bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
19.mai 2015 Foredrag med Thomas Meling

P1040818Bergen Klatreklubb inviterer til foredrag med Thomas Meling tirsdag 2. juni på Jacob Aall på Xhibition kjøpesenter. Thomas er en av landets få og dyktigste alpin- og allroundklatrere og planlegger for tiden en ekspedisjon til Peru med stipend fra bl.a. Bergen Klatreklubb. Han vil vise bilder og fortelle fra noen av turene han har vært på i inn- og utland tidligere. I løpet av de siste årene har han bl.a. klatret The Nose og Half Dome i Yosemite inklusive ruten Freerider i fri sammen med Martin Skaar Olslund i 2012 - første norske fribestigning av El Cap -, nordpilaren på Fitzroy i Patagonia sammen med svenske Magnus Eriksson i 2011, sydveggen på Storen vinterstid i 2008, og etablert flere nye friruter på bl.a. Blåmannen.

Vi ønsker medlemmer og andre velkomne til foredrag i hyggelige lokaler i sentrum og håper at foredraget til Thomas vil inspirere andre til å dra på tur!

Det vil være mulig å bestille mat og drikke på Jakob Aall både før og etter foredraget, og blir det fint vær, blir det felles utepils på terrassen etterpå.

Tid: tirsdag 2. juni kl. 20, lokalet er åpent fra kl. 19

Sted: Jakob Aall Brasserie og Bar, inngang ved siden av hovedinngangen til Xhibition, vis-à-vis Platou Sport - henvend deg til servitørene i restauranten, så viser de vei til lokalet

Pris: gratis for medlemmer, kr 50,- for øvrige (NB! Kun kontantbetaling.)

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg