bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(arkiv)
:: Nyhetsarkiv fra Året ::

03.februar Årsmøte 2016

Årsmøtet 2016 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 3. mars kl 18.

Informasjon om sted, oppdatert saksliste og relevante dokumenter blir tilgjengelig på websidene til klubben senest en uke før møtet.

Klubbens lover, inkludert standard saksliste ligger her.

Alle medlemmer kan komme med saksforslag - disse må sendes BKK innen 25. februar, gjerne pr. epost til post@bergen-klatreklubb.no.
Vi minner om at medlemskap i BKK skal være betalt i 2016 for å ha stemmerett på årsmøtet.

...les resten av artikkelen
03.februar Norgescup i buldring 12.-13. mars

BKK skal arrangere norgescup i buldring i Bryggeriet helgen 12.-13. mars. Har du lyst til å være med og bidra på konkurransen som frivillig? Vi trenger først og fremst meddommere, men også børstere, utøverkontakter og publikumsvakter til finalene, og vi trenger hjelp til div. orging av isolat, matservering, filming og fotografering. Send en e-post til marie@bergen-klatreklubb.no om du har lyst til å bidra med noe!

Vil du være meddommer, ta kontakt med dommeransvarlig caroline.boe@gmail.com direkte. (Du må ikke ha erfaring med å dømme klatrekonkurranser fra før.)

...les resten av artikkelen
31.januar Hvem skal styre BKK i 2016?

Valgkomiteen, som består av Bjarte Ross Idsø, Linn Karin Stendal og Florian Falck, har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2016. Styret velges på årsmøtet i klubben. Dato for årsmøtet er ikke bestemt enda, det blir annonsert en måned i forkant, og må finne sted innen 31. mars.

Vi vil svært gjerne høre fra folk som er interessert i å gjøre en innsats for klubben det neste året, eller fra dem som har gode forslag å komme med.

Innspill sendes til leder for komiteen, Bjarte, på bjarterossidso@gmail.com så snart som mulig.

...les resten av artikkelen
31.januar BKK søker ny administrativ ansvarlig

2016-adm-annonseBergen Klatreklubb (BKK) er en av Norges største klatreklubber og en av Bergens største idrettsklubber med over 1600 medlemmer. Klubben drifter to klatrehaller i Bergen.

Vi søker ny administrativ ansvarlig i BKK. Vi søker i utgangspunktet en person i 75 % stilling, men stillingsprosenten kan økes til 100 %. Arbeidstiden er fleksibel, og det er mulig å gjøre deler av jobben hjemmefra hvis man ønsker det.

Arbeidsoppgavene består i å holde orden på aktiviteten som foregår i klatrehallene – e-postkorrespondanse, kurspåmelding, ungdomsgrupper, booking av instruktører til kurs og arrangementer, post og regnskap, oppfølging av prosjekter samt instruksjon. Du har også hovedansvar for de fleste som jobber i hallene. 

Du samarbeider tett med styret og vår teknisk ansvarlig.

Kvalifikasjoner: Du må være i stand til å jobbe selvstendig, være pliktoppfyllende, ærlig og serviceinnstilt. Du bør ha god kjennskap til klatring, og det er en fordel hvis du er klatreinstruktør, men dette er ikke et krav da vi kan gi deg instruktørkurs. Erfaring fra administrasjon og regnskap er en fordel.

Vi tilbyr den rette personen store muligheter til å påvirke BKK og en variert og fleksibel arbeidsdag. 

Lønn etter avtale. 

Tiltredelse så snart som mulig, i utgangspunktet 10. april eller tidligere.

Søknadsfrist: 20. februar.

Hvis du har spørsmål til stillingen eller ønsker mer info, send en e-post til post@bergen-klatreklubb.no.

Søknad med CV sendes til samme adresse.

...les resten av artikkelen
31.januar NC klatring Narvik

Uværet i helgen gjorde at bare 2 av 7 fra Bergen Klatreklubb kom seg til Narvik for å delta i Norgescup i klatring. Det ble heldigvis full uttelling for de to. Gratulerer til Eline Næsheim og Leo Bøe med 1. plass i klassene damer senior og eldre gutter junior!

:: Resultater

...les resten av artikkelen
03.januar Vestlandscup 2016

VC1-BergenLBKK inviterer til årets første vestlandscup i Bergenshallen 24. januar! Vestlandscupen er en uformell konkurranse for alle, uansett ferdighetsnivå og tidligere konkurranseerfaring.

...les resten av artikkelen
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (betjent fra kl 1530 til 1830)
Husk meg:

Registrer deg