bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
03.mai 2011 Bkkweb 2.01

Lurer du på hvilke åtte-minuser i Bergensområdet du ikke har gått enda? BKKweb er fortsatt under utvikling og nylig gjelder dette spesielt søke- og tickefunksjonalitet. I tillegg til å markere ruter i cragdatabasen som besteget o.l. kan du nå søke opp ruter etter grad, sikringstype og felt og sortere listene etter antall registrerte bestigninger, brukermeninger på grad og kvalitet. For å få tilgang til dette må du logge inn og klikke på linkene som da dukker opp nederst på alle sidene våre. Selve tickingen av ruter skjer på sidene som beskriver de enkelte feltene.

Du får også fullstendig eierskap til og mulighet til å redigere stemmegivning på kvalitet/grad på ruter og bilder hvis du logger inn. Vi håper å kunne benytte oss av innloggede brukermeninger når vi skal produsere den nye bolteføreren.

Vi har felles bruker på sladdersidene og resten av nettsidene. Send gjerne forslag til ny funksjonalitet eller bugs på epost til webmaster@bergen-klatreklubb.no. Nye funksjoner blir stadig lagt til.

:: Registrering

:: Tickliste

Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg