bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
25.mai 2012 Det går mot ny stor buldrehall i Bergen!

Buldretilbudet i Bergen er for dårlig, men nå ser det ut til at det blir en ny stor buldrehall!

:: Registrer interessen her!

Bergen Klatreklubb har i flere år arbeidet med å få til en ny stor buldrehall. Vi har nå fått på plass finansiering av en ny hall og vi håper å kunne åpne hallen før påske 2013. Buldrehallen vil ligge inne i fjellhallene like ved Hansaparken på Kalfaret, i gangavstand fra sentrum. Gulvarealet er på ca. 360 kvadratmeter og takhøyden mer enn 5 meter. Klatrearealet blir i første omgang rundt 500 kvadratmeter. I en så stor hall vil både nybegynnere og ihuga buldrere kunne få gode treningsvilkår. Prosjektet innebærer relativt store økonomiske forpliktelser for klubben og styret vil i den nærmeste fremtid innkalle til ekstraordinær generalforsamling for å få medlemmenes godkjennelse for å gå videre med prosjektet.

Det at over 100 personer har sagt seg villig til å låne klubben over 900.000 kroner har vært helt avgjørende for finansieringen av prosjektet. Det arbeides med å gjøre ferdig en kontrakt mellom den enkelte långiver og BKK. BKK vil ønske å få pengene utbetalt i løpet av sommeren 2011, vi vil snart komme med en dato for dette. Lånet vil man enten få betalt tilbake i form av sterkt rabatterte årskort og/eller i form av årlig tilbakebetaling til konto. I praksis vil dette fungere slik at de som låner penger til BKK forhåndskjøper rabattert årskort for flere år. Klikk på bildet av tabellen under for å se flere skisser som antyder noe av potensialet i lokalet.

  • Lenke til nettskjema for å registrere interessen for å låne BKK penger ligger øverst i denne artikkelen.
  • Endelig avgjørelse om bygging vil vli tatt på ekstraordinær generalforsamling.
  • Det er fortsatt mulig å registrere interesse for å være långiver.
  • Oppdatert informasjon om antall personer som har meldt seg som utlånere og samlet lånebeløp kan du se i høyre kolonne på forsiden.
  • Les mer om lånemodellen (pdf)

BRYGGERIET_KLATRESENTER Bryggeriet Bryggeriet Bryggeriet BryggerietBryggerietBryggerietBryggerietBryggeriet

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg