bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
25.mai 2016 Andre del av Bergenscup i morgen

Bergenscup2 2016

Hjallaveggen er ett av de klassiske klatrefeltene i Bergensområdet og har ruter på de fleste nivå, men spesielt mye flott 7'er-klatring. Sjekk ut rutedatabasen. Ta gjerne med litt ekstra slynger slik at vi får mange tilgjengelige ruter... Vi opererer med scorecard, og det kan klatres på alle ruter. Konkurransen starter ca. kl. 18 og varer til ca. 21. Ta gjerne med kaffe og kake så blir det ekstra koselig. Vel møtt!

Parkering og farlig motorvei:
Det er begrenset med parkeringsplasser ved veggen, så oppfordrer alle som vil utover å samkjøre slik at det blir så få biler som mulig, og parkering vil være på parkeringsplasser langs veien ut mot Turøy. Da blir det ca. 5-10 minutters gange til veggen. Vi vil organisere hentebil fra de store parkeringsplassene der ute dersom nødvendig.

Klatring på eget ansvar!
Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli gitt noen opplæring i klatring/sikring under konkurransen. Ved deltakelse bekrefter en at en kan ta vare på egen sikkerhet og forstår at BKK ikke har ansvar for den enkelte deltakers sikkerhet under konkurransen, med unntak av tilfelle der det er avtalt med mindreårige deltakere og deres foresatte.

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg