bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(Bryggeriet)


Bryggeriet er arbeidstittelen på buldrehallen Bergen Klatreklubb bygger høsten 2012. Hallen blir bygget i en fjellhall i Kalfarlien 82, og tilhørte tidligere Hansa Bryggerier. Dette er i gangavstand fra Bygarasjen og en kort sykkeltur fra store deler av sentrumsområdet. På denne siden vil vi fortløpende legge ut informasjon om prosjektet.

Vis større kart

Slik ser rommet ut nå
Før rehabilitering

Hvor bra blir veggen?
Hovedrommet har målene 12x24 meter og blir fylt om med rundt 400 kvm klatreareal. Dette er omtrent like stort klatrearel som i ledveggen i Bergenshallen. Takhøyden er 5,5m. I tillegg blir det to garderober, et lager, et hvileområde, samt ca 25kvm stort rom med slynger & vekter.


Plantegning


Utforming av veggen og bilder fra byggeprosessen
Vi lover å komme tilbake med flere detaljer og bilder. Akkurat nå er vi i dialog med Tjelmeland Friksjon om utforming av veggen. I det kommende buldrerommet har det stått store buggavfuktere som sørger for at rommet snart kan males. Vi har de siste ukene hatt befaring med firmaer som skal levere sprinkleranlegg, ventilasjonsanlegg, varmeanlegg og oppgradere det elektriske anlegget.


:: Tidsplan ::
August
Rehabilitering av buldrerom - maling m.m.
September
Rehabilitering av buldrerom - ventilasjon, sprinkleranlegg, elektrisk anlegg
Oktober
Rehabilitering, oppstart bygging av buldrevegger.
November
Bygging av buldrevegger.
Desember
Bygging av buldrevegger.
Januar
Åpning av veggen.
:: Vil du bidra? ::

Hallen er delvis finansiert av klatrere,