bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
15.juni 2010 Uskedalssamling

Oppdatering 27. august: Værmeldingen er bra for søndag men usikker for lørdag. Dermed blir det oppmøte på 09:30-fergen fra Gjermundshamn lørdag! De som ikke har noen å klatre med kan avtale der. Grilling lørdag kveld på Rabben camping!

Oppdatering 23. august: Vi satser på at værgudene er med oss. Uskedalen er ikke plassen å være om det regner, med mindre man har froskemannsutstyr. Det tørker relativt raskt, men vi er nok avhengige av at det er meldt noenlunde oppholdsvær. Vi satser på grilling lørdag kveld på Rabben camping. Ta med mat og drikke selv. For de som ønsker tips om ruter som er fine å klatre osv kan vi snakkes fredag kveld eller lørdag morgen. det er mange som har gitt tilbakemelding at de kommer og endel kommer alene. De som ønsker å finne en å klatre med før de drar kan eventuelt gi beskjed så kan vi prøve å formidle kontakter

Oppdatering 9. juli: En god gjeng har nå gitt tilbakemelding på at de kanskje blir med på samlingen. Dette blir bra! Vi satser derfor på å bo på Rabben camping ytterst i dalen ved fjorden. Det blir billigst å bo i telt, 150 kr. pr. telt. Da slipper vi myggen og graving av utedo. Hvis noen ønsker å bo i hytte, ta kontakt med campingen. Prisen er fra mellom 100-200 kr. pr. natt avhengig av hvor mange man er.

27.-29. august arrangerer Bergen Klatreklubb samling i Uskedalen. Noen har kalt det Vestlandets Yosemite, det er ikke fullt så bratt, men er preget av glattskurte sva og flott rissklatring. En utrolig flott dal Uskedalmed klatring fra 3-15 taulengder. Her finner du jevne ruter på 6+ og så bra 4'er-klatring som du kan få det.

Samlingen er åpen for alle som har klatret litt på kiler før. Det blir ikke satt opp kurs men det blir nok muligheter til å henge seg på noen med litt erfaring, og uansett få tips og råd om valg av ruter. Har du klatret lite naturlig kan man løpe ut på sotra og få øvd seg litt på kiler i løpet av sommeren.

Har du spørsmål til samlingen? Er du interessert i å være med? Send gjerne e-post til lars@njord.as for ikke-bindende påmelding, så ser vi hvor mange som er interesserte, bl.a. i forhold til om vi skal leie hytter.

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg