bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(kurs)

Buldring er klatring på en lav vegg eller kampestein ("buldrestein") uten behov for tau, men bare en tjukkas eller buldrematte, og stiller ikke de samme kravene som tauklatring til at du først lærer deg alle de nødvendige sikringsrutinene før du kan begynne på egenhånd.

 

Vi tilbyr foreløpig følgende kurs i buldring for voksne i Bryggeriet:

 

Innføringskurs for nybegynnere

Du er ikke nødt til å gå på kurs for å lære deg å buldre, men siden mange opplever det som vanskelig å få til å buldre ordentlig, blant annet fordi buldring stiller større krav til styrke og teknikk enn tauklatring og det kan være vanskelig å "forstå konseptet", tilbyr vi dette innføringskurset i buldring.

 

Dette kurset egner seg for deg som aldri har prøvd å buldre før, eller for deg som har prøvd litt, men ikke helt vet hvordan du skal komme ordentlig i gang. Du får en omvisning i buldresenteret, en innføring i gradssystemet samt hva buldring går ut på og hvilke forholdsregler som gjelder i en buldrehall, og vi tar opp grunnleggende klatre- og buldreteknikk. Du vil også få generelle tips om hvordan du bør trene for å få best mulig progresjon og samtidig unngå skader.

 

Progresjonskurs for litt øvede (trinn 1)

Dette kurset egner seg for deg som allerede har buldret en del eller klatret en del på tau, men som ønsker hjelp til å utvikle deg videre og bli bedre til å buldre. Du vil få generelle og individuelt tilpassede teknikk- og treningstips, deriblant tips om hvordan du bør trene for å unngå skader, og hjelp til å sette deg mål. Du får størst utbytte av kurset hvis du allerede har buldret/klatret aktivt en stund. Vi anbefaler at du allerede har buldret/klatret aktivt i et halvt år eller mer.

 

Progresjonskurs for viderekomne (trinn 2)

Dette kurset egner seg for deg som allerede har buldret ganske mye, men som ønsker hjelp til å utvikle deg ytterligere og bli enda bedre. Du vil få individuelt tilpassede tips om hvordan du bør trene og hva du bør trene på samt hvordan du setter opp et enkelt treningsprogram. Du bør ha god kjennskap til buldring fra før, ha buldret aktivt en god stund allerede og allerede ha satt deg konkrete mål med buldringen for å få mest utbytte av kurset. Vi anbefaler at du allerede har buldret aktivt i et år eller mer.

 

Progresjonsgruppe

Dette er et treningstilbud over fem kvelder som egner seg for deg som har buldret en del eller klatret en del på tau fra før, men som ønsker hjelp til å utvikle deg videre og bli bedre til å buldre og samtidig komme inn i et treningsmiljø. Du vil trene fast sammen med andre én gang i uken over fem uker under oppfølging av en trener. Du vil følge et variert treningsopplegg, få tips om ulike treningsopplegg og generelle og individuelt tilpassede teknikk- og treningstips, hjelp til å sette deg mål og til å sette opp et treningsprogram. Vi anbefaler at du allerede har buldret/klatret i et halvt år eller mer.

 

 

Ved påmelding må du oppgi

Send en e-post til tk@bergen-klatreklubb.no for å melde deg på. Du finner kursdatoene som foreløpig er satt opp for de ulike kursene, i listen til høyre.

 

Hvis du er usikker på hvilket kurs du bør melde deg på, ta gjerne kontakt via tk@bergen-klatreklubb.no og fortell litt om erfaringen din, så anbefaler vi deg et kurs.

 

Vi tar forbehold om visse endringer i dette kurstilbudet siden vi er i en oppstartsfase når det gjelder kursene i Bryggeriet.

 

Interesseliste
Hvor ofte vi kjører dette kurset avhenger av etterspørselen. I skjemaet nedenfor kan du registrere din interesse i å delta på et slikt kurs. Registreringen er ikke forpliktende. Vi ønsker imidlertid at du oppgir en e-post adresse slik at vi kan informere deg når neste kurs blir satt opp.

Fullt navn

E-post

Tlf

Innføring i buldring
Progresjonskurs i buldring


 

 

 

:: Kursfakta ::
Varighet

Innføringskurs og progresjonskurs: 2*2 timer

Progresjonsgruppe: 5 gr. à 2 timer

Tidspunkt

Det er ikke satt opp kurs enda

Kurssted Bryggeriet
Priser

Innføringskurs: 350,-

Progresjonskurs: 450,-

Progresjonsgruppe: 800,- (i tillegg kommer inngang i form av drop in, måneds- eller årskort)

Alle kursene forhåndsbetales på nett.

Krav til forkunnskaper

Innføringskurs: ingen

Progresjonskurs, trinn 1 og progresjonsgruppe: litt øvet

Progresjonskurs, trinn 2: viderekommen

Aldersgrense 14 år
Kursdatoer

Progresjonsgruppe

 

Innføringskurs

Det er foreløpig ikke satt opp kursdatoer.

Progresjonskurs trinn 1/2

 

 

 

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg