bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(nyheter)
BESTIGNINGER

08.februar Tjelmeland Friksjon har signert kontrakt med Arena Nord

Tjelmeland Friksjon har nå signert avtale med Arena Nord om at de skal stå for byggingen av ny klatrehall i det nye store idrettsanlegget på Myrdal, og etter planen er det Bergen Klatreklubb som skal drifte denne. Vi vil nå jobbe tett sammen med Tjelmeland for å prosjektere og utarbeide et komplett klatresenter som kan tilby ledklatring, buldring, speedklatring, kursvegger, barneklatring og paraklatring fordelt på en klatreflate på over 3000 kvadratmeter. Målet er ganske enkelt å lage den største og beste klatrehallen i Norden, og med Tjelmeland på laget er Arena Nord og Bergen Klatreklubb på riktig vei. Grunnarbeidet for anlegget er godt i gang og etter planen skal Tjelmeland starte med å bygge klatrevegger i anlegget etter sommeren. Det gledes!

 

Bildet viser et skisseprosjekt som Tjelmeland tidligere har laget for å vise hva som er mulig å få til i det nye anlegget. Merk at endelig design av anlegget ikke er utarbeidet. For å få en idè hvor stort anlegget er så er dimensjonene 18 meter bredde, 70 meter lengde og 15 meter høyde. Kort sagt - dette blir stort!

...les resten av artikkelen
05.februar Buldrerommet i Bergenshallen i uke 7 og 8

I uke 7 og 8 vil våre barne- og ungdomsgrupper som vanligvis har aktivitet i Bryggeriet flyttes opp i buldrerommet i Bergenshallen. Dette rommet reserveres derfor for disse gruppene mandag-torsdag mellom 1630-1900 i disse to ukene. I vinterferien (uke 9) har gruppene ingen aktivitet så da er buldrerommet i Bergenshallen åpent for alle når hallen er åpen. Det vil også være ungdomsgrupper i sving i tauveggen i uke 7 og 8 så vi oppfordrer de som ønsker å trene om å legge treningstidene til etter klokken 19 disse to ukene.

...les resten av artikkelen
04.februar Årsmøte 2019

Årsmøtet 2019 i Bergen Klatreklubb avholdes torsdag 21. mars kl 18. Sted: 2. etasje i Kalfaret Brygghus i Hansaparken (Kalfarveien 76) rett utenfor Bryggeriet. Oppdatert saksliste og relevante dokumenter kommer på nettsidene til klubben ca. en uke før årsmøtet avholdes. En av Bergens sterkeste og mest gira jenter, Eline Næsheim, vil varme opp med et foredrag: "fra 8b+ til topptau på under ett år" Det blir også servering av pizza, snacks og kaffe!

 

Alle medlemmer kan komme med saksforslag - disse må sendes BKK innen 14. mars, gjerne pr. epost til post@bergen-klatreklubb.no.

Vi minner om at medlemskap i BKK skal være betalt i 2019 for å ha stemmerett på årsmøtet.

...les resten av artikkelen
01.februar Bryggeriet oppussing

Neste uke, fredag 8. februar, vil Bryggeriet stenges for nedskruing og startskuddet går for oppussingsprosjektet i buldrehallen. Oversiktsplanen for oppussingen kan dere se her og om alt går på skinner så er vi ferdige søndag 3. mars og Bryggeriet åpner igjen med en ny runde BergensCup!

 

Før den tid er det mye som skal gjøres, og mesteparten skal foregå på dugnadsbasis. Vi trenger derfor mye hjelp av alle som har mulighet til å stille opp, enten bare en kveld eller gjennom flere dager. Det er laget forskjellige events på facebook for de ulike delene av oppussingen, så meld din interesse for å hjelpe på disse eller send epost til bryggeriet@bergen-klatreklubb.no for å få nærmere instruks.

 

Når det gjelder bygging av nye vegger har vi samlet det som står og går av snekkere i klubben så den biten skal være dekket. Til omskruingen vil vi få besøk av to proffe skruere fra Bleaujob. Den ene av disse heter Pierro og han var nettopp i Bergenshallen og skrudde ruter der, samt at han tar med seg sin kollega Yann som kommer sammen med klubbens eget ruteskruerteam til å jobbe knallhard i tre dager for å få på plass mange nye utfordringer på alle nivå til BergensCup 3. mars.

 

Klubben håper på forståelse for denne nedetiden i Bryggeriet som dessverre kommer på et ubeleilig tidspunkt. Vi har prøvd så godt vi kan å komprimere nedetiden til et minimum, og håper at alle vil få stor glede av at Bryggeriet nå får seg et kraftig løft og at det vil bli sikkert og givende å komme inn i senteret etter oppussingen.

...les resten av artikkelen
28.januar Første runde i årets BergensCup

Etter en uke med omskruing i Bergenshallen gikk første runde av årets BergensCup av stabelen søndag 27. januar. Ivrige deltakere klatret på alle de nye rutene og det var meget bra innsats over hele linjen. Plasseringene samt poeng fra denne runden finner du på denne siden her.

 

Neste runde i årets BergensCup blir avholdt i Bryggeriet når madrassen er på plass, sannsynligvis søndag 3. mars. Mer info kommer.

 

...les resten av artikkelen
22.januar Vi søker nye styremedlemmer som vil videreutvikle klubben

Bergen Klatreklubb er avhengig av at ivrige medlemmer engasjerer seg i styret, og nå søker vi nye styremedlemmer. Styret er med å videreutvikle klubbens nåværende og fremtidige klatreanlegg, legger til rette for utvikling og vedlikehold av utendørs klatring, arrangerer sosiale begivenheter og konkurranser med mer.

Valgkomiteen, som består av Ingvill Ydse, Eivind Flobak og Rebecca Jacobsen, har startet arbeidet med å finne gode kandidater til BKK-styret for 2019. Styret velges på årsmøtet i klubben, 21. mars.

Er du interessert i å gjøre en innsats for klubben det neste året, eller kjenner du noen som kan egne seg?

Vi vil høre fra deg! Innspill sendes til leder for komiteen, Ingvill, på ingvilly@yahoo.com så snart som mulig.

 

Deler av nåværende styre
...les resten av artikkelen

:: Arkiverte nyheter
:: Meld deg på epostlisten til BKK


Viser 4 siste bestigninger
2018-05-02
Eline besteg Tjelmeland Friksjon!

2018-04-23
Endre Evensen gjorde en sjelden bestigning av Oy, 9, i Loddefjord i går.

2018-04-17
En begivenhetsrik dag i Loddefjord! Jon Solberg Høyland fikk en sårt etterlengtet bestigning av Idiot (9-), som han ifølge troverdige kilder hadde mer enn 100 forsøk på! Vegard Eikum debuterte i Loddefjord ved å på elegant vis bestige Fryktens Spill (8) i tredje forsøk!

2017-04-17
Leo gikk Pepsigenerasjonen i dag(17/4).

[Første] [Forrige] Side 1 av 202 [Neste] [Siste]

Alle bestigninger fra 13 12 11 10 09 08
07 06 05 04 03 02 01

Meld inn en ny bestigning


Jeg vil!, 7+ [Rævuri]

Klatrer: Maya Riise
Foto: Truls Tunes
5 (+) siste brukermeninger (se alle)
5 siste ruter med nye bilder (se flere)
•Sara Calabrese på Sjøbeins Delight [Adam Custer]
Svakt signal []
•Amadeus på Bergensskolen [Hans Wilhelm]
•Roger Katai på Alt kan repareres [Gunnar Karlsen]
•Maria Kolås på Maskulinjen [Sigbjørn Melve]
Bergen Klatreklubb
post@bergen-klatreklubb.no
bergenshallen@bergen-klatreklubb.no
Tlf:55271209 (sjelden betjent)
Husk meg:

Registrer deg