bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
12.desember 2011 Isklatresamling

Fjellsportgruppen i Turlaget og Bergen Klatreklubb inviterer til isklatresamling 10.- 12. februar. Denne helgen sliper vi klatreøksene og stegjerna og drar fra Bergen til Gol for å klatre is. På Gol finnes Golsjuvet med enkel tilkomst hvor man kan klatre entaulengders is og miks på alle nivåer. For de som ønsker flertaulengders isklatring er det kort vei til Hemsedal hvor flertaulengders ruter på alle nivåer finnes. Målet med samlingen er å klatre mest mulig og ha det gøy, samt prøve å bygge opp et bedre isklatremiljø i Bergen.

Avreise: Fra Bergen fredag ettermiddag med privatbiler (det er også mulig å reise med tog til Gol, men vi trenger biler for å komme fra der vi bor til klatringen). Hver bil spleiser på kjøreutgiftene.

Overnatting: Vi bor på campinghytter på Gol. Her har vi bl.a. tilgang til badstu på kveldstid. Vi spleiser på hytteleien.

Retur: Søndag ettermiddag etter dagens klatreøkt.

Krav til deltakere: Isklatring er en potensielt farlig aktivitet, og regnes som farligere enn klatring på klippe grunnet at man bruker mye skarpt utstyr, samt at is er et mer ustabilt medium enn fjell. For å være med på samlingen kreves det at du har kunnskap og erfaring fra isklatring, at du selv har det utstyret som kreves for å klatre på is, kunnskap om utstyret og er i stand til å ta vare på deg selv og klatremakkeren din.

Det presiseres at dette er en samling, og ikke et kurs. Det vil ikke bli noen organisert opplæring i utstyrsbruk eller isklatring i løpet av helgen.

Pris: 0,- ved påmelding. Vi spleiser på alle utgifter til transport og overnatting.

Spørsmål og påmelding: På epost til Odd Magne på omogreid@broadpark.no

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg