bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
19.mars 2012 Bergen Klatreklubb søker ny administrativ ansvarlig

Vi søker ny administrativ ansvarlig i Bergen Klatreklubb. Vi søker i utgangspunktet en person i 50 % stilling, men stillingsprosenten kan både minkes noe og økes. Arbeidstiden er fleksibel, og det er mulig å gjøre deler av jobben hjemmefra hvis man ønsker det.

Arbeidsoppgavene består i å holde orden på aktiviteten som foregår i hallen – mailkorrespondanse, kurspåmelding, ungdomsgrupper, booking av instruktører til kurs og arrangementer, post og regnskap, samt noe topptausikring av grupper i hallen. Du har også hovedansvar for de andre som jobber i hallen. Du har jevnlig kontakt med styret i BKK.

Stillingen kan økes til både 80 % og 100 %. Da vil arbeidsoppgavene inkludere teknisk vedlikehold av klatrehallen, innkjøp og vedlikehold av klatreutstyr, ruteskruing og instruktørarbeid. 

Kvalifikasjoner: Du må være i stand til å jobbe svært selvstendig, være pliktoppfyllende, ærlig og serviceinnstilt. Du bør være en relativt erfaren klatrer, det er en fordel hvis du er klatreinstruktør, men dette er ikke et krav da vi kan gi deg instruktørkurs. Erfaring fra administrasjon og regnskap skader ikke.

Lønn etter avtale.

 

Søknadsfrist: 15. april.

Tiltredelse: Ca. 1. juni og gjerne tidligere. Kan diskuteres.

Hvis du har spørsmål til stillingen eller ønsker mer info, send en mail til post@bergen-klatreklubb.no.

Søknad med CV sendes til samme adresse.

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg