av Adam Custer, Heidi Lambrechts, Eirik Løvby og Henriette Alsaker.

Vi har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2020. Styret velges på årsmøtet i klubben som blir avholdt 19. mars. Valgkomitèen er i første omgang på jakt etter en kandidat som har barn/ungdom som klatrer. Alle kandidater til styret vil bli vurdert.

Innspill sendes til leder for komiteen, Henriette, på henriette@fjellogfjord-konferanser.no så snart som mulig.

...les resten av artikkelen
06.januar Overgang til nytt medlemssystem

Fra og med 1/1-20 har klubben gått over til NIF sin medlemsadministrasjon, MinIdrett. Dette skyldes strengere krav til personvern samt nye regler for registrering av medlemstall. Som følge av overgangen til nytt medlemssystem har vi også måttet gå over fra tidligere ordning med medlemsskap fra dato til dato, og medlemskapet følger fra nå av kalenderåret.

 

Hva vil dette ha å si for meg spør du deg kanskje? For det første er man nå nødt til å benytte www.minidrett.no for å kjøpe medlemskap i klubben (benytt linken på denne siden for direkte innmelding). Det er ikke lenger mulig å kjøpe i en av våre haller eller via våre nettsider. Når du har kjøpt medlemskap via NIF sin løsning får du kvittering på kjøpet som du kan bruke til å vise at du er medlem av klubben, eventuelt kan du laste ned appen til MinIdrett hvor du får opp medlemsskapet i klubben. Rent praktisk må man som første gangs bruker av MinIdrett registrere seg i løsningen (ved å motta en sms) så det kan være lurt å gjøre dette før man f.eks besøker Bryggeriet hvor det er dårlig mobildekning. 

 

For å kjøpe medlemskap trykk her. NB! Det er ikke nødvendig å søke om medlemskap i klubben, benytt linken for direkte innmelding.

 

Men hva med meg som kjøpte nytt medlemskap i desember??? Slapp av, allerede registrerte medlemskap i klubben løper selvsagt til de går ut, i ditt tilfelle da i desember 2020.

 

Du kan lese mer om fordelene ved å være medlem av klubben vår her.

minidrett2

...les resten av artikkelen
02.desember Ansettelse av daglig leder

logoVarBBergen Klatreklubb har nylig hatt en ansettelsesprosess for å finne en daglig leder som kan være med og bygge opp en større organisasjon med tanke på å drive klubben videre.

Klubben har vokst betydelig de siste årene, og med åpning av klatrehallen i Åsane om bare ett år, ser vi at oppgaver som økonomistyring, HR og personaloppfølging, nyansettelser m.m. blir vanskelig å følge opp tilfredsstillende av styret i fremtiden. Derfor har vi lagt spesielt vekt på å finne noen med solid erfaring og kvalifikasjoner innen disse områdene. Vedkommende vil da ta over ansvaret slik at både styret og øvrige ansatte kan fokusere helhjertet på å gjøre klatretilbudet i Bergen så godt som mulig.

Etter en spennende runde med intervjuer og mange gode kandidater, har vi gleden av å presentere Remi Småland som ny daglig leder i Bergen Klatreklubb. Han begynner i mars 2020. Remi er en lidenskapelig og erfaren klatrer som også har sterk faglig bakgrunn som leder i en stor bedrift gjennom mange år, og vi ser frem til at han skal bruke av sin kunnskap til å hjelpe oss å profesjonalisere organisasjonen fremover.

Den daglig lederen vil altså overta mer av det organisatoriske, økonomiske og personalmessige ansvaret i klubben. Trond Kristian Kalstø, som i dag er administrativ ansvarlig, har i flere år gjort en glimrende innsats for klubben gjennom blant annet klubbutvikling, utvikling av trenere, instruktører, grupper og aktiviteter - spesielt rettet mot barn og unge. Dette arbeidet anser vi som så viktig, at vi ønsker at Trond Kristian skal bruke mer tid og ressurser her. Han har dessuten gjort et solid stykke arbeid opp mot Åsane-prosjektet, og vil fortsatt være prosjektleder for dette.

Petter Vestly gjør også en kjempeinnsats for klubben - arbeidet han gjør med ruter og sikkerhet i klubbens anlegg er utrolig viktig. Dette blir enda mer krevende når vi får en ny, stor klatrehall, så det betyr mye at Petter nå jobber med å lære opp flere ruteskruere.

Styret ser fram til å jobbe videre med et styrket team i klubben, og vi gleder oss til å se hva vi sammen kan få til for å gjøre klatrebyen Bergen enda bedre!

...les resten av artikkelen
08.februar Tjelmeland Friksjon har signert kontrakt med Arena Nord

Tjelmeland Friksjon har nå signert avtale med Arena Nord om at de skal stå for byggingen av ny klatrehall i det nye store idrettsanlegget på Myrdal, og etter planen er det Bergen Klatreklubb som skal drifte denne. Vi vil nå jobbe tett sammen med Tjelmeland for å prosjektere og utarbeide et komplett klatresenter som kan tilby ledklatring, buldring, speedklatring, kursvegger, barneklatring og paraklatring fordelt på en klatreflate på over 3000 kvadratmeter. Målet er ganske enkelt å lage den største og beste klatrehallen i Norden, og med Tjelmeland på laget er Arena Nord og Bergen Klatreklubb på riktig vei. Grunnarbeidet for anlegget er godt i gang og etter planen skal Tjelmeland starte med å bygge klatrevegger i anlegget etter sommeren. Det gledes!

 

Bildet viser et skisseprosjekt som Tjelmeland tidligere har laget for å vise hva som er mulig å få til i det nye anlegget. Merk at endelig design av anlegget ikke er utarbeidet. For å få en idè hvor stort anlegget er så er dimensjonene 18 meter bredde, 70 meter lengde og 15 meter høyde. Kort sagt - dette blir stort!

...les resten av artikkelen

:: Arkiverte nyheter
:: Meld deg på epostlisten til BKK


Viser 4 siste bestigninger
2019-05-20
Jon Høyland varmet opp ved å perse på Tjelmeland Friksjon (9) i går! Vitner meldte om både jubling og omfavnelser.

2018-05-02
Eline besteg Tjelmeland Friksjon!

2018-04-23
Endre Evensen gjorde en sjelden bestigning av Oy, 9, i Loddefjord i går.

2018-04-17
En begivenhetsrik dag i Loddefjord! Jon Solberg Høyland fikk en sårt etterlengtet bestigning av Idiot (9-), som han ifølge troverdige kilder hadde mer enn 100 forsøk på! Vegard Eikum debuterte i Loddefjord ved å på elegant vis bestige Fryktens Spill (8) i tredje forsøk!

[Første] [Forrige] Side 1 av 202 [Neste] [Siste]

Alle bestigninger fra 13 12 11 10 09 08
07 06 05 04 03 02 01

Meld inn en ny bestigning


Fusa kraftlag, 8+ [Mojavato]

Klatrer: Torbjørn E. Bøe
Foto: Erik Faugstad
5 siste ruter med nye bilder (se flere)
Kolkjereryggen [Adam Custer]
•Magnus Kvamme på Spiralis [Trond Kristian]
Sort september [Olav]
•Isabell Amundsen på Selvhjort er velhjort [WjTveit]
•Na på Sauesank [WTveit ]
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg